ضمن تشکر فتم تو اون سایت عوض شدم ولی حالا نمیدونم چطوری فایلامو انتقال بدم تنها یه گزینه آپلود وجو داشت که اونم برای آپلود از کامپیوتر بود اگه میشه کمکم کنید تا بدونم چطوری میتونم فایلهای یه ساین انتقال بعدش دانلد کنم
باتشکر
ضمن تشکر فتم تو اون سایت عوض شدم ولی حالا نمیدونم چطوری فایلامو انتقال بدم تنها یه گزینه آپلود وجو داشت که اونم برای آپلود از کامپیوتر بود اگه میشه کمکم کنید تا بدونم چطوری میتونم فایلهای یه ساین انتقال بعدش دانلد کنم
باتشکر
شما تو صفحه ی اول یه راست کلیک کنید ، بعد روی گزینه ی fetch from web کلیک کنید و بعد هم لینک مستقیم رو بذارید داخل . به همین راحتی
![]()
باتشکر
حالا یه مشکل چطور میتونم فایلامو از adrive به hymo انتقال بدم هرکاری کردم نشد
![]()
خیلی خودت رو خسته نکن نمیشه... ولی یه راه وجود داره، همه ی رپیدلیچ ها معمولآ Adrive رو ساپورت می کنن(بدون هیچ مشکلی) ، برای مثال hossa.org که الان هم تست کردم ok بود! شما لینک Adrive رو بده به یه لیچ و بعد از اونجا بده به humyo.com !! ولی زمان زیادی طول میکشه!
ها اینی که گفتی یعنی چی؟
![]()
یعنی اینکه برو تو hossa.org عضو شو، و لینک Adrive رو بهش بده ، بعد هم اون یه لینکه دیگه بهت میده ، و تو اون لینک رو به Humyo.com بده ! حله ؟
سلام
این humyo برای من مشکل ساز شده وقتی میخوام یک فایل را دانلود کنم پیام میده که داری یک فایل دانلود میکنه و باید آپگرید کنی تا بتونی یک فایل دیگه را دانلود کنی درحالی که من چیزی دانلود نمی کنم یعنی نمیتونم دانلود کنم. این مشکل وقتی پیش اومد که داشتم یک فایل را دانلود می کردم که وسطش سرعت صفر شد و من قطع کردم و وقتی دوباره ادامه را زدم دیگه دانلود نکرد.
چون من خودم این سایت را معرفی کرده بودم این مطلب را گفتم که حواستون جمع باشه و یک مقدار احتیاط کنید.
البته شاید محدودیت ماهیانه برای دانلود گذاشته باشه(امیدوارم).
نمیدونم والا ، ولی من تا حالا تعداد زیادی فایل ازش دان کردم!! که حجیم ترینش 800 مگ بود!! تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده، ولی همین امروز داشتم دان می کردم که یه لحظه سرعت 0 شد، یه بار Dc شدم و دوبار ادامه رو زدم، ولی وصل نمیشد ، یه 2 دقیقه ای صبر کردم ، ادامه رو رفت! و الان هم داره دان می کنه و مشکلی نداره!
امروز امتحان کردم مشکل دانلود حل شده.
ای بابا کجاش حله پدرمون در اومد
یه سوال فنی
آیا میشه خودمون یه هقدار فضا بخریم و بعدش همانند اون سایتهای ادرایو و هامیو فایلامونو اونجا انتقال بدیم تا بعدش دانلود کنیم یا چیزی شبیه به این قضیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)