آيا اين برنامه براي تبديل pdf به ورد در مورد زبان فارسي هم مشكلي نداره؟
متشكرم.
آيا اين برنامه براي تبديل pdf به ورد در مورد زبان فارسي هم مشكلي نداره؟
متشكرم.
یعنی این برنامه هم PDF فارسی رو به ورد تبدیل نمی کنه؟
هیچ راهی وجود نداره؟![]()
Last edited by amirgooran; 29-07-2007 at 17:23.
شرمنده که این طوری وارد شدم
نیاز شدید به برنامه htm to pdf دارم که فارسی هم ساپورت کنه
سلام دوستان
برنامه ای میخوام که فایل های pdf رو به chm تبدیل کنه. تو گوگل سرچ کردم اما چیز دندون گیری عایدم نشد. لطفا هرچه سریع تر کمکم کنید. علت خواستن این برنامه اینه که تو pocket pc خوندن فایلهایی که chm هستند خیلی راحت تر از pdf هست، چون صفحات pdf رو دائم باید به چپ و راست scroll کرد اما chm اینطور نیست. اگه راهی هم سراغ دارید که من بدون مشکل pdf رو تو pocket pc بخونم ممنون میشم.
سلام به همه دوستان، من یه برنامه میخوام که بشه باهاش فایلهای Pdf رو مثل فایلهای متنی ویرایش کرد، مثلا فونتش رو یا صفحه بندییش رو. اگه میشه یه لینک برای دانلودش بذارید البته با کرک. ممنون.
سلام دوست عزیز. نرم افزار مورد نیاز شما در کاملترین حالت Adobe Acrobat Professional هست که آخرین نسخه اون 8 است. راستش من لینکی ازش ندارم، ولی اونقدر معروف هست که براحتی میتونی تو بازار با 500 تومن کرک شدشو تهیه کنی. اما اگرهم بخوای دانلودش کنی بالای 200 مگ حجمشه.
اما شاید برنامه های کم حجم تر با قابلیت های کمتری هم باشه.
راستی دوستان یادتون نره درخواست من رو هم جواب بدین (دو پست قبل تر).
ممنون.
با سلام
آیا کسی از دوستان برنامه ای برای ترمیم و یا بازیافت فایلهای Pdf آسیب دیده سراغ داره؟
»ن یه برنامه می خوام یه فارسی رو هم ساپورت کنه چون اکثر این برنامه های روی PDf های به زبون فارسی مشکل دارن
سلام
برنامه پی دی اف تو ورد هستش ؟
اگه هست میشه بذارین برای متون فارسی
PDF2Word v3.0
PDF2Word (PDF to Word) software exports the text, images and other contents from any PDF document into MS Word document format (RTF or Word), so you can edit and reuse your PDF content. PDF2Word (PDF to Word)preserves the original PDF text, layout and bitmap images in the generated Word document. PDF2Word (PDF to Word) software is a standalone program and does not require Micro$oft Word, Adobe Acrobat, or even Acrobat Reader
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)