تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 30 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 296

نام تاپيک: >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به احتما خیلی زیاد ، یه بار Dc شده و بعد که خواسته وصل بشه مشکل پیدا کرده، Adrive همینه دوست من ، شما اگر فایلهاتون رو در humyo.com ریموت کنی ، با سرعت بالا و بدون مشکل dl می کنید، برای مثال من وقتی 512 داشتم ، شب 800 dl کردم ، که ظرف 4:30 dl تموم شد، بدون افت سرعت!!!
    ضمن تشکر فتم تو اون سایت عوض شدم ولی حالا نمیدونم چطوری فایلامو انتقال بدم تنها یه گزینه آپلود وجو داشت که اونم برای آپلود از کامپیوتر بود اگه میشه کمکم کنید تا بدونم چطوری میتونم فایلهای یه ساین انتقال بعدش دانلد کنم
    باتشکر

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ضمن تشکر فتم تو اون سایت عوض شدم ولی حالا نمیدونم چطوری فایلامو انتقال بدم تنها یه گزینه آپلود وجو داشت که اونم برای آپلود از کامپیوتر بود اگه میشه کمکم کنید تا بدونم چطوری میتونم فایلهای یه ساین انتقال بعدش دانلد کنم
    باتشکر
    شما تو صفحه ی اول یه راست کلیک کنید ، بعد روی گزینه ی fetch from web کلیک کنید و بعد هم لینک مستقیم رو بذارید داخل . به همین راحتی

3. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما تو صفحه ی اول یه راست کلیک کنید ، بعد روی گزینه ی fetch from web کلیک کنید و بعد هم لینک مستقیم رو بذارید داخل . به همین راحتی

باتشکر
    حالا یه مشکل چطور میتونم فایلامو از adrive به hymo انتقال بدم هرکاری کردم نشد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

باتشکر
    حالا یه مشکل چطور میتونم فایلامو از adrive به hymo انتقال بدم هرکاری کردم نشد
    خیلی خودت رو خسته نکن نمیشه ... ولی یه راه وجود داره، همه ی رپیدلیچ ها معمولآ Adrive رو ساپورت می کنن(بدون هیچ مشکلی) ، برای مثال hossa.org که الان هم تست کردم ok بود! شما لینک Adrive رو بده به یه لیچ و بعد از اونجا بده به humyo.com !! ولی زمان زیادی طول میکشه!

6. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی خودت رو خسته نکن نمیشه ... ولی یه راه وجود داره، همه ی رپیدلیچ ها معمولآ Adrive رو ساپورت می کنن(بدون هیچ مشکلی) ، برای مثال hossa.org که الان هم تست کردم ok بود! شما لینک Adrive رو بده به یه لیچ و بعد از اونجا بده به humyo.com !! ولی زمان زیادی طول میکشه!
    ها اینی که گفتی یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ها اینی که گفتی یعنی چی؟
    یعنی اینکه برو تو hossa.org عضو شو، و لینک Adrive رو بهش بده ، بعد هم اون یه لینکه دیگه بهت میده ، و تو اون لینک رو به Humyo.com بده ! حله ؟

9. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tttmttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این humyo برای من مشکل ساز شده وقتی میخوام یک فایل را دانلود کنم پیام میده که داری یک فایل دانلود میکنه و باید آپگرید کنی تا بتونی یک فایل دیگه را دانلود کنی درحالی که من چیزی دانلود نمی کنم یعنی نمیتونم دانلود کنم. این مشکل وقتی پیش اومد که داشتم یک فایل را دانلود می کردم که وسطش سرعت صفر شد و من قطع کردم و وقتی دوباره ادامه را زدم دیگه دانلود نکرد.
    چون من خودم این سایت را معرفی کرده بودم این مطلب را گفتم که حواستون جمع باشه و یک مقدار احتیاط کنید.
    البته شاید محدودیت ماهیانه برای دانلود گذاشته باشه(امیدوارم).

11. 2 کاربر از tttmttt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام
    این humyo برای من مشکل ساز شده وقتی میخوام یک فایل را دانلود کنم پیام میده که داری یک فایل دانلود میکنه و باید آپگرید کنی تا بتونی یک فایل دیگه را دانلود کنی درحالی که من چیزی دانلود نمی کنم یعنی نمیتونم دانلود کنم. این مشکل وقتی پیش اومد که داشتم یک فایل را دانلود می کردم که وسطش سرعت صفر شد و من قطع کردم و وقتی دوباره ادامه را زدم دیگه دانلود نکرد.
    چون من خودم این سایت را معرفی کرده بودم این مطلب را گفتم که حواستون جمع باشه و یک مقدار احتیاط کنید.
    البته شاید محدودیت ماهیانه برای دانلود گذاشته باشه(امیدوارم).
    نمیدونم والا ، ولی من تا حالا تعداد زیادی فایل ازش دان کردم!! که حجیم ترینش 800 مگ بود!! تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده، ولی همین امروز داشتم دان می کردم که یه لحظه سرعت 0 شد، یه بار Dc شدم و دوبار ادامه رو زدم، ولی وصل نمیشد ، یه 2 دقیقه ای صبر کردم ، ادامه رو رفت! و الان هم داره دان می کنه و مشکلی نداره!

داره خودمونی میشه tttmttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز امتحان کردم مشکل دانلود حل شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یعنی اینکه برو تو hossa.org عضو شو، و لینک Adrive رو بهش بده ، بعد هم اون یه لینکه دیگه بهت میده ، و تو اون لینک رو به Humyo.com بده ! حله ؟
    ای بابا کجاش حله پدرمون در اومد
    یه سوال فنی
    آیا میشه خودمون یه هقدار فضا بخریم و بعدش همانند اون سایتهای ادرایو و هامیو فایلامونو اونجا انتقال بدیم تا بعدش دانلود کنیم یا چیزی شبیه به این قضیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •