salam topic jalebie.
man az goshom back up nagereftam va theme vocc(f480) ro riktam hala che joor be halate aval baresh gardoonam .
mer30.
salam topic jalebie.
man az goshom back up nagereftam va theme vocc(f480) ro riktam hala che joor be halate aval baresh gardoonam .
mer30.
دوستان سلام..........
من حدود 6 ماه هست که ویوتی رو خریدم نمیدونستم اینقدر معروفه و این همه تاپیک داره خلاصه بگذریمم ..........
من فقط باهاش یک مشکل دارم که فکر کنم هر کی که این گوشی رو خریده این مشکل رو داره اونم اینه که موقع فیلم برداری با فرمت avi هر چند ثانیه یک تیک میزنه و یکم داره اذیتم میکنه میخوام بدونم راه حلی برای رفع این مشکل هست یا نه ............
ممنون میشم اگه کمکم کنید.......
دوست عزيز من هروقت مموري كارتمو فرمت ميكنم تا مدتي كه فايلهام زياد و پراكنده نباشه، فيلمو بدون تيك ميگيره البته يكي از دوستان مموري گوشيش اصل نوكيا بود، اون مشكلي اصلا با فيلمبرداري ويوتي نداشت؛ مشكل از مموري هاست كه درسته مينويسه مثلا كلاس 6 است و سرعتش بالاست ولي چون چيني هستند معلوم نيست چجورريه، شانسيه....
تایید میشه
میشه یک مموری خوب 2گیگ بهم معرفی کنید که سرعتش خوب باشه چون با چند تا مموری امتحان کردم رو همش تیک میزد...
مشکلی از لحاظ قیمت هم ندارم فقط تیک نزنه ..........
و یه سوال دیگه اونم اینکه برای نصب برنامه باید چیکار کنم یعنی مثل نوکیا و سونی اریکسون برنامه رو تو گوشی کپی میکنی و بعد نصب میشه یا جور دیگه ای .......
ممنون از دوستان..............
والا آنقدر چيني توي بازاره نميدونم چي بهتون معرفي كنم، فقط ميتونم بگم مموري من سيليكون پاور كلاس 6 هست....
براي نصب هم فقط برنامه هاي جاوا را ساپورت ميكنه و برنامه را بايد كپي كنيد روي مموري و بعد يكبار كه اجراش كنيد نصب ميشه...
نكته، برانامه هاي جاواي بالاي سه مگ را نصب نميكنه!!!
سلام.
من فزدا میخوام برای یکی از آشنایان گوشی بخرم.
خوشش از گوشی با صفحه نمایش بزرگ، شیک و دوربین خوب میومد که من ke 990 رو پیشنهاد دادم. الان هم 220 تومن داده به من تا بخرم.
سوالات:
1- این گوشی کجاییش هست؟ کجاییش خوبه؟ تشخیص خوب و بد و اصل و بدلش از هم چجوره؟
2- نحوه تست سریعی داره؟ ( مثلا سونی اریکسون ها دارن)
3- محتویات کامل داخل بسته؟
4- مصرف باتریش چجوره؟ باتری اصلیش فلزیه یا پلاستیکی؟ چه شکلیه؟
خلاصه راهنماییم کنید.
پیشاپیش سپاس.
===========================
ویرایش:
lg ke990 viewty خریدم.
1 ساعت پیش با گارانتی 2 ساله کامتل 205 هزار تومن.
یه رم 2 گیگ هم خریدم 10 هزار تومن.
وسایل داخل کارتن:
گوشی ، باتری، قلم، شارژر، هندزفری، دفترچه راهنمای فارسی و انگلیسی، CD ، کارت ضمانت نامه، کابل usb ، یک عدد لیبل صفحه نمایش اضافه
کابل اتصال به تلویزیون و مموری کارت هم نداشت.
دوربین عکاسیش تو محیط بسته انصافا ضایس... البته من تو محیط باز امتحان نکردم و فیلمبرداریش رو هم خوب امتحان نکردم.
عکسش در محیط بسته به هیچ وجه به پای 6220 خودم نمیرسه. ( در تمام حالات امتحان کردم و عکس ها رو روی کامپیوتر مقایسه کردم )
باتریش هم افتضاحه...
همه ي چيزهايي كه گفتي درسته!!!
باتريش با استفاده معمولي بيشتر از دوروز دوام نداره ولي با استفاده ي زياد روزي يكبار بايد شارژ كني اون هم بخاطر ال سي دي بزرگ و پيكسل هاي زيادش...
سلام .. دوستم ویوتی داره .. نمیدونم کدوم مدله .. از همین 5 مگاپیکسلی هاس .. واسه ریست کردن.. منظورم ریست فکتوری هست.. ازش کد میخواد .. کد پیشفرض گوشی چیه؟
داداشم دوربین ویوی خیلی هم خوبه،فقط باید قلق تنظیماتش دستت بیاد،چون روی Auto جالب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)