تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 79 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

تو رو خدا کمک کنید.
    یه گوشی ان 70 داشتم که ماله فامیلهامون بود .میخواستم به اون یه آنتی ویروس بزنم که کسپراسکای رو هم زدم ولی خوب نبود پاک کردم و یه آنتی ویروس سیمانتک زدم که خیلی سنگین بود که پس از زدن اون برنامه گوشی سرعتش پایین اومد و هنگ کردو مجبور شدم ریستارت کنم که وقتی الان روشن میکنم بالا نمیاد و میگه:
    phone start up failed.contact the retailer.
    حالا چه خاکی بر سرم کنم؟میگه خیلی خیلی اس ام اس داشتم که تو فن مموری بود و تعدادی هم کانتکت که بکاپی از اون نداشتو حالا هم هیچ چیز نمیتونم بکنم.چیکار کنم؟حالا میتونم فرمت کنم و بعد با یه نرم افزار ریکاوری کانتکت هارو و اس ام اس هارو برگردونم؟
    خواهشا زود جواب بدین . خیلی واجبه.ممنون.هم ، این جا نوشتم و هم تو کلوپ ان 70 .ببینم چی میشه.
    سلام. وضعیتت شده اونی که میاد ثواب کنه، کباب می شه!
    این شیوه رو امتحان کن ببین پاسخ می ده؟؟؟ تگمه روشن/خاموش + تگمه مکالمه (سبز) + تگمه * + تگمه 3. این ها رو همزمان با هم بگیر و تا رونمایی بوت ( همون دو دست معروف نوکیا ) نگه دار ( می دونم سخته؛ ولی ممکنه )

اگر هم مشکل رفع نشد، تنها راهی که می مونه متاسفانه فلش هست...

سلام

من با یه مصیبت امروز مواجه شدم که شدیدا به کمک شما احتیاج دارم. من یه موبایل ان 95 دارم که تا امروز همه چیش خوب کار میکرد. اهل برنامه اینستال کردن و بلوتوث بازی کردن هم نیستم (فقط جهت اطلاع و اینکه ویروسی نشده). امروز متوجه شدم که نا خودآگاه دیگه تو قسمت مسیجینگ نه میتونم پیام های دریافتی تو اینباکس رو باز کنم و نه اونایی که تو sent هست. تو قسمت درافت هم یه سری متن داشتم که اونا هم باز نمیشن. فقط 10 تا تمپلیت داخل (my folders) قابل دسترس هستن. وقتی قضیه رو گوگل کردم متوجه شدم به افراد دیگه ای هم این مشکلو داشتن توصیه شده بود تا موبایلشونو آپدیت کنن. البته فرمت کردن هم توصیه شده بود.

خلاصه من هم انواع فرمتها رو کردم و بعدش هم سیستمشو آپدیت کردم. دوباره که پیامها رو restore کردم دیدم هنوز هم همین مشکلو داره. جهت اطلاع من یه مموری 8 گیگ واسه موبایلم حدود چند ماهه پیش خریدم که الان تموم پیامها رو روی اون ذخیره دارم.

وقتی مموری رو درآوردم و دوباره واسه خودم با یه موبایل دیگه تکست زدم تونستم اون پیام جدید رو بخونم. حالا به نظر شما چکار باید بکنم؟ فکر میکنید مموری خراب شده؟ منم این فکر رو کردم ولی این نمیتونه درست باشه چون من تمام فیلمهام- عکسهام - کانتکت هام همشون رو مموری هستند و همه خوب کار میکنن. الا این پیام ها.

واقعا ممنونتون میشوم اگه بهم بگید که چکار میتونم بکنم تا این درست شه. مرسی
    دارم پویش می کنم ببینم مشکل چی می تونه باشه

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

دوستان من یه 3120 دارم آب بهش گرفته بعد گوشی رفته رو هندزفری!!
    باس چه کار کنم؟؟؟

نقل قول:

عزیز شما یه بار هندسفری رو بزنی و قطع کنی درست میشه ، البته قبلش اون درگاه پاپ رو تمیز کن ...

