seymour جان اين پست منم جواب بدي ممنون ميشم .ببخشيد اذيتت ميكنم ولي شما تو اين زمينه استادي و اطلاعات داري يه خورده از اطلاعاتت استفاده ميكنيم![]()
seymour جان اين پست منم جواب بدي ممنون ميشم .ببخشيد اذيتت ميكنم ولي شما تو اين زمينه استادي و اطلاعات داري يه خورده از اطلاعاتت استفاده ميكنيم![]()
دو تا سوال دارم در مورد سونی و کریتیو:
۱. مدلهای nw-E0xx سونی وابسته به sonic stage هستن یا نه؟
۲. تا حالا کسی تجربه کار با مدل موزاییک کریتیو رو داشته؟ کیفیت صداش به نسبت بقیه مدلهای کریتیو خیلی پایینتره؟
آقا شرمنده ... من حواسم پرت شد ، پست شما رو توی صفحه قبل ندیدم ...
1. نمی تونه مستقیما نشون بده ... یعنی فیلم با فرمت/کیفیت DVD رو کانورت کنی تا بتونی نمایش بده ...
//
2. کلا حافظه های اینطور دستگاه ها دو مدله : هارد یا فلش ... حافظه های فلش معمولا 1-2-4-8 و جدیدا 16 و 32 گیگ هستش ... اینا گرونتر هستن ؛ در عوص می تونن توی اندازه های کوچکتر تولید بشن تا طول و عرض و ضخامت دستگاه کم باشه ... اما حافظه های هارد ، چیزی شبیه هاردهای واقعی هستن ؛ یعنی قطعات متحرک دارن ، پس اولا نسبت به تکان و ضربه کمی حساس تر هستن ، ثانیا بخاطر تکنولوزی مرسوم ترشون ارزونتر تموم میشن
اونی که منظور شماس و میگی که " با کابل بزنی به PC ، بشناسدش" یه مفهوم دیگه اس و ربطی به این بالایی نداره ... اما بهرحال ، zvm نیاز به این داره که درایورش توی PC نصب بشه تا بعدش توی my computer مثل یه درایو جداگانه شناخته بشه تا ازش استفاده کنی .. خیلی چیزی سخت و پیچیده ای نیست و اصولا حرفه ای ترها با این مدل حال می کنن ..
//
در مورد ایرفون : می تونی مدل EP-630 رو بگیری از همین creative که کیفیت خیلی خوب و قیمت مناسبی داره (15 تومن)
//
در مورد جعبه واسه هارد usb: آیا منظورت هارد اکسترناله ؟ در اینصورت : بله - پیدا میشه .. برو بازار رضا یا پاساژ ایران سر بزن ...
//
در مورد اتصال zvm به ضبط ماشین : بله - خیلی ساده اس ؛ یعنی کافیه از خروجی هدفون zvm یه فیش معمولی داشته باشی که وصل بشه به ورودی ضبط ماشینت ؛ بشرطی که ضبطت ورودی داشته باشه ..
//
در مورد هارد و فلش : بالاتر گفتم : zvm و zen vision هارد هستن .. creative zen فلشه ... فهمیدنش زیاد سخت نیست ... مدلهایی که حافظه بالای 30 گیگ دارن و ضمنا از نظر اندازه بزرگتر هستن ، 95% مواقع هارد دارن .. و برعکس ..
1. بله - نیاز به سونیک استیج دارن .. البته یه سری برنامه هم اومده که میشه جایگزین سونیک استیج کرد ... اما بهرحال نیاز دارن ..
2. حالا اصلا کی گفته که کیفیت صداش پایینه ؟ ...Cnet کیفیت صداش رو عالی ارزیابی کرده - ABI گفته متوسطه - PCmag هم گفته صداش لذت بخشه ... pcworld گفته عالیه ... laptopmag هم گفته عالیه ... چه نتیجه ای می گیریم ؟
خوب من بر اساس همون ریویو از abi گفتم که کیفیت صداش رو متوسط ارزیابی کرده در حالی که در مورد چند مدل دیگه از کریتیو خیلی بیشتر از کیفیت صداشون تعریف کرده. و اینطور که به نظر میرسه بین چند مدلی که خودم در نظر دارم صدای ضعیفتری داشته باشه.
