آقا من از بازی ویچر حالم بهم خورد حالا به نظرتون اگه این بازیرو بخرم خوشم میاد یا نه ؟
آقا من از بازی ویچر حالم بهم خورد حالا به نظرتون اگه این بازیرو بخرم خوشم میاد یا نه ؟
اون که مشکلی نداره شما می تونی چندین نفر رو توی پارتیت داشته باشی ( نمی دونم تا چند تا جا داره )
اما فقط چهار تاشون رو می تونی استفاده کنی
قسمت بالای بازی آیکون دومی از سمت راست قسمتیه که میتونی افرادت رو عوض کنیاينو ميدونم ، از يكي از پست هات اينطوري برداشت كردم كه از هر 7 تا داري با هم تو مبارزات استفاده ميكني .هرچی بری جلوتر افراد دیگه ای به تیمت اضافه میشن .
البته شما برای انجام ماموریت ها از 3 نفر + خودت میتونی استفاده کنی.
من معمولا 1 جادوگر و یه دزد و یه جنگجو بر می دارم و کاراکتر خودمم جنگجوه.
من هم گروهام يكي همين موريگانه كه هر چند با هم جور در نميايم ولي دوسش دارم و حاظرم به خاطرش اخلاقمو عوض كنم . اون يكي آليستر هست كه جديدا حقيقت مضحكي رو بهم گفت . Leliana رو هم همراه خودم دارم و دارم روي Sten هم كار ميكنم تا آزادش كنم . اما با مزه ترين همراهم سگ عزيزم Mass هست .
خدا كنه فردا بتونم جلوي حمله ي شبانه رو بگيرم . با دست پر به پيش وازش ميرم چون هم نفت ها رو پيدا كردم و پيشنهاد دادم از اتيش استفاده كنيم و هم اون اهنگر رو راضي كردم تعميرات كنه .
سلام.چندتا سوال:
1-اين بازي آفلاين هست يا آنلاين داره؟
2-اين بازي چي داره كه مستحق گرفتن امتياز 9.5 از گيم اسپات شده؟
سلام
علی جان مدتی بود نبودی...عزیز..
1- این بازی خب قسمت سینگل خوبی داره یک بازی ادونچر هستش.
2- با تئجه به اون امضائ شما معلوم هست که Gamespy .....عمل میکنه. ولی این بازی واقعا مستحق نمرات بالا هستش.
1 - اگر Persuation داشته باشی می تونی برای Templar ها از Revrend Mother مدال های Andraste را بگیری.خدا كنه فردا بتونم جلوي حمله ي شبانه رو بگيرم . با دست پر به پيش وازش ميرم چون هم نفت ها رو پيدا كردم و پيشنهاد دادم از اتيش استفاده كنيم و هم اون اهنگر رو راضي كردم تعميرات كنه
2 - از Dwayn اسمشو دقیق یادم نیست همون Dwarf که تو خونشه با دو تا Bodyguard استفاده کنی.
3 - می تونی پسررو تو خونه پیدا کنی و شمشیر Green Blade یا همچین چیزیو از طبقه دوم برداری که خوبه.
4 - در Tavren می تونی صاحبشو راضی کنی Ale مجانی برای مردم شبه نظامی سرو کنه.
5 - تو همون Tavren می تونی او Elf کمان دارو که برای جاسوسی فرستاده شده راضی کنی که تو جنگ شرکت کنه.
persuasion نداد ! Templar ها هم ازم خواستن كه از reverend mother براشون التماس دعا داشته باشم ولي اون زنه كشيك قبول نكرد !1 - اگر Persuation داشته باشی می تونی برای Templar ها از Revrend Mother مدال های Andraste را بگیری.
اين كوتوله هم حرف زياد ميزد زدم كشتمش . ولي وقتي كوئيست آپديت شد فهميدم عجب اشتباه بزرگي كردم !2 - از Dwayn اسمشو دقیق یادم نیست همون Dwarf که تو خونشه با دو تا Bodyguard استفاده کنی.
پسره رو هم پيدا كردم و بردم پيش خواهرش ولي به وسايل خصوصي تو خونشون دست نزدم ! ولي ميرم برش ميدارم .3 - می تونی پسررو تو خونه پیدا کنی و شمشیر Green Blade یا همچین چیزیو از طبقه دوم برداری که خوبه.
توي Tavern هم فقط با اون زنه صحبت كردم و بعد از بازي اومدم بيرون . ديروز و امروز تا الان هم فرصت نكرده بودم بازي كنم ، الان ميرم ببينم چي ميشه .
بر خلاف نقش آفريني هاي قبلي كه بازي كردم تو Dragon Age ترجيح ميدم اصلا از Walkthrough استفاده نكنم .
يه مسئله ي خيلي خوبي هم كه تو سيستم بازي ديدم ثبت شدن تمام مكالمه هاي رد و بدل شده تو گفتگو ها هست .
تو دومين تلاشم شكستشون دادم ، اگه مقدماتش رو جور كنيد زياد سخت نيست !
من علاوه بر آتيش روشن كردن و راضي كردن اون اهنگره براي تعمير كردن وسايل نظامي ، آب جو مجاني هم واسه militia جور كردم و اون الف جاسوس ترسو رو هم راضي كردم با ما باشه .
در ضمن براي توانايي باز كردن صندوق چه ها بايد كدوم Skill رو پيشرفت داد ؟ توضيحات مهارت ها رو سريع خوندم ولي نديدم كه گفته باشه !
نه بابا از 4 تا بیشتر نمیشه .
لشکر کشی که نیست یهو 10 تایی بریزیم سرشون .
اون مرحله دفاع از شهر که خیلی خیلی راحت بود .
من این یارو غوله که جادوگرا رو بالای برج اسیر کرده ( بعد از اون مرحله ی رویا که تبدیل به موش و غول و روح و ... میشی ) نمیتونم رد کنم .
پدر سوخته خودش کم بود ، واسه من جادوگرا رو تبدیل به abomination میکنه میفرسته سراغم .
دیگه کلافم کرده .
واسه باز کردن صندوقها هم باید حتما با یه rogue یا همون دزد این کارو بکنی چون با جادوگر و جنگجو نمیشه
آره شخصیتت اگه Rouge باشه یه Skill داره که شبیه قفله که باید افزایشش بدی تا بتونی قفلا رو باز کنیدر ضمن براي توانايي باز كردن صندوق چه ها بايد كدوم Skill رو پيشرفت داد ؟ توضيحات مهارت ها رو سريع خوندم ولي نديدم كه گفته باشه !
کل گروه می تونن این افراد باشن:ادم نامرد تر از این Loghain نبود11 - Loghain ( که در آخرای بازی می تونید Recruit کنید در این صورت Alistair را از دست می دید )
صد رحمت به همون Alistair با اینکه ....زادس ولی واقعا" نمونه ی یه دوست خوبه
راستی من داخل گروهم 3 تا جنگجو دارم با 1 جادوگر خیلی هم راحت تاحا اومدم بالا فقط اون Brood Mother ه یکم اذیت کرد
هم گروهیام:
-خودم
-Alistair
-Morragin
-Sten
Last edited by new evil; 21-11-2009 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)