شما باید بری اول پیش اون دکمه پیش در بهد دکمه E رو بزن تا شارژ نیم داریه پشت کمرت پر بشه اگه هم پر هستش نمیخاد
بعد برو پیش در دکمه سمت راست موس رو بگیر و هم زمان دکمه C رو بزن در اهسته میشه و شما رد میشین
شما باید بری اول پیش اون دکمه پیش در بهد دکمه E رو بزن تا شارژ نیم داریه پشت کمرت پر بشه اگه هم پر هستش نمیخاد
بعد برو پیش در دکمه سمت راست موس رو بگیر و هم زمان دکمه C رو بزن در اهسته میشه و شما رد میشین
اون قسمت رو رد كردم ولي حالا به يه جايي رسيدم كه بايد دو تا دستگاه رو به ديوار متصل كنم كه يكيشون وصل ميشه ولي اون يكي ديگه رو كه ميخوام وصلش كنم برميگرده سر جا ي خودش.
اینو یه بار گفتم برو به اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اون دستگاه ابگريت چه جوري استفاده كنم؟
برای استفاده از دستگاه Bench باید Power Node داشته باشید که به دو صورت میتونید به دست بیارید.
یا Power Node رو در طول بازی به دست میارید و یا به کمک خرج کردن Credit خریداری می کنید.
فقط اسلحه و یا تجهیزاتی رو که به همراه دارید می تونید تقویت کنید. فلش هایی که در هر نمودار تقویت دیده میشه شروع کار تقویت هست. شما میتونید اسلحه و تجهیزات رو طبق هر مسیری که دلخواه شماست اقدام به تقویت کنید البته در بعضی جاها لازمه که برای رسیدن به یک تقویت, یک خانه خالی رو طی کنید.
تقویت برای تجهیزات Rig و Kinesis Module و Stasis Module به ترتیب شامل این موارد میشه:
Hit Point - افزایش نوار سلامتی
Air - افزایش ظرفیت کپسول اکسیژن (بر حسب ثانیه)
Range - افزایش برد استفاده
Energy - افزایش انرژی
Duration - افزایش مدت تاثیر انرژی
تقویت برای اسلحه ها شامل این موارد میشه:
Damage - افزایش صدمه شلیک
Capacity - افزایش ظرفیت خشاب
Reload - کاهش زمان پر کردن اسلحه
Speed - کاهش سرعت تغییر اسلحه به عملکرد دوم
Duration - افزایش مدت زمان تاثیر شلیک
مرسی... رد شد
من اشتباهی کنارشون می ایستادم که یعضی هاش میخرد بهم بعضی ها هم نه
راستی... چند تا مرحله اس کلا؟
بازی از 12 تا مرحله(chapter) تشکیل شده است.
من تو chapter 2 گیر کردم
همونجایی که باید با نیروی ...اسمشو یدم نیست همون که با f اجسام رو اینور اونور میکنه
باید یه دستگاه بزرگی رو تکون بدی تا راهت باز شه اما بعدد از اون نمیدونم چیکار کنم در قفله
اون ژنراتور برق رو هم سر جاش گذاشتم اسانسور راه افتاد اما بعدی یه دری هس قفله و نمیدونم چیکار کنم
یه دری هست که کنارش یه فیوز برقه همون باز نمیشه
Last edited by vahid_fisher; 07-11-2008 at 14:36.
هر جا گیر کردی کلید کنترل سمت چپ رو نگه دار بهت میگه از کدوم مسیر بری.
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم با آسانسور میری بالا بعدش از طبقه بالا اون پل رو میاری و برای خودت راه درست میکنی.
اگه عکس بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد.
Last edited by hadi_gamer; 07-11-2008 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)