پلیسه هول کرد......دوید دنبالش : )))))))))))))))برخورد پژو 405 با پلیس در حین انجام حرکات نمایشی![]()
پلیسه هول کرد......دوید دنبالش : )))))))))))))))برخورد پژو 405 با پلیس در حین انجام حرکات نمایشی![]()
حالا خودمونیم پلیسه اینو نمی دید که اومد نزدیکش(خوب در رفتا دمش گرم)![]()
سلام به تمامی دوستان گلم.
اینم یه کلیپ دیگه از همون دوو اسپرو.
این بار درگ اسپرو با 206 تیپ5 7.4.4.
نظر یادتون نره.اگه دوست داشتید کلیپ های دیگه ای هم از این اسپرو میزارم.
اینم از 0.100 همون اسپرو.از اول تا دنده 3 دور 4300.چون لاستیکاش بزرگ تر از فابریکه زود به 100 میرسه.با لاستیکای فابریک 4500 میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان تو این فیلم از اول صدای تیکاف تا دنده 3 دور 4300.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا این دوو خیلی سرو حاله چشش نکنم خیلی تمیز نگرش داشتی(ولی اونجا که اون فولکس گل رو روشو کم کردی خیلی حال کردم)
این عکس هم تقدیم شماروش کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کلیپ 2010 محصول National Geographic راجع به بوگاتی ویرون هست . منتها حجمش زیاده دیگه کلیپ محسوب نمیشه .(700 مگ) با کیفیت دی وی دی 45 دقیقه . خودم دانلود نکردم . بذارم لینک هاش رو ؟؟
National Geographic - Man Made: Bugatti Super Car -2010---------------------
Language: English
45 دقیقه | 720x416 | XviD - 2009Kbps | 25.000fps | MP3 - 128Kbps | 692MB
محتوای مخفی: لینک های دانلود
یه بار دیگه بگم من خودم دانلود نکردم و مسئولیت لینک ها رو ندارم
Last edited by shahab_f; 09-02-2011 at 23:33.
خب من دانلود کردم کلیپ بالا رو . نکات جالبی راجع به این ماشین داره . البته بگم توش خبری از testdrive و اینجور چیزا نیست ، بیشتر توضیح نحوه ی به ثمر رسیدن این پروژه ی عظیمه .تصاویری از کارخونه هم نشون میده ، نحوه ی مونتاژ موتور و مونتاژ خود خودرو . اکثرا توسط دست منتاژ میشه . به هر حال ارزش دانلود داره . اگه لازم دارین شاید بتونم زیرنویس فارسیش رو هم انجام بدم . منتها باید قول بدین دانلود کنین !
یه سایت میشناسم که توش پر از کلیپ های دریفت هست .خوراک آدمای عشق دریفت و دریفتراست
اگه خواستین بگین تا آدرسشو بذارم براتون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)