سلام دوستان
كسي ميدونه هارد لپ تاپهاي سوني سري fw شتاب سنج دارن تا در صورت افتادن لپ تاپ از هارد محافظت كنه يا نه؟
سلام دوستان
كسي ميدونه هارد لپ تاپهاي سوني سري fw شتاب سنج دارن تا در صورت افتادن لپ تاپ از هارد محافظت كنه يا نه؟
تا جايی که من بررسی کردم اين مورد G-Sensor Shock Protection - Hard Disk Drive Protection در سری BZ وجود داره که مثل Dell Latitude يک لپتاپ ضد ضربه و صفحه مات برای کار کردن در محيط های باز و صنعتی يه! و متاسفانه در سری FW وجود نداره!![]()
Last edited by sdssh2037; 23-04-2009 at 19:00.
دوستان نظرتون در مورد sony vaio fw-170jw چیه؟به نظرتون خوبه؟
میشه ایراداشو بگین و در موردش یه توضیحی هم بدین.
بعد از کلی تحقیق میخام اینو بخرم اخه.
بیشتر سری های سونی این مشخصات رو دارند G-Sensor Shock Protection منظور شماست که در سری هایی مثل Z , SZ , SR , TT , BZ وجود داره و کمک زیادی میکنه به جلوگیری از آسیب به هارد و ایجاد بد سکتور ...
البته این رو هم بگم که لپ تاپ های بالای 15 اینچی چون قابلیت جابجایی کمتری دارن نیاز به این تکنولوژی ندارن و بیشتر مینی ها و زیر 15 اینچی ها هستن که این تکنولوژی رو دارن ....
سلام میخوام Vaio CS230 بگیرم نظرتون چیه؟ 1180 قیمتش چینی.اگه میشه مشکلاتشو بگید.
سلام
میشه بگی برا چه کارای میخوای؟
سلام
لطفا ویژگیهای سری sr رو بگید. من بین دو سری cs و sr موندم. می دونم تفاوت قیمت زیاده ولی واسه من کارایی و وزن مهمه ظاهر مهم نیست.
متشکر
واسه کار شبکه بعضی وقت ها ها بازی البته نه سنگین یه سوالم اینکه گرافیک این مدل intel4500 هست که تا 1.5 Share میشه میدمنم که به گرافیک Gforce نمیرسه ولی میخوام بدئنم خیلی کمه؟یعنی نمیشه باهاش یه PES2009 یا NFS Carbon هم اجرا کرد؟
سلام دوستان.
آداپتور اين سري از كجا ميتونم بخرم؟
آيا سايتي هست كه بفروشه؟؟
من میخوام تو همین ماه یه VAIO AR-890 بگیرم. من برای گرافیک خوبه GeForce 8600 هست که این مدل رو انتخاب کردم. البته قیمتش هم خیلی مناسبه یعنی با 1.080.000 تومن چنین چیزی مفته!
ممنون میشم اگه منو بیشتر راهنمایی کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)