دوستان ببخشيد من دو تا سوال دارم:
1- من شنيدم محصولات كريتيو بخصوص zen v plus زود خراب مي شن آيا راسته؟
2- كيفيت صداي zen v plus بهتره يا nwz-b105f
دوست خوب ، خودت قضاوت کن ، از بین 5 تا سایت که همه شون ریویوهای معتبر و مرجعی ارائه میدن (و براساس تجربه و شناخت عرض می کنم : Abi جزو معتبرترین هاشون نیست) ، فقط یکی بوده که این قضاوت رو داشته و بقیه روی قوتش متفق القول هستن ... چه نتیجه ای می گیری ؟ ...
اکثر اون سایت ها ، اصلا آزمایشگاه و محیط استاندارد واسه تست کیفیت صدا دارن ... در صورتیکه abi معمولا نظری این کار رو انجام میده ...
باز نهایتا انتخاب نهایی با شماست و اصلا شاید بری و این محصول رو بخری و آخرش برگردی و بگی "دیدی حرف abi درست بود ، سیمور؟"
1. به هیچ وجه صحت نداره ... اخه مگه شهر هرته که زود خراب بشه ؟!! (شوخی) ... به این "شنیده ها " اکتفا نکن ؛ چون بدون استثنا از طرف کسانی هستش که اطلاعات و تجربه کافی ندارن ... قصد جسارت به اون دوستانی که ازشون این حرف رو "شنیدی" ندارم ، اما نظر دادن صرفا براساس یه بار تجربه هم ناجوانمردانه اس و هم نامعقول ...
2. کیفیت zvp بهتره ...
خوب حق با شماست. من بازم قضاوتم بر اساس abi بود. ولی حالا که ریویو cnet رو دیدم یک ایراد اساسیتر تو این مدل میبینم (البته در مورد خودم میگم). نوشته:
پس به درد من نمیخوره چون ویندوز ندارم اصلا. پس باید برم دنبال مدلهای دیگه. که یکیش همین مدل سونی بود که بالاتر گفتم و در مورد اینم مطمئن نیستم که بتونم تو لینوکس ازش استفاده کنم. و یکی دیگه هم که سانسا فیوز بود که احتمال اینکه بتونم تو بازار پیداش کنم کمه. کلا همه مدلایی که در نظر دارم یک اما و اگری دارن.it only works with Windows XP and Vista. Videos must be transcoded with the included software.
پیشنهاد دیگهای دارید برام؟ در کنار کیفیت پخش، سایز و وزن پلیر برام خیلی مهمه. ضمن اینکه ترجیح میدم اندازه صفحه نمایش در حد همین موزاییک یا سانسا یا آیپاد نانو باشه تا اینکه در حد این مدل سونی که گفتم.
ipod nano 4G الان تو بازار ایران هست؟ با چه قیمتی؟
Seymour جان ممنونم ازت بابت توضيحات كاملت. منظور من از ضبط ماشين Usb خور بودش كه من اين رو بزنم بهش موزيك ها رو بخونه. البته هارد Usb كه دارم سيگيت هستش و زدم به كامپيوتر سريع شناخت درايوش رو آورد فقط ضبط ماشين نخوندش به نظرم به خاطر ولتاژ اينا كه يه سري ضبط ها ميگن جاي كابل دارن كه ميخوره ولي من فكر كردم چون Usb هستش ضبط هاي يو اس پي دار بايد بخونه البته اصلشم همين هستش ولي خوب نخوندش مجبور شدم يه فلش 16 گيگ بگيرم. Zen vision M هم اگه مثل هارد يو اس بي ميزديم درايو باز ميشد خوب بود چون به كامپيوتر اداره بزنم چون نرم افزار نميشه نصب كردش باز نميكنه مشكل ميخورم . در كل ممنونم ازت خيلي لطف كردي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)