تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 29 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 282

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire One

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنون دوست من از اطلاعات خیلی خوبت
    اون بازی خیلی برام مهمه اگه بتونی یه بازی روش بنصبی ممنون میشم به منم خبر بدی
    gta vice city رو با پرش (حدود 17-18 فریم) با رزولوشن 800*600

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باطری 9 سل برای acer aspire one هست؟
    قیمت؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باتري 9 سل براي هيچ نت بوكي نيست

Review كاملي از مدل Aspire One D250 تو تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تاپيك بررسي تخصصي گذاشته شده
    ميتونيد بخونيد

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    مدل 11 اینچی هم امده واسیه ایسر مدلش Acer Aspire One 751

از دوستان کسی اینو داره ؟؟؟

قیمتش 490 نوشته بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام 3 سوال دارم 1-ایا میتوان ویندوز را از راه یو اس بی یا به نحو دیگر به راحتی وبدون اینکه یک کار تخصصی باشد عوض کرد که نیاز به خرید دی وی دی رام نباشد چون الا این کار اصلا نیازی به دی وی دی رام ندارم. 2-ویندوز 7 به راحتی وکاملا روان و بدون گیر روی ان اجرا میشود یا نه چون دیگر اصلا نمیتوانم با ایکس پی راحت باشم. وایا برای این کار نیاز به ارتقا رم به دو گیگ است یا نه 3-با باطری 6 سل باوایر لس روشن چند ساعت کار میکند. متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

-ایا میتوان ویندوز را از راه یو اس بی یا به نحو دیگر به راحتی وبدون اینکه یک کار تخصصی باشد عوض کرد که نیاز به خرید دی وی دی رام نباشد چون الا این کار اصلا نیازی به دی وی دی رام ندارم
    اگه منظور دوباره نصب كردن همين ويندوز ايكس پي باشه كه نيازي به هيچي نيست كافيه وقتي بالا ميايد سيستم، دكمه F10 رو بزني تا بره رو مود ريكاوري و از اونجا ميتوني ريكاور كني تا سيستم مثل روز اولش بشه. اما اگه بخواي ويندوز ديگه اي نصب كني يا دي وي دي يا فلش كه من امتحان نكردم

7. این کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک سوال داشتم از کسایی که این لب تاپ رو خریدن و دارن استفاده می کنن.می خواستم ببینم آیا اون قسمتی که صفحه ی لب تاپ را به کیبردش وصل می کنه بعد از یه مدت خراب(شل) نمیشه؟
    و بهترین جا برای خرید کجاست؟

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من قصد خرید لپ تاپ acer aspire one d150 دارم.

لطفا اگه میشه توضیح بدید که ارزش خریدن داره؟ هرچند من خودم برای خریدش مطمئنم واقعا لپ تاپ خوبیه ولی اگه مزایا یا معایبی دارید لطفا بگید.

در ضمن من حتما بعد از خرید ویندوز 7 نصب کنم چون با XP اصلا میونم خوش نیست. در این مورد هم توضیح بدید که نحوه نصبشو توسط فلاش یاد بگیرم. نوشته ی samsepehr رو خودنم ولی چیزی متوجه نشدم.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینم چیزی که میخاستید.

البطه این عکسها از مدل 10.1" ایسر اسپایر 1
    دوست عزیز این عکسها مربوط به aspire one 751 هست که 11 اینچی است نه مدل D150 که 10.1 اینچ است.
    خواستم که باعث گمراهی خریداران نشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرحله اول نصب ویندوز 7
    [نصب ویندوز 7 از روی فلش

مراحل کار به این صورت است که ابتدا فلش خود را(که حداقل باید 2.5 گیگ فضای خالی داشته باشد) به صورت مناسب فرمت می کنیم و سپس فایل های ویندوز 7 را بر روی آن کپی می کنیم. همین!

بعد از اتصال فلش به سیستم، وارد محیط Command Prompt شوید. اگر در ویندوز ویستا و یا 7 هستید، cmd را سرچ کنید و سپس دکمه های ctrl + shift + enter را فشار دهید تا با مجوز مدیر این پنجره را باز کنید.

دستور diskpart را وارد کنید تا وارد محیط مدیریتی دیسک های کامپیوترتان شوید.
    در قسمت بعد باید دیسک فلش خود را انتخاب کنید. در سیستم های معمولی که فقط یک هارد دارند، دیسک فلش شما با نام disk 1 شناخته خواهد شد. اگر مطمئن نیستید می توانید از دستور list disk استفاده کنید.
    بعد از پیدا کردن فلش خود، دستور select disk 1 را وارد کنید تا فلش شما در حالت انتخاب قرار گیرد.
    سپس دستور clean را وارد کنید تا فلش شما به حالت خام در بیاید.
    در این قسمت باید یک پارتیشن اصلی بر روی فلشتان ایجاد کنید. بنابراین دستور create partition primary را وارد کنید. هم اکنون یک پارتیشن از نوع Primary ساخته اید. در این قسمت با دستور list partition لیست پارتیشن ها را مشاهده کنید.( البته مسلما در این حالت یک پارتیشن با نام partition 1 خواهید داشت) حالا دستور select partition 1 را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر به حالت انتخاب در بیاید.
    سپس دستور active را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر Active شود.
    حالا باید فلش را فرمت کنیم. دستور format fs=ntfs را وارد کنید تا فلش با فایل سیستمی NTFS فرمت شود.
    بعد از اتمام این مرحله تنها کاری که می ماند وارد کردن دستور assign است تا یک حرف به درایو فلش خود اختصاص دهیم. اگر هم می خواهید خودتان یک حرف مشخص کنید که به درایو فلشتان اختصاص داده شود می توانید از دستور assign letter K استفاده کنید که مسلما می توانید به جای حرف K، از حرف دیگری استفاده کنید.
    این مراحل بسیار ساده هستند و این توضیحات فقط برای آگاهی از عملکرد هر دستور بود. ضمن اینکه تمام این کار ها را می توانید از طریق کنسول Disk Managment و در محیط گرافیکی نیز می توانید انجام دهید. اتمام این مراحل را می توانید در شکل زیر مشاهده کنید.

ضمن اینکه دستور diskpart در نسخه های پیشین ویندوز نیز وجود داشته و بسیار هم دستور پرکاربردی بوده و هست. بنابراین تصور نکیند صرفا در ویندوز 7 قادر به انجام چنین کاری هستید.

حالا تنها کاری که می ماند این است که DVD ویندوز 7 را در داخل کامپیوتر قرار دهید و تمام محتویات آن را در فلش خود کپی کنید. کار تمام است. حالا روی هر کامپیوتری که قصد نصب ویندوز 7 از روی این فلش را دارید کافی است با وارد شدن به تنظیمات BIOS آن را طوری تنظیم کنید که از فلش بوت شود.

rate : 3.1
    نمیشه به جای همه این کارها از برنامه flashboot فلاش مموری را Bootable کرد و از طریق فلش بوت شد و ویندوز 7 رو نصب کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •