سلام بعله......اگه نیمه متمرکز قبول شید... خود به خود متمرکز حذف میشه وشما از بهمن ماه باید برید به رشته جدید قبول شده...که نیمه متمرکزه
سلام بعله......اگه نیمه متمرکز قبول شید... خود به خود متمرکز حذف میشه وشما از بهمن ماه باید برید به رشته جدید قبول شده...که نیمه متمرکزه
البته اگر نیمه قبول بشید بازم می تونید همین اولی رو ادامه بدید.برای یکی از دوستان که نیروی انتظامی قبول شد 2 هفته رفت باز برگشت دانشگاه اولی
---------- Post added 18-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 17-08-2010 at 11:56 PM ----------
اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم
---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم
دوستان هیچ کس راجع به آزمون عملی نمایش چیزی نمیدونه؟؟!!!!
خواهشا اگه می دونید 1 کمکی بکنید فوری و حیاتیه!!
سلام دوست عزیز مطمئنی که امسال هم ممکنه این طوری بدن اخه من از استادم شنیدم که الان چند ساله سوالاته نقاشی و گرافیک یکی شده و دیگه پوستر نمیدن؟
کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم تا ما بدونیم تو کدوم بخش کار کنیم طراحی پوستر و ارم یا طراحی از موضوعاتی مختلفی که میدن.
مسعود ده نمکی ؟! ؟ضرغامی ؟! ؟
آقا دستت درد نکنه !روشنمون کردی
!!!!!
راستی دوستان یه سوال دارم من رشتم ریاضیه امسال میخوام کنکور هنر شرکت کنم و به گرافیک - نقاشی و طراحی (بیشتر از همه) - هنرهای تجسمی علاقه دارم ! باید چه کتابهایی از هنرستان رو تهیه کنم و چه سال هایی من کاملاً گیج شدم و منابع آزاد چی ها هستن ؟ واسه این رشته ها آزمون عمی خیلی تاثیر داره ؟
راستی من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و امسال قبول نشدم !
ممنون
Last edited by reza-atom; 24-08-2010 at 13:16.
بچه ها این جواب متمرکز و نیمه متمرکز هر دو امشب میاد؟ من دارم سکته میکنم چرا نیمه متمرکز هیچی نیووردم با رتبه دو رقمی؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ترنم
من الان متمرکز یه رشته روزانه قبول شدم، این چه جوریاست؟ من میتونم الان این رشته رو ثبت نام کنم یه ترم برم، بعد همزمان امتحان عملی نیمه متمرکز رو هم بدم اگه اون رو قبول شدم دیگه این رشته متمرکزه رو نرم برا نیمه متمرکزه ثبت نام کنم؟
آره می تونی متمرکز رو بری...اما حواست باشه اگه نیمه رو قبول بشی، خود به خود به متمرکزت انصرافی می خوره و باید نیمه رو بری.
بابت قبولیتم بهت تبریک میگم، چی قبول شدی؟
منم هنر بودم، اما متمرکز انتخاب نکرده بودم...امیدوارم نمایش قبول شم![]()
ممنون ترنم جان
من ایتالیایی دانشگاه تهران قبول شدم
اما آهنگسازی میخوام
وااااای ممنون از این جوابت الان بیشتر از یه ماهه دارم دنبال جواب این سوال میگردم
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)