جنس خوب , مارک معروف , کلاس بالا , حجم بيشتر , همه اينا باعث افزايش قيمت ميشن![]()
جنس خوب , مارک معروف , کلاس بالا , حجم بيشتر , همه اينا باعث افزايش قيمت ميشن![]()
قيمت همكار اگه كسي داره برام ارسال كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا پيام خصوصي بده
متشكرم
سلام دوستان من يه ميكروsd كلاس 4 و با ظرفيت 8 گيگابايت ميخوام قيمتشم مناسب باشه با گوشي هم مشكل پيدا نكنه (htc desire)
به نظرتون چه ماركي بگيرم ؟ قيمتشم اگه داريد بگيد
ممنون
من یه مموری8 گیگ دارم (میکرو اس دی)چند بار فرمتش کردم در 1روز بعد دیدم خراب شده و اهنگا رو تیکه تیکه پخش میکنه بعد یه بار دیگه فرمتش کردم دیدم درست شد قبلنا یه رم m2 داشتم اونم با فرمت کردن چند باره این جوری شد بعد انداختمش دور حالا چیکار کنم مطمن بشم رم سالم سالم هست اصلا بره چی اینجوری میشه؟راستی این کلاس رو از کجا میفهمن؟
با سلام. من میخوام یه رم 16 گیگ برا گوشیم(htc desire s) بخرم میخواستم ببینم راهی هست که بتونم همه اطلاعات رم 8 قبلی رو از جمله برنامه ها و بازیهای نصب شده رو به رم جدید انتقال بدم یا نه؟ لطفاً راهنماییم کنین. در ضمن میخوام بدونم چه رمی الان تو بازار خوبه که بخرم و از کجا؟ ممنون
سلام دوستان.
من یه رم توشیبا میکرو گرفتم وقتی گذاشتم تو گوشی (c7) از 16تا میزنه 14.9 این مقدار کم نیست؟! فکر میکردم 15.4 باشه.
رمی که گرفتم پک دار با گارانتی هستش.(33 تومن)
بله اگه با رم ریدر همه ی فایلهای مموری قبلی رو انتقال بدید برنامه ها هم منتقل میشه
من هم یه مموری 16 گیگ گرفتم 14.8 تقریبا نشون میده و این طبیعیه ، حدود دویست مگابایت کم و زیاد داره به خاطر نوع و مدل مموری ولی خوب این که کمتر از 16 نشون میده به خاطر فضای پارتیشن هست
ببخشید میشه یه رم 8گیگ با سرعت مناسب خوندن و نوشتن و با کیفیت معرفی کنید؟
سلام
می خواستم بدونم microSDXC 64/128 GB در بازار موجود هست یا نه ؟ اگر هست ، حدود قیمت چنده ؟
میکرو اس دی تا 32 گیگ موجوده
32 گیگ توشیبا کلاس 4 حدود 80 تومن هست .. 32 گیگ کلاس 10 پاتریوت یا پتریوت هم حدود 110 الی 120 تومن
مثل اینکه کمپانی Sandisk به تازگی قصد داره اولین میکرو اس دی 64 گیگ رو تولید کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)