نرم افزاري واسه تنظيم دكمه هاي دسته نيست؟ كه مثلا جاي دكمه 2 و 4 رو عوض كنه
البته مثله xpadder كه كيبورد رو تبديل به گيم پد ميكنه نباشه
نرم افزاري واسه تنظيم دكمه هاي دسته نيست؟ كه مثلا جاي دكمه 2 و 4 رو عوض كنه
البته مثله xpadder كه كيبورد رو تبديل به گيم پد ميكنه نباشه
برای فیفا 08 بود ولی برای این نه یه فایل اکسل هست که اونم کار مشابه رو انجام میده و devdata مطابق میل کاربر میذاره فکر کنم لینکش درست صفحه قبل هست
باسلام خدمت دوستان...
من یک فرمون بازی در حد 20 تا 40 تومان میخوام..
چی بهم پیشنهاد میکنید؟؟؟
تنک یو..
خوب مدل های چینی معمولا توی بازار ایران پیدا میشه که قیمت هاشون مناسبه باید یه مدل جدید که قابلیت پشتیبانی از سیستم های xp و ویستا داشته باشه بخری مدل های قدیمی این فرمون ها خیلی بازیهای رانندگی رو ساپورت نمی کنن پسر داییم یه دونه داره 3 4 سال پیش خریده بود موست وانتد رو که درست حسابی ساپورت نکرد. در هر صورت اگه میخوای پول بدی به این گیم پد باید یه مدل جدید و به روز بخری تا بتونی باهاش بازی هایی مثل آندرکاور رو بازی کنی
دوست عزیز ممنون از پاسخت . جواب چند تا سوال مهمم رو گرفتم!حالا اگر محبت کنی اون نرم افزار آلمانی رو لینکشو بهم بدی ممنون میشم . فقط اینکه این نرم افزار رو ویستا ران میشه یا نه ؟ اگر نشه خودم میتونم devdata رو ادیت کنم . فقط این گیم پدی که من دارم خیلی پدر مادر دار نیست (البته خیلی از گیم پدا فکر کنم اینجورین)یعنی Fifa اینها رو به نام controller میشناسه و تو control panel ویندوز هم به نام usb joystick شناخته میشه . من وقتی بخوام devdata رو ادیت کنم باید باقی اطلاعات رو دست نخورده باقی بگذارم یا بقیه رو پاک کنم فقط اطلاعات مربوط به گیم پد خودم رو بنویسم ؟ بعد اینکه تاجایی که فهمیدم باد اطلاعات مربوط به این دسته های بی نام و نشون رو در قسمت [Default Pad|Default] فایل devdata درج کنم درسته ؟
قاعدتا باید با این نرم افزاره یا با ادیت دستی , بشه کلید شیفت کیبورد رو روی دسته منتقل کرد دیگه ؟
تشکر مجدد از توجهتون
ولي بازم نميشه 2 تنظيم مختلف واسه دسته هاي دوقلو داشته باشيم :-(یه فایل اکسل هست که اونم کار مشابه رو انجام میده و devdata مطابق میل کاربر میذاره
درسته نمیشه
کاملا درست متوجه شدید فقط در مورد اون ابزار آلمانی متاسفم چون نه لینکش رو دارم نهخودش رو قبلا داشتم ولی چوت دیگه فیفا 08 بازی نمی کنم اون رو هم نگه نداشتم ولی اگه پیدا کردم می ذارم توی تاپیک
من یه دسته با مارک greal که usb هستش و کاملا شبیه دسته ps2 هست دارم اما با خیلی از بازیها سازگار نیست. مثلا بازی crysis warhead اصلا این دسته رو نمیشناسه. چیکار باید بکنم؟؟؟
بازیهای اول شخص گیم پد ساپورت نمیکنن کریسیس وارهد رو با کیبورد باید بازی کنی نه گیم پد در ضمن کریسیس وارهد رو بخوای با گیم پد بازی کنی باید از گیم پدهای Xinput استفاده کنی یا همون دارای اسلایدر که تنها نمونه موجودش مال XBox هست توی پست اول هم عکس از این گیم پدها گذاشتم. گیم پد شما هیچیش نیست شما انتظار بالایی ازش داری دوست عزیز
ممنون بابت توضیحتون. الان قیمت گیم پدهای فراسو مدلهای fgp-660 و fgp-666 تو بازار چنده؟
Last edited by h_starboy; 24-01-2009 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)