تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 130 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه darkzside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

6

یه سوال

ما یه رشته متمرکز قبول میشیم و دوتا هم اعلام میکنن برای امتحان عملی نیمه متمرکز دیگه؟ من اصلن نمیفهمم این چه جوریاست، مثلن من الان متمرکزم رو زدم باستان شناسی و زبان ایتالیایی که جفتشون از مهر شروع میشن، الان من میتونم یه ترم برم این رشته های متمرکز رو بخونم آبان هم امتحان عملی نیمه متمرکز ها رو بدم، اگه قبول شدم دیگه این متمرکزه رو نرم برم سر کلاس نیمه متمرکزه؟
    سلام بعله......اگه نیمه متمرکز قبول شید... خود به خود متمرکز حذف میشه وشما از بهمن ماه باید برید به رشته جدید قبول شده...که نیمه متمرکزه

داره خودمونی میشه saeidtmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بعله......اگه نیمه متمرکز قبول شید... خود به خود متمرکز حذف میشه وشما از بهمن ماه باید برید به رشته جدید شده...که نیمه متمرکزه
    البته اگر نیمه قبول بشید بازم می تونید همین اولی رو ادامه بدید.برای یکی از دوستان که نیروی انتظامی قبول شد 2 هفته رفت باز برگشت دانشگاه اولی

---------- Post added 18-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 17-08-2010 at 11:56 PM ----------

اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم

داره خودمونی میشه sarah313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان هیچ کس راجع به آزمون عملی نمایش چیزی نمیدونه؟؟!!!!
    خواهشا اگه می دونید 1 کمکی بکنید فوری و حیاتیه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    من اطلاعاتی برای رشته نقاشی (هنرهای تجسمی) ندارم ولی کنکور عملی گرافیک رو میدونم:
    شامل 4 صفحه در قطع a4 :
    ص 1 : موضوع :روز خانواده - - طراحی یک آرم و یک پوستر
    ص 2 : اجرای نهایی طراحی آرم + اتودها
    ص 3 :: اتودهای مربوط به پوستر
    ص4 : اجرای نهایی پوستر
    تکنیک اجرایی : مدادرنگی
    زمان : 4:30 ساعت (فکر کنم)

فکر کنم برای رشته نقاشی یک موضوع میدن که باید در رابطه با اون موضوع طراحی کنی ....
    مثلا موضوع پارسال رشته نقاشی (کنکور سراسری) در مورد روز نظافت و دانشجو بود ... تکنیک هم مداد رنگی ...

هرسال ممکنه که تکنیک عوض شه ...

برای رشته نقاشی طراحی خوب و اجرای نسبتا خوب با تکنیک مورد نظر نیازه !!!
    سلام دوست عزیز مطمئنی که امسال هم ممکنه این طوری بدن اخه من از استادم شنیدم که الان چند ساله سوالاته نقاشی و گرافیک یکی شده و دیگه پوستر نمیدن؟
    کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم تا ما بدونیم تو کدوم بخش کار کنیم طراحی پوستر و ارم یا طراحی از موضوعاتی مختلفی که میدن.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

در کل میخواستم بگم اگه خیلی علاقه داری و اینا بهتره کلا روی دانشگاه متمرکز نشی واسه یادگیری موسیقی...تا چند سال پیش شاید خوب بوده باشه ولی از امسال که اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه هنر معرفی شدن :1-مهدی چمران 2- عزت الله ضرغامی!!!3-علیرضا پناهیان!!!4-خسرو دانشجو 5- مسعود ده نمکی!!!!6- محمد روشن و عباسعلی ایزدی)دیگه فکر نکنم جایی باقی بزارن برای موسیقی توی دانشگاه!!
    موفق باشی

مسعود ده نمکی ؟! ؟ ضرغامی ؟! ؟

آقا دستت درد نکنه ! روشنمون کردی !!!!!

راستی دوستان یه سوال دارم من رشتم ریاضیه امسال میخوام کنکور هنر شرکت کنم و به گرافیک - نقاشی و طراحی (بیشتر از همه) - هنرهای تجسمی علاقه دارم ! باید چه کتابهایی از هنرستان رو تهیه کنم و چه سال هایی من کاملاً گیج شدم و منابع آزاد چی ها هستن ؟ واسه این رشته ها آزمون عمی خیلی تاثیر داره ؟
    راستی من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و امسال قبول نشدم !
    ممنون
    Last edited by reza-atom; 24-08-2010 at 13:16.

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها این جواب متمرکز و نیمه متمرکز هر دو امشب میاد؟ من دارم سکته میکنم چرا نیمه متمرکز هیچی نیووردم با رتبه دو رقمی؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نیمه متمرکز نیمه ی دوم مهر میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون ترنم
    من الان متمرکز یه رشته روزانه قبول شدم، این چه جوریاست؟ من میتونم الان این رشته رو ثبت نام کنم یه ترم برم، بعد همزمان امتحان عملی نیمه متمرکز رو هم بدم اگه اون رو قبول شدم دیگه این رشته متمرکزه رو نرم برا نیمه متمرکزه ثبت نام کنم؟

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره می تونی متمرکز رو بری...اما حواست باشه اگه نیمه رو قبول بشی، خود به خود به متمرکزت انصرافی می خوره و باید نیمه رو بری.
    بابت قبولیتم بهت تبریک میگم، چی قبول شدی؟

منم هنر بودم، اما متمرکز انتخاب نکرده بودم...امیدوارم نمایش قبول شم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون ترنم جان

من ایتالیایی دانشگاه تهران قبول شدم

اما آهنگسازی میخوام

وااااای ممنون از این جوابت الان بیشتر از یه ماهه دارم دنبال جواب این سوال میگردم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •