هم صندوق رو گرفتم و هم از اون شیشه های ساختمون لیز خوردم و الان دقیقا مرحله بعد از اون جایی هستم که از شیشه ها پایین رفتم... تو اون مرحله به این قسمت عکس ها رسیدم که راهو پیدا نمی کنم...
هم صندوق رو گرفتم و هم از اون شیشه های ساختمون لیز خوردم و الان دقیقا مرحله بعد از اون جایی هستم که از شیشه ها پایین رفتم... تو اون مرحله به این قسمت عکس ها رسیدم که راهو پیدا نمی کنم...
خوب وقتی از اون شیشه ها لیز خورده اومدی پایین چه دلیل داره از ریل راه آهن عکس گذاشتی ؟ شما وقتی از ساختمون لیز خوردی اومدی پایین یه ساختمون خرابه جلوتی که با طناب پرت میکنی و میری تو اون ساختمون خرابه و از لبه دیوار پاید پایید بیای که یه نوری هست میری توش بازی تمام میشه .... ااگه هم اینجا رو رد کردی تا اونجایی که یادمه راه آهن رو باید تا ته بری جلو باز یه جایی هست چنگک رو پرت میکنه که بره اون ور ... وقتی رفت اونطرف یه لوله ای خیلی بلند هستش که از اون بالا میره و دوباره بر میگرده همونجایی که اومدی ازش اونجا 2 3 تا ادم هم هست که یکی تفنگ داره یکی رو بنداز تو آتیش یکی هم بندازش تو دره ..![]()
دوست من ببخشید شما رو گرفتار کردیم... یه معما شده واسم... سیو اون جایی که هستم رو گذاشتم...تونستی کپی کن شاید فهمیدی کجا هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
بعد از بازی کردن 4 فلان بازی ،5 فلان و 6 فلان و ... اینو بازی کردم. خیلی بهم چسبید .
خدا پشت و پناه یوبی باشه.
4 فلان 5 فلان یعنی چی ؟!
پایانش خیلی قشنگ و به یاد موندنی بود![]()
منظورم سری های بازی بود.
مثلا من dmc و hitman را هم دارم روی سیستمم و چند تا مرحله را هم رفته بودم اما وقتی اینو نصب کردم ترجیح می دادم اینو بازی کنم .
نه اینکه مخالف امدن سری جدید از بازیهای قدیمی باشم (البته اونم تا حدودی) اما بازی کردن یه IP جدید خیلی دلچسب تره.
Last edited by Dark Soul; 09-06-2013 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)