رو هر فریموری میشه کیبورد فارسی گذاشت یا نه؟؟؟؟؟؟کاستوم باشه.
رو هر فریموری میشه کیبورد فارسی گذاشت یا نه؟؟؟؟؟؟کاستوم باشه.
Last edited by M0RTEZA_R; 02-01-2012 at 17:36.
سلام گوشيم نوكيا c6-00 هستش ولي هنوز هيچکدوم از سه سایت opda . s60certkey . اون سایت چینی سر و کی منو ندادند.باروش -- توسط dr.web antivirus پوشه Quarantine داخل نرم افزار خالی هست(طبق دستور رفتم).خلاصه یه راه جدید برای نصب نرم افزارهای ساین نشده می خوام.ممنون
356994040499570
سلام , اگه فریمور فارسی داشته باشه اره میشه گذاشــت . .
سلام , فایل های هـک دیگه عرضـه نمیشـه .. !
شما باید از همین هـک ها استفاده کنید یا گوشیتون رو با فریمور های کوک شده یا پورت شده قلش کنیـد .
موفق باشید!
سلام..
رفقا خواهرم گوشي n97 mini رو گرفته ولي هيچ بازي روش نصب نميشه.. حتي بازياي ساين شده.. چيكارش كنم ؟
با سلام بچه ها يكي كمكم كنه من elm دارم ميخوام با a2uploader هكش كنم اما اينو ميزنه:
لطفا كمك كنيد.
يعني كسي نيست جواب سوال مارو بده؟
با سلام
من يه گوشي ساتيو برام اومده هيچ برنامه اي رو كه نصب ميكنم باز نميكنه فايل ها همه sis هستن ايا بايد گوشي هك بشه؟! چطور ميتونم اينكارو انجام بدم لطفا اگه فايلي نياز داره برام بزاريد با توضيح ممنون ميشم.
nokia n86 8mp
354203093671062
سلام
داداش من یه گوشی nokia c5-03 دارم که از یه بابایی تو اینترنت خریدم طرف گفت کارتنشو گم کرده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه اومدیمو فردا اومدن مارو به جرم مال خری بردن حالا بیا و ثابت کن!!چطوری باید سریالشو عوض کنم خواهشم میکنم اگه میدونید هر راه حلی هست بگید ممنونم
اگر هم تاپیکی میشناسید که بتونه به صورت تخصصی منو راهنمایی کنه آدرسشو بهم بگید مرصی
وای دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی کمک کنه گوشی نوکیاx6 آپدیت شده به ورژن40.0.002 -- کنم
please
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)