نوید جان اصلا به اون اسلحه نیاز چندانی پیدا نمیکنی ! : دی
اون تازه اولشه ! از هر باسی که میکشی یه چیزی یادگادی بر میداری![]()
نوید جان اصلا به اون اسلحه نیاز چندانی پیدا نمیکنی ! : دی
اون تازه اولشه ! از هر باسی که میکشی یه چیزی یادگادی بر میداری![]()
منظورت هليوس خداي خورشيده ؟
توضيحاتش : او پسر هیپريون و تئا، برادر سلنه و ائوس بود. هر صبح با ارابه آتشین چهار اسبهٔ خود از شرق راه میافتاد و تا غروب میراند. از همسرش پرسه و دیگر معشوقههایش فرزندان بسیاری داشت. نام یکی از پسرانش فایتون بود. در اساطیر روم، سول است.
من 80 گرفتم ! داره روز به روز ميره بالاتر ديگه گفتم تا ازين بيشتر نشده بگيرم .
تو بعضي cut scence ها واقعا تو ذوق ميزنه ! اما در كل نميشه خيلي به گرافيكش ايراد گرفت !
خشونت بازي فوق العاده بالاست و يه جورايي ميتونم بگم بي نظير هستش و تو هيچ بازي تاحالا نديدين ! بازي در تمام لحظاتش شمارو شگفت زده خواهد كرد ! چه داستان بازي چه گيم پلي و چه Item هايي كه دريافت ميكنين ! واقعا براي گيم پلي بازي سنگ تموم گذاشتن . بهتر ازين نميشد . كلا بازي فوق العاده بزرگ هستش و نميشه توصيفش كرد .
10 هنر پيشه مناسب برای نقش kratos
بعد پايان يافتن داستان اين سری و چون خبر هايی از ساخت فيلم ان به گوش ميرسد سايت videogamer 10 هنر پيشه ايی که ميتوانند در نقش کريتوس بازی کنند را گلچين کرده است که گاهی مزه پرانی های بی مزه ايی هم کرده امّا به اطلاع ميرسونيم
1- bruce willis
هيچ کس به اندازه او لياقت يدک کشيدن نام سلطان اکشن را ندارد و از آنجا که او جان سخت است و از همه مهم تر کچل برای روح اسپارتا بسيار مناسب است.
2-cartman
شوخيه جدی نگيريد!
3-chuck norris
بله کراته کار معروف که به خشن ترين مرد فيلم ها هم معروف هست يکی ديگر از افراد مناسب برای اين نقش است!البته قبلش بايد يکم پر رو بشه و موهاشو بتراشه
4-Dominic purcell
از نظر من بهترين انتخاب حالت چشم ها بينی و دهان همه چی او را بهترين انتخاب ميکند.
5-kane
کشتی کج کار خشن و ترسناک هم بسيار مناسب به نظر ميرسد.هيکل قوی و قيافه انتقامجو يکی از گزينه های خوب است.
6-Ross kemp
اگر بخوان فيلمو کمدی کنن گزينه خوبيه!
7-gerard butler
شايد به خاطر بازی در فيلم 300 در ايران و بين ايرانيان و همه دوست داران تاريخ باستان منفور باشد ولی استيل و حالت چهره برای بازی در نقس کريتوس در صورت کچل شدن بسيار مناسب است!
8-Linda henry
اگه خيلی فروش فيلم در ايران براشون مهمه انتخاب خوبيه!
9-jason statham
مرد همه فن حريف فيلم های اکشن تماشاگر پسند که يکم زيادی برای کريتوس خوش تيپ به نظر ميرسه!
10-vin diesel
هنر پيشه محبوب و فولادی فيلم های اکشن که اين روز ها زياد تو صحنه نيست و اين نقش ميتونه دوباره باعث بازگشتش بشه ولی دماغ کوفته اييش برای کريتوس جالب نيست!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی شهر ما خیلی ها هستند پول ندارند نون و آب برای بچه هاشون تهیه کنند ولی بعضی ها هستند که 70 , 80 هزار تومن یا بیشتر فقط برای خرید بازی صرف می کنند. عجب عدالتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجاست عدالت علی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شاید این جمعه بیاید شاید...
:d گلد برگ را يادت رفت بگي همون كشتي كج كاره
خُب بازي تموم شد فوق العاده زيبا بود واقعا . از نظر داستان و گيم پلي واقعا كم نظير بود ! پايان فوق العاده غافلگير كننده اي هم داشت !
كلا در تمام لحظات بازي لذت برديم
نويد داداش بازي را تا اخر رفتي اخرش چي شد ؟؟؟؟ من كه گذاشتم واسه عيد سال جديد بازي كنم.... هميشه هم داستان بازي هم برام لو رفته اين يه بار هم روش...من بازي را تا قطع كردن سر هليوس رفتم مابقي را واسه بعد عيد تا اونجا كه بازي چيز غافلگير كننده اي نداشت ولي واقعا اين گايا گناه داشت..........
Last edited by A M I R 1 1 0; 19-03-2010 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)