تایید می شه

و اگر مشکل هنوز باقی مونده بود، احتمالا تراشه درگاه پاپ( USB/هندزفری) جرم گرفته و باس تمیز بشه
    بچه ها من هندزفری گذاشتم ولی بازم درست نشد،باس چی کار کنم؟؟
    چه جوری اینو تمیز کنم؟

4. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

بچه ها من هندزفری گذاشتم ولی بازم درست نشد،باس چی کار کنم؟؟
    چه جوری اینو تمیز کنم؟

گوشیت رو یه بار باز کن، با پنبه یا یه دستمال بدون پرز ( این دستمال بهتره ) آروم پایه های اتصال درگاه پاپ USB به تخته مدار گوشی رو تمیز کن. چیپ هاش رو هم برق بنداز و دیگه این که روی اتصالات فلزی خود مادگی رو هم تمیز کن... احتمالا دیگه مشکل باس رفع بشه...

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

گوشیت رو یه بار باز کن، با پنبه یا یه دستمال بدون پرز ( این دستمال بهتره ) آروم پایه های اتصال درگاه پاپ USB به تخته مدار گوشی رو تمیز کن. چیپ هاش رو هم برق بنداز و دیگه این که روی اتصالات فلزی خود مادگی رو هم تمیز کن... احتمالا دیگه مشکل باس رفع بشه...
    اینا همش که گفتی یعنی چه؟
    چه جوری بازش کنم؟

7. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

اینا همش که گفتی یعنی چه؟
    چه جوری بازش کنم؟

درگاه USB بوسیله چند پین پایه روی تخته مدار ( تخته مادر یا مادربورد گوشی هم می گن ) نصب شده. احتمالا جرم گرفته. اون ها رو تمیز کن. تراشه های روی مدار رو هم با دستمال به همراه پین پایه هاشون تمیز کن ( فقط دقت کن که محکم نکشی که پایه ها کنده بشن؛ اونوقت باس قید گوشیت رو بزنی...! )

پس از اون هم اونجایی هست که کابل USB و هندزفری رو وصل می کنی، بهش می گن مادگی. چون نری هندزفری یا USB می ره توش... داخلش یه تیکه فلز هست که کارش اینه که اتصال بین مادگی و نری رو برقرار کنه. اون رو با دستمال برق بنداز.

و دست آخر هم باس بگم که برای باز کردن گوشی به پیچ گوشتی موبایل ( یا همون پیچگوشتی ساعت ) نیاز داری. البته یه توصیه بهت می کنم. در هنگام باز کردن خیلی دقت بخرج بده و اگر نمی دی دست تعمیرکار، حداقل یه آدم خبره بغل دستت باشه. و بسیار هم مواظب صفحه نمایش باش. چون هنگام برداشتنش امکان پاره شدن کابل فلت متصل به تخته مدار وجود داره ( بلایی که سر من اومد! ). اون رو به آرومی از بورد جدا کن و اگر درون یه محافظ فلزی هست، دقت کن که محافظ کابل رو نبره...

پیروز باشی

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان ال سی دی گوشی من(5800) پیکسل سوزونده(قبلا یه بار عوضش کردم 80$ رفت تو پاچم)کسی میدونه تعمیر میشه همین ال سی دی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

9

دوستان ال سی دی گوشی من(5800) پیکسل سوزونده(قبلا یه بار عوضش کردم 80$ رفت تو پاچم)کسی میدونه تعمیر میشه همین ال سی دی؟
    شرمنده. خود صفحه نمایش تعمیر نداره!

11. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

شرمنده. خود صفحه نمایش تعمیر نداره!
    البته مطمئن نیستم سوخته باشه
    چون بعضی وقتا خود به خود درست میشه

13. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

البته مطمئن نیستم سوخته باشه
    چون بعضی وقتا خود به خود درست میشه
    خوب ببرش گارانتی! اگه مشکل حادی نداشته باشه مفتی درستش می کنن

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

خوب ببرش گارانتی! اگه مشکل حادی نداشته باشه مفتی درستش می کنن
    اگه گارانتی داشت همون اول 80$ نمیدادم

16. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •