بالاخره اینترنت همراه اول راه افتاد. الان از تو گوشی دارم پست می کنم. ولی خیلی کند عمل می کنه
بالاخره اینترنت همراه اول راه افتاد. الان از تو گوشی دارم پست می کنم. ولی خیلی کند عمل می کنه
درسته....
راه افتاد...منم وصل شدم...سرعتش تعريفي نداره...
واسه من Connection failed میده ....
کسی نمیدون هزینه این سر کار گذاشتن جدید برای ما ها که فعالش کردیم چه قدر آب میخوره؟
یهو سر ماه قبضمون 10 برابر نشه؟
اگه کسی چیزی میدونه به ما هم بگه از نگرانی در بیایم.
بلاخره من کانکت شدم هم با M600 هم با P1
فقط تونستم سایت گوگل رو لود کنم اونم 17 دقیقه طول کشید
بچه ها برام دعا کنید جون سالم بدر ببرم
دوستان من خودم تو سايت درخواست نداده بودم براي فعال شدن gprs ( يكي از دوستانم در خواست داده ) برام يه sms اومد كه من كنسلش كردم حالا موندم چكار كنم ميشه لطف كنيد تنظيمات دستي gprs رو بهم بگيد در ضمن گوشيم p990
منم فعال کردم تعریف نداره
هزینه اش رو درست کنن
دوست عزیز میری تو سایتو روی تنظیمات GPRS کلیک می کنی و بعدش یه قسمت داره که مدل گوشیت رو انتخاب می کنی و بعد برات یه SMS برای تنظیمات میاد که با کد 1234 گوشی رو تنظیم می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید من m600 دارم از سایت اس ام اس اومد و 1234 رو اکسپت کردم و اسم MCCI Internet هم در اینترنت اکانت گوشی اضافه شد
ولی الان نمیتونم برم اینترنت چیکار باید کنم ؟ من روی ایکون وب میزنم و وقتی میزنممیگه could not locate remote server من چیکار کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم وصل شدم...سرعتش تعريفي نداره...پس بی خیال . فعلابا همون ایرانسل باید بسازیم.قط تونستم سایت گوگل رو لود کنم اونم 17 دقیقه طول کشید
تو رو خدا وضع رو ببینید. هیچی درست نیست.ما در صبر ایوب رکورد شکن هستیم . منتظر میشدیم هر موقع همه سخت افزار و نرم افزارها منطبق با سرعت فوق العاده بود راه اندازی می کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)