EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه Call of Duty ش نباشه؟
خیلی عجیبه!!
آخه منم قبلا متوجه همین شده بودم! که چرا Call of Duty ش نیست!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه Call of Duty ش نباشه؟
خیلی عجیبه!!
آخه منم قبلا متوجه همین شده بودم! که چرا Call of Duty ش نیست!
توی GDC 09 گفته شد که این بازی از این به بعد یه IP جدا هست
علي جان يعني در راستاي تائيد خبري هست كه مسعود گذاشت يا اون رو رد مي كنه؟ من درست متوجه نشدم؟
نه چیز شد ... من پستو دادم صفحه ی قبل رو ندیده بودم
ولی اگه این خبر راست بود باید خیلی زود خبراش همه جا پخش می شد ولی خبری نیست ! فک کنم هنوز IP جدا باشه
فک نکنم همه جا گفتن mw هست دیگه خبری از cod نیست.
به نظرم کار خوبی کردن به دو دلیل که اسم رو عوض کردن:
1- cod بیشتر نسخه هاش در انجین جنگ جهانی اتفاق میفته ولی نسخه جدید مدرن هست و این یه تضاد رو بوجود میاره.
2- با این بازی هایی که ta بیرون میده و همه افتضاحن بهتره که بازیهای iw با اسم دیگه بیان چون هر چی iw زحمت میکشه
ta میاد با یک بازی ضعیف همه اعتبار سری cod رو خراب میکنه.
ولی از حق نگذریم cod waw همبازی بدی نبود.ولی خب مثل mw نمیشد.این mw یکی از بهترین بازیای عمر من بود.همون بهتر که اسمش جدا بشه.
بابا Cod : Waw که بد نبود!!!!!
اون مرحله یادتون نیست که با این یارو Reznov دوربین داره میرفتیم؟ یا آخرش که فوق العاده بود به نظره من وقتی که می خواستیم به کاخ اصلی بریم خیلی باهال بود یک دفعه همه گفتن حمله بعد ما هم رفتیم!
البته از بحث خارج نشیم ولی حد اقل باید اسم Call of Duty توش باشه!
اینطوری احساس می کنی یک بازیه دیگه بازی میکنی هرچند که توی جن جهانی هم نباشه!
WaW بازی بدی نبود ولی بازی بی ارزشی بود ! چون هیچی از خودش نبود .. همه چی کپی از CoD 4 بود ... حتی بعضی از مراحل
دروود.
این مطلب رو تو مجله دیدم گفتم بزارم چون به همین دلیله که بازی خوبی نبود.
پس از اینکه پارسال شاهکاری به نام md بازی کردیم انتظاراتمان از cod بالا رفت.
اما waw تنها یک تکرار از بازی های قبلی بود. در واقع ترکیب cod3 با شماره
چهارم بود. بخش مالتی مدیا هم دقیقا تکرار md بود ونشان داد که سازنده ها به جز بردن
همان سبک به جنگ جهانی کاری نکردند.
به همین دلیله که میگن بازیه ضعیفی نسبت به mw بود.
به نظر من نبايد هيچ جدايي بين اين دو شركت سازنده بيفته شما ببينيد الان براي iw 2 سال فرصت شد كه روي بازي بعد خودش كار كنه در حاليكه فرضا اگه TA بازي WAW رو نمي ساخت ما پارسال رو بي CoD بوديم يا اينكه اگه قرار بود باشه مجبور بود iw يه بازي بده كه خوب فقط روش يك سال وقت صرف مي كرد بنابراين بد نيست كه يك در ميان به هر كدوم از سازنده ها فرصت ساخت بازي داده بشه اينطوري بينشون يه رقابت هم بوجود مياد. بازي WaW هم خوب بود ولي نه به خوبي CoD انصاف نيست كه WaW رو سركوب كرد به هر حال جذابيت هاي خودش رو داشت ولي خوب IW يه سازنده قهار تر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)