یعنی اگه Fallout:New Vegas رو 10باره دیگه بازی کنی خیلی خیلی خیلی بهتر از اینه که واسه این بازی وقت بذاری![]()
یعنی اگه Fallout:New Vegas رو 10باره دیگه بازی کنی خیلی خیلی خیلی بهتر از اینه که واسه این بازی وقت بذاری![]()
در کل ارزش یه بار امتحان کردن رو داشت بازیه جالبی بود ولی از داستان بازی هیچی سردر نیووردم.....![]()
دوستان من این بازی یه جایی گیر کردم میگه باید ازrc car bomb استفاده کنی
ولی نمیدونم چطور میشه این کارو کرد لطفا جواب بدید
باید تب رو بزنی بعد تو منو اون زیر یه چن تا ایکون هست از سمت چپ آخری رو انتخاب کن بعد اونجا RC رو پیدا کن
این rage عجب بازی هست .
امروز تو قسمت dead city با یه غول 10 متری جنگیدم که خیلی حال داد . فوق العاده بود .
فقط دو تا سوال :
1- اونایی که بازی را تمام کردن میشه بگید بازی چند ساعته تموم شده ؟
2 - من یه جا توی wasteland یه ماموریت گرفتم که بهم گفت برای racing باید sponsership بگیری ولی من که نفهمیدم باید چی کار کنم ، رفتم سراغ یه سری ماموریت دگه و االان اون اسپانسرشیپ همین جوری رو هوا مونده . آیا برای تمام کردن بازی باید همه این ماموریت ها را تمام کرد یا الان تکلیف این ماموریت چه ؟
1. من با تمام ماموریت های فرعی حدود 9 ساعت بازی رو تموم کردم.
2. ماموریت Dusty 8 Sponsorship فکر می کنم ماموریت اصلی هم هست که باید برای ادامه بازی حتما بری، شما از شهری که هستی بیا بیرون و تو تب کوئیست ها ماموریت Dusty 8 Sponsorship رو انتخاب کن، مسیر رو بهت نشون میده. میری تو یه جایی که یه مرده چاق رو صندلیه و در ازای رفتن مراحلی براش که ازت فیلم میگیره برای برنامه تلوزیونیش، اسپانسرت میشه...
بالاخره تونستم آپدیت 1 گیگی رو دانلود کنم و مشکل تکسچر ها رو درست کنم!
محتوای مخفی: یه سوال از اول بازی
دوستان این بازی طولانیه یعنی بیشتر از 3 روز طول میکشه فتحش کنم ؟؟
چون فردا میخوام بخرم
موفق باشید![]()
راستی یادمه یکی از رفقا اینجا گفته بود بازی گرافیکش عالی هست نه خیلی عالی منم از دانلود کردنش صرفنظر کردم .دوستانی که بازی میکنن بگن
گرافیکش واقعا اینطوریه؟
1- مگه بازی فقط گرافیکه؟!یعنی اگه گرافیک یه بازی خیلی عالی نباشه، عالی باشه، نباید بازیش کرد؟
2- گرافیک بازی بسیار قوی هست، اگه با آپدیت ها و .. مشکلات تکستچر ها رو حل کنید، میتونید از فضای بزرگ و آبجکت ها و تکستچر های با کیفیت و فراوان لذت ببرید... ولی مثل Battlefield 3 انقلابی نیست.
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)