تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 82 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام می خواد یه هارد اکسترنال یک ترابایتی واسه لپتاپش بخره.چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟هم کیفیت و هم سرعتش خوب باشه.usb 3.0 هم باشه.نمی دونم لپتاپش پورت esata داره یا نه.ولی فکر کنم داشته باشه
    همه هاردهای 3.5 اینچی اداپتور نیاز دارن؟بعد سرعت 2.5 اینچی ها ماکزیمم چقدره و مقدار rpm شون چقدره؟7200 یابیشتر هم داره؟
    ممنون
    سلام دوستان
    اين سوال دوستمون سوال منم هست ممنون ميشم جواب بديد
    يه سوال ديگه هم دارم كه هارد اكسترنال هم مثل اينترنال گرون شده؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام می خواد یه هارد اکسترنال یک ترابایتی واسه لپتاپش بخره.چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟هم کیفیت و هم سرعتش خوب باشه.usb 3.0 هم باشه.نمی دونم لپتاپش پورت esata داره یا نه.ولی فکر کنم داشته باشه
    همه هاردهای 3.5 اینچی اداپتور نیاز دارن؟بعد سرعت 2.5 اینچی ها ماکزیمم چقدره و مقدار rpm شون چقدره؟7200 یابیشتر هم داره؟
    ممنون
    سلام دوستان
    اين سوال دوستمون سوال منم هست ممنون ميشم جواب بديد
    يه سوال ديگه هم دارم كه هارد اكسترنال هم مثل اينترنال گرون شده؟
    دوستان سلام
    نخواستم سوالتون بدون جواب بمونه گرچه خیلی گذشته

با توجه به فراگیر بودن usb3 و همچنین اگر لپتاپ یا PC شما پورت usb3 دارد بهتر هست که esata رو فراموش کنید .

تنوع هاردهای پرتابل در بازار بر خلاف مدلهای دسکتاپی خیلی زیاده و میتونه باعث سردرگمی شما بشه ، ولی نظر شخصی خودم رو بخواهید انتخاب اول من وسترن و سپس سیگیت هست .

ولی متاسفانه با وجود کیفیت خوبی که هاردهای این دو برند دارن ، بدنه و باکس چندان جالبی ندارند ترد و شکننده و زود خط و خش میافتد . میتونین از هاردهای دیگه ای مثل سیلیکون پاور armor a80 استفاده کنید که دارای بدنه خیلی مستحکم و ضد ضربه و ضد آب هست و تا اونجایی که میدونم از هاردهای اینترنال سامسونگ هم استفاده شده .

پیشنهاد نهایی برای هارد پرتابل اگر جنس بدنه برای شما مهم نیست .

وسترن مدل My Passport Essential SE فقط به کلمه SE دقت کنید چون مدلهای عادی یکترا ندارد . این مدل usb3 هم هستن و قابلیت قفل گذاری هم دارند (با قابلیت قفل گذاری بصورت نرم افزاری فرق میکند).

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive این مدل تا 1.5 ترابایت هم ساخته شده و قابلیت قفل گذاری بصورت سخت افزاری هم ندارد و باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید . مدل 500 گیگ این مدل رو دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشته .

کد:
    ولی اگر بدنه برای شما مهم هست من سیلیکون پاور مدل armor a80 رو پیشنهاد میدم که usb3 هم هست ولی با توجه به بدنه آلومنیومی آن یکی از سنگینترین هاردهای اکسترنال پرتابل هست .

کد:
    برای مدلهای دسکتاپی هم با توجه به تنوع اندک نسبت به انواع پرتابل بهتره که وسترن مدل My Book Essentialرو بخرید که در بازار هم فراوانتر هم هست .
    کد:
    اکثر هاردهای 2.5 اینچی RPM آنها 5400 دور هستن و 8 مگ کش دارن و موارد معدودی هم 7200 دور و 16 مگ کش هم موجوده که به شدت کمیابه .
    کلیه هاردهای دسکتاپی نیاز به آداپتور برق دارن چون برق usb تنها دارای ولتاژ 5 ولت هست ولی هاردهای اکسترنال از نوع دسکتاپی به برق 12 ولت و 5 ولت برای راه اندازی نیاز دارند .

کلا قیمت هارد دیسکها چه اینترنال و چه اکسترنال بالا رفته و معلوم نیست کی به قیمتهای سابق برسه .

سوالی بود در خدمتم .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه هارد وسترن داشتم یک هو از کار افتاد 600 گیگ اطلاعتم پرید بردم گارانتی گفتن بازیابی نمیشه و.... یه نو دادن به جاش سوالم اینه اگه پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هارد وسترن داشتم یک هو از کار افتاد 600 گیگ اطلاعتم پرید بردم گارانتی گفتن بازیابی نمیشه و.... یه نو دادن به جاش سوالم اینه اگه پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    سلام
    اصولا پارتیشن بندی کردن نباید مشکلی داشته باشه ولی پیشنهادم اینه که به جای پارتیشن بندی ، فولدربندی کنی .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فولدر بندی کرده بودم قبلی رو مشکل این بود مثال فیلم 300 گیگ یه فولدر بود .200 گیگ عکس .ابتداخراب شدن فولدرها بود بعد خراب شدن هارد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فولدر بندی کرده بودم قبلی رو مشکل این بود مثال فیلم 300 گیگ یه فولدر بود .200 گیگ عکس .ابتداخراب شدن فولدرها بود بعد خراب شدن هارد
    یه هارد سه ترابایتی دارم که وسترن و تک پارتیشن هست و فولدر بندی کردم که به هیچ مشکلی برنخورده. پس نمیتوان گفت که علت خراب شدن هارد بخاطر فولدربندی کردن هست، شاید هارد شما ضربه خورده وبد سکتور گرفته....

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

احتمالا همونه کاش یه انتی بد سکتور هم داشتیم

پس نتیجه میگیریم پارتیشن بندی حرام است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا همونه کاش یه انتی بد سکتور هم داشتیم

پس نتیجه میگیریم پارتیشن بندی حرام است
    عزيز دلم ، پارتيشن بندي كار حرامي نيست و كاملاً سليقه اي هست ولي براي هارد اكسترنالي كه قرار نيست مثلاً براي نصب ويندوز استفاده بشه لزومي نداره و پيشنهاد نميشه .

براي كنترل كردن هارد ديسك از لحاظ وجود بدسكتوري و همچنين fix نمودن آن ميتوان از نرم افزار hdd regenerator استفاده كرد كه البته ممكنه نتواند تمامي آنرا ترميم كند .
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-12-2011 at 08:53.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کلا نتونست کاری بکنه این نرم افزار بد سکتور رو پیدا میکرد حذف میکرد ولی باز بر میکشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    من هاردم رو که به سیستم وصل میکنم چراغش روشن میشه، ولی دیسکش نمیچرخه تو My Computer هم نمیاد. ولی تو Device Maneger آیکونش رو نشون میده.
    به نظرتون چیکار باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •