دوستان اين آدرس براتون باز ميشه؟
يا حق (:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اين آدرس براتون باز ميشه؟
يا حق (:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين آدرس براي كاربران ايراني قابل دسترس نيست زيرا اين سايت آدرس ip ايران را بلوك كرده.از برنامه هاي مخفي كننده ip براي ورود به اين سايت بايد استفاده كنيد.
يك نكته جالب در مورد اين سايت اينه كه خود كاسپر هم اين سايت رو بلوك كرده و اگر كاسپر در سيستم شما فعال باشه امكان دسترسي به سايت فوق را نخواهيد داشت.البته ظاهرا به تازگي اين سايت در ليست سياه كمپاني كاسپر قرار گرفته چون قبلا با اين سايت مشكلي نداشت.
سلام،من یه سوال؟؟ من کی 100 روز رو گرفتم.ولی فعلا نمی خوام استفاده کنم.... می خوام بدونم تا کی وقت داره؟؟
سلام
من کرک kaspersky 7 رو دارم و از اون طریق میتونم یکی از لایسنس کی هایی که تا سال 2010 هم جواب میده رو براش قرار بدم.
بعد از اینکه Active میشه میرم فایلهای Update رو دانلود میکنم و از اون طریق Update میکنم.
راستی یکی رو بار رفتم تو Blacklist ولی با عوض کردن تاریخ سیستم دوباره Avtive شد.
چون من انلاین Update نمیکنم هیچ وفت تو Blacklist نمیرم.
میخوام اینو بگم که چرا به دوستان پیشتهاد نمیکنید این روش رو انتخاب کنند.
حداقل تا 3 ماه اين كد قابل استفاده خواهد بود و باطل نميشه.
وقتي امكان تهيه كدهاي قانوني براي مدت طولاني وجود داره آيا لزومي به استفاده از كرك وجود داره؟مخصوصا اينكه واقعا نميشه گفت اين كركها داخلشون چي ميتونه گذاشته بشه.كلا من شخصا تا زمانيكه روشهاي قانوني براي بدست آوردن كد قانوني وجود داره با استفاده از كرك براي يك محصول امنيتي مخالف هستم چرا كه همين محصول امنيتي ميتونه با برخي كركها به ضد امنيت تبديل بشه.
نمیدونموقتي امكان تهيه كدهاي قانوني براي مدت طولاني وجود داره آيا لزومي به استفاده از كرك وجود داره؟مخصوصا اينكه واقعا نميشه گفت اين كركها داخلشون چي ميتونه گذاشته بشه.كلا من شخصا تا زمانيكه روشهاي قانوني براي بدست آوردن كد قانوني وجود داره با استفاده از كرك براي يك محصول امنيتي مخالف هستم چرا كه همين محصول امنيتي ميتونه با برخي كركها به ضد امنيت تبديل بشه.
ولی اینو گفتم به خاطر اینکه مشاهده شده که تو این تاپیک که key های بچه ها به لیست سیاه رفته و رفتن دنبال یه key جدید.
یه سوال:
دوست من میشه این key هایی که به صورت قاتونی داده میشه kaspersky رو Active کرد و بعدش فایلهای Update رو دانلود کرد؟ منظورنم اینه که آنللاین ,Update نکنی.
Last edited by David.Jn; 08-12-2008 at 12:18.
سپاسگزارم دوست خوبماين آدرس براي كاربران ايراني قابل دسترس نيست زيرا اين سايت آدرس ip ايران را بلوك كرده.از برنامه هاي مخفي كننده ip براي ورود به اين سايت بايد استفاده كنيد.
يك نكته جالب در مورد اين سايت اينه كه خود كاسپر هم اين سايت رو بلوك كرده و اگر كاسپر در سيستم شما فعال باشه امكان دسترسي به سايت فوق را نخواهيد داشت.البته ظاهرا به تازگي اين سايت در ليست سياه كمپاني كاسپر قرار گرفته چون قبلا با اين سايت مشكلي نداشت.
با وي پي ان رفتم و ثبت كردم آدرس ميل رو...
بازم ممنون
يا حق (:
بله با یک Key فعال به راحتی از هر طریقی آپدیت کنید
سلام.میخواستم فرق بین internet security8.0.0.506 و 8.0.0.454 رو بدونم.مرسی!
این سایت که در پست اول برای دریافت اکانت 6 ماهه هست کار نمیکنه من حدود 1 ماهه که ثبت نام کردم ولی چیزی نیومده حتی با IP ایران هم نیمشه وارد این سایت شد من با --- رفتم داخلش و ثبت نام کردم ولی فایده ای نداشت . ولی اون روش 100 روزه برای KIS کار میکنه من یه اکانت 100 روزه (که البته 60-70 روز باقی مونده) به نام خودم دارم الان که البته چون خودم الان از KAV استفاده میکنم دادم به دوستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. روش دیگه برای گرفتن اکانت مجانب KAV نیست من یه Key دارم که فعلا تو BlackList نرفته ولی اینم بزودی میره.
Last edited by milky way; 09-12-2008 at 02:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)