تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 41 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 410

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه WinRAR

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلااام
    آقا من بازی کانتر پرتکل 48 رو که لینکاش تو همین سایت بود رو دان کردم ولی این ارور رو میده:

! C:\Users\Dont blow up me\Desktop\New folder\cstrike_omega_games_pv48.part2.rar: CRC failed in cstrike_omega_games_pv48.exe. The file is corrupt

من با Advanced rar اون پارت رو ریپر کردم حالا میخوام این فایل ریپیر شدرو دوباره به پارت دوم تبدیلش کنم که بتونم همه آرشیو رو اکسترکت کنم، چه جوری باید دوباره به split دوم تبدیلش کنم؟
    آقا چرا هر وقت من پست میزارم بعد من دیگه تاپیک تعطیل میشه؟
    مدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــر کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک

شما نیاز نبود Repair کنید
    شما موقع Extract کردن با Winrar تیک گزینه Keep Broken FIles رو میزدید
    الان میگید یک فایل رو Repair کردید با این نرم افزار, مگه فرمت فایل الآن تغییر کرده؟

داره خودمونی میشه 212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان کمک ، دارم دیونه میشم
    یه فایل 5 گیگ رو دانلود کردم (با این اینترنت نفتی که دارم دور ور 15 روزی طول کشید) حالا وقتی میخوام اکسترک کنم اخر هر پارت ارور میده Packed data CRC failed. The volume is corrupt
    و در اخر هم هیچی اکسترک نمیکنه
    ایا نرم افزاری هست که دوباره کانکت شد به اینترنت و بگرده قسمتهای اسیب دیده رو فقط دانلود کنه .
    در ضمن فایل پسوور داره ولی اصلا از من پسوورد نمی خواد برای اکسترک کردن
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    دوستان کمک ، دارم دیونه میشم
    یه فایل 5 گیگ رو دانلود کردم (با این اینترنت نفتی که دارم دور ور 15 روزی طول کشید) حالا وقتی میخوام اکسترک کنم اخر هر پارت ارور میده Packed data CRC failed. The volume is corrupt
    و در اخر هم هیچی اکسترک نمیکنه
    ایا نرم افزاری هست که دوباره کانکت شد به اینترنت و بگرده قسمتهای اسیب دیده رو فقط دانلود کنه .
    در ضمن فایل پسوور داره ولی اصلا از من پسوورد نمی خواد برای اکسترک کردن
    با تشکر

نرم افزار Winrar رو باز کنید و فایل مورد نظر رو تو این نرم افزار پیدا کنید و روی دکمه Repair بزنید تا اگر مشکل حادی نباشه برطرف میشه
    موقع Extract کردن فایل تیک گزینه Keep Broken Files رو هم بزنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نرم افزار Winrar رو باز کنید و فایل مورد نظر رو تو این نرم افزار پیدا کنید و روی دکمه Repair بزنید تا اگر مشکل حادی نباشه برطرف میشه
    موقع Extract کردن فایل تیک گزینه Keep Broken Files رو هم بزنید
    ممنون از پاسختون
    ولی بازم این مشکل رو دارم
    تو رو خدا کمک کنید از نرم افزار rar repair هم استفاده کردم . فکر کنم در نهایت باید دوباره دانلودشون کنم که با این اینترنتی که دارم

حالا یه نرم افزاری نیست که به اینترنت کانکت بشه و همون ادرس رو چک کنه و اون قسمت هایی که اسیب دیدن رو درست کنه !

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ولی بازم این مشکل رو دارم
    تو رو خدا کمک کنید از نرم افزار rar repair هم استفاده کردم . فکر کنم در نهایت باید دوباره دانلودشون کنم که با این اینترنتی که دارم

حالا یه نرم افزاری نیست که به اینترنت کانکت بشه و همون ادرس رو چک کنه و اون قسمت هایی که اسیب دیدن رو درست کنه !
    اگر با روشی که گفتم فایلتون ردست نشد باید مجدد دانلود کنید و راه حلی براش نیست
    در مورد اینی که میگید فقط قسمت های آسیب دیده رو رست کنه میشه نرم افزار ترمیم فایل که فعلا برای این موارد نرم افزاری موجود نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر با روشی که گفتم فایلتون ردست نشد باید مجدد دانلود کنید و راه حلی براش نیست
    در مورد اینی که میگید فقط قسمت های آسیب دیده رو رست کنه میشه نرم افزار ترمیم فایل که فعلا برای این موارد نرم افزاری موجود نیست
    ممنون دوست عزیز
    ولی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

چاره ای نست برای خودم هم بارها این مسائل پیش اومده و مجبور به دانلود مجدد اون پارت شدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چاره ای نست برای خودم هم بارها این مسائل پیش اومده و مجبور به دانلود مجدد اون پارت شدم
    اشکالی نداره دوست عزیز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلااام
    آقا من بازی کانتر پرتکل 48 رو که لینکاش تو همین سایت بود رو دان کردم ولی این ارور رو میده:

! C:\Users\Dont blow up me\Desktop\New folder\cstrike_omega_games_pv48.part2.rar: CRC failed in cstrike_omega_games_pv48.exe. The file is corrupt

من با Advanced rar اون پارت رو ریپر کردم حالا میخوام این فایل ریپیر شدرو دوباره به پارت دوم تبدیلش کنم که بتونم همه آرشیو رو اکسترکت کنم، چه جوری باید دوباره به split دوم تبدیلش کنم؟
    سلام

منظورتون رو درست متوجه نشدم . فایل رو همنام فایل های دیگه ولی شماره ی Part رو 3 قرار بدید تا پشت سر هم اکسترکت بشن.

Repair کردن معمولا" در این موارد بکار نمیاد . بهتره فایل رو از یک جای دیگه دانلود کنید.

موفق باشید

10. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. من مجموعه بازی های nancy drew رو با حجم 23 گیگ و 68 پارت دانلود کردم. وقتی می خوامextract کنم error میده؟ چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •