تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 42 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 414

نام تاپيک: کلوپ W910

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

12

آقا من دنبال چندتا تم هستم مثل تم های خود گوشی که هم فلشی باشن هم منو عوض بشه و هم از قابلیت ش یک استفاده کنه کسی داره ؟!
    دوست عزیز برای استفاده از چنین تم های باید گوشیتون رو هک کنید وفلش منو روش نصب کنید تا بتونید وقتی تم رو عوض می کنید منو هم تغییر کنه به امضاء من مراجعه کنید کلوپ db3150 هک شد اون برنامه رو دانلود کنید تابقیه کارهارو بهتون بگم

داره خودمونی میشه hamid2006zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از گوشيم راضيم.برام دوربين 2 مگا پيكسلش مهم نبود چون دوربين ديجيتال دارم.قبل از اين هم گوشي هايي مثل سري ان نوكيا نداشتم.براي همين از همه چيزش راضيم

3. این کاربر از hamid2006zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

بله اگه دوربین گوشی زیاد براتون مهم نباشه این گ.شی خیلی راضی کنندست
    ولی در کل نمیشه با سری n نوکیا مقایسش کرد
    چون کلاس کاریش فرق میکنه 1 جورایی

5. 2 کاربر از استبداد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اره دوربینش زیاد مهم نیست همون 2خوفه فقط باتریش چه قدر دوام داره چند ساعت میشه موزیک گوش داد
    بعد این کشوی بودنش که زیاد مشکل ایجاد نمی کنه ؟
    راستی محتویات داخل جعبه هم بگید ممنون میشم

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اره دوربینش زیاد مهم نیست همون 2خوفه فقط باتریش چه قدر دوام داره چند ساعت میشه موزیک گوش داد
    بعد این کشوی بودنش که زیاد مشکل ایجاد نمی کنه ؟
    راستی محتویات داخل جعبه هم بگید ممنون میشم
    باطریش خیلی خوفه !
    اگر باهاش معمولی کار کنی یک هفته دوام میاره.

8. این کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اره دوربینش زیاد مهم نیست همون 2خوفه
    2 هست ولی یه چیزه بیخوده بهتره روش حساب نکنی وو اینی که من گرفتم دوره کادر تصویر سبز رنگه و سبز رنگ میندازه یه عکس درست حسابی نمیتونی باهاش بندازی ولی فیلم برداریش خوبه .. باتریش خیلی خوبه .. ال سی دی عالی .. طراحی شیک عالی فقط دره باتریش بعد مدتی یه مقدار شل میشه .. بعد عرض شود که اسپیکر تعطیل ! نه کیفیت خوبی داره نه بلندی.. در عوض صدای هدفونش عالی ... بعضی مواقع ریسیت میشه البته میتونی باهاش کنار بیای .. ها سرعت گوشی متوسطه ولی وقتی واکمنو روشن کنی سرعتش کم میشه بین منوها کنده .. برنامه بازی جاوا رو عالی اجرا میکنه حداقل دو برابر بهتر از پی وان (با فریم ریت عالی .. تو پی وان کند اجرا میشن) ...در کل اگه از دوربینش صرف نظر کنی گوشی خوب و با کلاسیه !

تو جعبش :

گوشی ...شارژر ..m2 reader (مموری میکنی توش میزنی به usb ) هندزفری معمولی همرنگ گوشی ..مموری یه گیگ.. چند تا دفترچه و سیدی .. موقع خریدن حتما ببین مموریشو بلند نکرده باشن .. زبونه فارسی هم داشته باشه .. باتریش ساه رنگه و چینی نوشته ..گوشی هم ساخت چین...

همه چی رو گفتم ؟ چیزی جا موند ؟

10. 4 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

باطریش خیلی خوفه !
    اگر باهاش معمولی کار کنی یک هفته دوام میاره.
    یعنی چند ساعت میشه موزیک گوش داد؟

2 هست ولی یه چیزه بیخوده بهتره روش حساب نکنی وو اینی که من گرفتم دوره کادر تصویر سبز رنگه و سبز رنگ میندازه یه عکس درست حسابی نمیتونی باهاش بندازی ولی فیلم برداریش خوبه .. باتریش خیلی خوبه .. ال سی دی عالی .. طراحی شیک عالی فقط دره باتریش بعد مدتی یه مقدار شل میشه .. بعد عرض شود که اسپیکر تعطیل ! نه کیفیت خوبی داره نه بلندی.. در عوض صدای هدفونش عالی ... بعضی مواقع ریسیت میشه البته میتونی باهاش کنار بیای .. ها سرعت گوشی متوسطه ولی وقتی واکمنو روشن کنی سرعتش کم میشه بین منوها کنده .. برنامه بازی جاوا رو عالی اجرا میکنه حداقل دو برابر بهتر از پی وان (با فریم ریت عالی .. تو پی وان کند اجرا میشن) ...در کل اگه از دوربینش صرف نظر کنی گوشی خوب و با کلاسیه !

تو جعبش :

گوشی ...شارژر ..m2 reader (مموری میکنی توش میزنی به usb ) هندزفری معمولی همرنگ گوشی ..مموری یه گیگ.. چند تا دفترچه و سیدی .. موقع خریدن حتما ببین مموریشو بلند نکرده باشن .. زبونه فارسی هم داشته باشه .. باتریش ساه رنگه و چینی نوشته ..گوشی هم ساخت چین...

همه چی رو گفتم ؟ چیزی جا موند ؟
    برای صدا ودوربینش خودم می تونم یه کاریش کنم (هک)
    اقا حمید یعنی ارزش خریدن رو داره یا نه
    راستی باتریش اینه

یا اینه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

صد در صد تو این قیمت ارزش خریدن داره من عاشق قیافشم !

متاسفانه با هک هم نمیشه زیاد کاری از پیش برد . دوربینش باید سخت افزاری بیخود باشه نه نرم افزاری ! آکوستیک صدا هم بریزی یه مقدار زیاد میشه ولی نه مثله اون گوشی قبلیها که ما انگولک میکردیم ! صداش خیلی تیزه ! انگار اسپیکرش حال نداره !

باتری هم اون اولیه bst-39 هست... درکل من واسه کسی گرفتم و راضی هستم .. دوربینش هم در فضای باز بد نیست ولی گفتم دورش سبز میندازه که بعضی وقتها کمتره (تو محیط بسته بیشتره )... اسپیکر صدا زیاد هم جواد بازیه ! صدای زنگش زیاده ولی تیزه !

در کل بگیر خیرشو ببینی !

13. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا میشه چند تا از عکسایی که با گوشی گرفتی رو آپلود کنی ببینیم کیفیتش چطوری هست . هم از فضای بسته هم فضای باز

ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عکس که نگرفتم گوشی دسته من نیست..عکسه بیرون ندارم ..این یه عکسو همین الان گرفتم(ساعت 11 pm) تو فضای بسته (همونطور که معلومه بالا و پایین عکس یه هاله ای از رنگه سبزه ) .... عکسهای روزش بهتره ...

16. 4 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •