تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 36 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 355

نام تاپيک: --> افت شدید سرعت اینترنت در تمام کشور <---

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

مال منم از دیروز بهتره البته صبح ساعت 8 سرعت بهتر بود.لعنت به...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من همچنان نا راضی هستم

دانلود من که باید در حالت عادی 60 - 50 باشه ؛ الان 30 هست و ممکنه تا 15 پایین بیاد (( حتی گاهی میره زیر 10 ))

امروز توی رادیو مسئول ارتباطات زیر ساخت میگفت فیبر نوری ایران - فجیره ترمیم شده اما داره تست میشه و 1 هفته دیگه وصل میشه (( منظورش ارتباط دیتا بود فکر کنم ))

یعنی همچنان اینترنت بک آپ صدقه میگیریم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من همچنان نا راضی هستم

دانلود من که باید در حالت عادی 60 - 50 باشه ؛ الان 30 هست و ممکنه تا 15 پایین بیاد (( حتی گاهی میره زیر 10 ))

امروز توی رادیو مسئول ارتباطات زیر ساخت میگفت فیبر نوری ایران - فجیره ترمیم شده اما داره تست میشه و 1 هفته دیگه وصل میشه (( منظورش ارتباط دیتا بود فکر کنم ))

یعنی همچنان اینترنت بک آپ صدقه میگیریم
    دوستان لطفا isp هایی رو هم که ازشون سرویس میگیرین بگین ، اینطوری میشه فهمید که سرعت برطرف کردن مشکلات در هر شرکت چقدر هست .
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مال من داتک هست و مشکلم به کل حل شده

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

ولی متاسفانه بعضی شرکت ها مثل شرکت ما ، هنوز حل نشده !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من هنوز ناراضی ام

خیلی نا امید کننده است

امروز رادیو میگفت توی مصر هم یه کابل فیبر نوری دیگه پاره شده

و گفتن که حملات خراب کارانه است ؛ به جز کشو های عربی ، کشور های آسیای جنوب شرقی هم مشکل دارن و کابل اونا هم قطع شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینم یه خبر از BBC مورخ 1 دیماه _21 دسامبر

با وارد شدن آسیب به کابل های ارتباطی اینترنت و تلفن، ارتباطات میان اروپا، خاورمیانه و آسیا دچار مشکلاتی شدید شده است.
    به نظر می رسد خطوط موسوم به Flag FEA، SMW4 و SMW3 در نزدیکی ایستگاه کابل اسکندریه در مصر قطع شده اند.
    مشکلاتی نیز در کابل زیر دریایی GO در 130 کیلومتری سیسیل گزار شده است.
    کارشناسان هشدار داده اند رفع مشکل احتمالا چند روز طول خواهد کشید و بروز آن عواقبی جدی برای اقتصاد منطقه ای خواهد داشت.
    جاناتان رایت، از مدیران شرکت Interoute که بخشی از شبکه فیبر نوری را اداره می کند به بی بی سی گفت مشکلات در ارتباطات تا چند روز به وضوح احساس خواهد شد.
    او گفت: "این حادثه برای مدتی کوتاه چرخ های اقتصاد را متوقف می کند. اگر مثلا بازارهای مالی محلی که بین بازارهای اروپایی و آمریکایی فعالیت می کنند را در نظر بگیرید، سرعت دستیابی آنها به اطلاعات به شدت کم خواهد شد."
    "معاملات مالی با سرعت بسیار بالایی انجام می شوند و اگر در کسب اطلاعات تاخیر رخ دهد، زمانی که معامله نهایی شود درواقع شرایط [سود دهی] بازار شرایطی نیست که در زمان تصمیم به انجام معامله وجود داشته است."
    هنوز دلیل اصلی قطع کابل های ارتباطی مشخص نیست هر چند پیش از وقوع اشکال، لرزه شناسان تحولاتی را در اطراف مالت گزارش کردند.
    شرکت مخابرات فرانسه (France Telecom) با صادر کردن بیانیه ای اعلام کرد: "دلیل قطع ارتباط که در منطقه مدیترانه بین سیسیل و تونس و در کابل ارتباطی سیسیل به مصر رخ داده، هنوز مشخص نیست."
    این شرکت فرانسوی هرچند از ارسال یک کشتی امداد برای تعمیر آسیب وارد شده خبر داد اما اعلام کرد تعمیر کامل خط احتمالا تا 31 دسامبر طول خواهد کشید.
    بیشترین میزان آسیب به چهار خط زیردریایی که از دریای مدیترانه و از طریق کانال سوئز عبور می کنند وارد شده است.
    به نظر می رسد 65 درصد میزان ترافیک اطلاعات به هند متوقف شده است و خطوط ارتباطی به سنگاپور، مالزی، عربستان سعودی، مصر تایوان و پاکستان همگی متحمل آسیب هایی شده اند.
    اوایل سال میلادی جاری نیز در همین منطقه و در نزدیکی سواحل مصر دو خط ارتباطی قطع شده بودند.
    با این حال آقای رایت گفت: "در حال حاضر سه خط از چهار خط ارتباطی قطع شده و اگر خط چهارم قطع شود ارتباط با کل خاورمیانه قطع خواهد شد."
    "این سه خط 90 درصد بار ترافیک به خاورمیانه را حمل می کنند و ما شاهد کاهش شدید کیفیت ارتباط با اینترنت و قطعی تماس های تلفنی بین المللی در این منطقه خواهیم بود."
    این کارشناس افزود: "یک بار قطع هر خط اصلی در سال امری طبیعی محسوب می شود اما اینکه یک کابل دو بار در یک سال دچار مشکل شود، جای نگرانی جدی دارد."

منبع BBC
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 7 کاربر از AprilFool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

يهو بگند بدبخت شديم آن. به ما كه ميرسه تمام فيبر نوري هاي زير دريا و بالاي دريا اين ور آب اونور آب همه با هم ميتركند. فكر كنم تا چند روز ديگه مركز اينترنت هم خراب بشه .

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

يهو بگند بدبخت شديم آن. به ما كه ميرسه تمام فيبر نوري هاي زير دريا و بالاي دريا اين ور آب اونور آب همه با هم ميتركند. فكر كنم تا چند روز ديگه مركز اينترنت هم خراب بشه .
    چش نکن دیگه ، ئه ، فردا دیدی اینم تیکه تیکه شد

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایشالا که باز اتفاقی نمیافته و میزارن ما به کارمون برسیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •