gta vice city رو با پرش (حدود 17-18 فریم) با رزولوشن 800*600
gta vice city رو با پرش (حدود 17-18 فریم) با رزولوشن 800*600
باتري 9 سل براي هيچ نت بوكي نيست
Review كاملي از مدل Aspire One D250 تو تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تاپيك بررسي تخصصي گذاشته شده
ميتونيد بخونيد
با تشكر
سلام
مدل 11 اینچی هم امده واسیه ایسر مدلش Acer Aspire One 751
از دوستان کسی اینو داره ؟؟؟
قیمتش 490 نوشته بود
با سلام 3 سوال دارم 1-ایا میتوان ویندوز را از راه یو اس بی یا به نحو دیگر به راحتی وبدون اینکه یک کار تخصصی باشد عوض کرد که نیاز به خرید دی وی دی رام نباشد چون الا این کار اصلا نیازی به دی وی دی رام ندارم. 2-ویندوز 7 به راحتی وکاملا روان و بدون گیر روی ان اجرا میشود یا نه چون دیگر اصلا نمیتوانم با ایکس پی راحت باشم. وایا برای این کار نیاز به ارتقا رم به دو گیگ است یا نه 3-با باطری 6 سل باوایر لس روشن چند ساعت کار میکند. متشکرم
اگه منظور دوباره نصب كردن همين ويندوز ايكس پي باشه كه نيازي به هيچي نيست كافيه وقتي بالا ميايد سيستم، دكمه F10 رو بزني تا بره رو مود ريكاوري و از اونجا ميتوني ريكاور كني تا سيستم مثل روز اولش بشه. اما اگه بخواي ويندوز ديگه اي نصب كني يا دي وي دي يا فلش كه من امتحان نكردم-ایا میتوان ویندوز را از راه یو اس بی یا به نحو دیگر به راحتی وبدون اینکه یک کار تخصصی باشد عوض کرد که نیاز به خرید دی وی دی رام نباشد چون الا این کار اصلا نیازی به دی وی دی رام ندارم
یک سوال داشتم از کسایی که این لب تاپ رو خریدن و دارن استفاده می کنن.می خواستم ببینم آیا اون قسمتی که صفحه ی لب تاپ را به کیبردش وصل می کنه بعد از یه مدت خراب(شل) نمیشه؟
و بهترین جا برای خرید کجاست؟
دوستان عزیز من قصد خرید لپ تاپ acer aspire one d150 دارم.
لطفا اگه میشه توضیح بدید که ارزش خریدن داره؟ هرچند من خودم برای خریدش مطمئنم واقعا لپ تاپ خوبیه ولی اگه مزایا یا معایبی دارید لطفا بگید.
در ضمن من حتما بعد از خرید ویندوز 7 نصب کنم چون با XP اصلا میونم خوش نیست. در این مورد هم توضیح بدید که نحوه نصبشو توسط فلاش یاد بگیرم. نوشته ی samsepehr رو خودنم ولی چیزی متوجه نشدم.
با تشکر
دوست عزیز این عکسها مربوط به aspire one 751 هست که 11 اینچی است نه مدل D150 که 10.1 اینچ است.
خواستم که باعث گمراهی خریداران نشه.
نمیشه به جای همه این کارها از برنامه flashboot فلاش مموری را Bootable کرد و از طریق فلش بوت شد و ویندوز 7 رو نصب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)