آیا میشه توی ایران حساب میل درaol داشت؟
آیا میشه توی ایران حساب میل درaol داشت؟
بله
تو اون تاپیک قبلیتون توضیح دادم
خودم دارم میل اونجا
میشه
همه سوالا جواب داره مثل اینکه الا سوال ما !!!
تیم Windows Live شرکت معظم Microsoft جدیدا ترکونده و شدیدا دارن روی بهبود عملکرد سرویس های Windows Live و مخصوصا Windows Live Hotmail کار میکنن که نتایجشم بسیار قابل لمسه که همه میتونید ببینید چقدر سرعت بالا اومدن Windows Live Hotmail زیاد شده و همچنین چقدر خوشگل تر شده و کار باهاش راحت تر...
واقعا همیشه Hotmail بهترین بوده و هست و خواهد بود... و همچنین تمامی محصولات و سرویس های Microsoft عزیز...
اینم پیغام امروز گروه Windows Live در موقع ورود به Hotmail :
You spoke, Hotmail listened
Over the past year, many of you told us that you wanted a cleaner, faster Hotmail. We released the new Hotmail to meet those needs, and now we're adding more improvements based on your feedback.
In this version, we've changed the way that scrolling works for users who have the reading pane turned off. It'll look more like Classic Hotmail if your reading pane is off.
Even more improvements are coming soon—we'll be moving the advertisement from the top of page to the side, adding more themes, increasing the number of messages on each page, and adding the ability to send instant messages from your inbox.
We appreciate all your feedback and want to thank you for using Windows Live Hotmail.
![]()
من هم این مشکل رو داشتم . شما باید در پروفایلتان نام کشور را از ایران به کشور دیگری تغییر دهید!
سلام ..
چطوری میشه e-mail های فرستاده شده از یه گروه رو block کرد ؟
یا اینکه از اون گروه اومد بیرون ؟در یاهو میل
ممنون
وقتی میری سایت یاهو سمت راستش یه قمستی هست که sign این کنی ، اونجا برو و sing n کن بعد دوباره صفحه ی یاهو میاد بالا در همون قسمت سمت راست الان به جلی sign in اسمت هست که باید رو اسم خودت کلیک کنی و بعد دوباره باید پسوردت را وارد کنی تا وارد صفحه ی تغییرات مشخصات و غیره بشه، اینجا پایین قسمت سمت راست برو تو groups و تمامی گروه هایی که ناخواسته توش عضو شدی لیستش میاد و شما میتونی تو قسمت edit بری و leave the group را بزنی تا کلا از شر همه ی گروه ها و ایمیلهاشون راحت بشی....!
![]()
Last edited by sepid12ir; 21-12-2008 at 11:52.
سلام
اقا چطوری میشه ایمیل دسته جمعی برای تمام کاربران یاهو ارسال کرد ؟
من هم از کاربران یاهو هستم
باید با نرم افزار این کار را انجام بدید
مثلا نرم افزار CRM Group Mail
سلام
دوستان من وقتی ایمیل می فرستم، ایمیلی رو که می فرستم به جای اینکه بره تو Inbox می ره تو Spam
طرف، به آیدی دیگه خودم هم ایمیل زدم باز می ره تو Spam آیا راهی وجود داره که نامه ها تو Spam نره لطفا
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)