merida بخری بهتره
merida بخری بهتره
سلام می شه مزایای merida رو نسبت به 2 تای دیگه بگی؟
دوست من مزیتی که داره اینه که شما کنن دال امریکایی تو ایران پیدا نمیکنی و همه پینی یا ترک هست و نسبت به قیمت به خاطر اسمه مشهوری که داره چیزه خوبی گیرت نمیاد یعنی داره پول اسمشو میگیره
جیانت هم که تو این رنج یه تنه خوب با لوازم پایین بهت میده ولی اگه بتونی تا 550 بیای بالا یه چرخ خوب شوار میشی با مارک جیانت
مریدا تو این رنج یه تنه متوسط با لوازم متوسط بهت میده پس در کل مریدا تو این رنج قیمت بهترین انتخوابه
من الان شرایط کاریم بسیار فشردس طوری که حتی جمعه ها هم سره کارم تو این مدت به تمریسن هم نرسیدم اگه یکمی سرم خلوت شد به همکارام تو نمایندگیها سر میزنم و چرخای جدید رو همراه به مشخصات براتون میذارم![]()
من یک دماوند خریدم ولی ازش راضی نیستم
خشکه
کاش یکی از مدل giant l
میخریدم
سلام. به نظر من هم دوچرخه های دماوند زیاد جالب نیستند. باید یکی تو همین دوچرخه های merida ,giant و ... می خریدی. کسی پیدا نمی شه بهش بفروشی؟ حتما این کار رو انجام بده چون اگه دیر بشه قیمت چرخت میاد پایین تر هر چند همین حالا هم فکر نکنم زیاد بخرنش موفق باشی دوست عزیز.![]()
بله. فقط اگه خواستی عوض کنی. دنده رو از جای قابل اطمینان بخر. و هم پیش یک تعمیر کار حرفه ای ببر تا عوضش کنه.![]()
شما چی پیشنهاد می کنی بخرم بهتر باشه اخه من تا به حال 2 تا دنده شکستمبله. فقط اگه خواستی عوض کنی. دنده رو از جای قابل اطمینان بخر. و هم پیش یک تعمیر کار حرفه ای ببر تا عوضش کنه
اون قبلی ها چی بودن؟
اسمش یادم نیست ولی 20 تومان خریدمشاون قبلی ها چی بودن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)