و این سه تا کاور که مال گروه پراگرسیو متال جوان Protest the Hero هست. گروه برای خیلی ها ناشناس هست ولی کاور هاشون رو نگاه کنین!
Album: 2005-Kezia
Album: 2008_Fortress
و آلبوم آخرشون:
Album: 2011_Scurrilous
و این سه تا کاور که مال گروه پراگرسیو متال جوان Protest the Hero هست. گروه برای خیلی ها ناشناس هست ولی کاور هاشون رو نگاه کنین!
Album: 2005-Kezia
Album: 2008_Fortress
و آلبوم آخرشون:
Album: 2011_Scurrilous
با پاور موافقم ...
تو سبکهای متال و گاهاً راک کاورها بیشتر مفهومی هستن، خوانندهها و بندها نیازی به استفاده از تصویرشون نمیبینن، چون موسیقیشون شنوندهی خاصی داره، و شنوندهی خاص هم کاور خاص میپسنده ... علاقهای به دیدن چهرهی خواننده نداره! چرا؟ چون با یه سرچ ساده تو گوگل میتونه عکسش رو ببینه ... کاور تو این دست آلبومها قراره خیلی چیزها رو برسونه! از فضای کلی آلبوم تا حرفهایی که خواننده یا بند میخواد در اون آلبوم بزنه ...
ببین این موضوع همون طوری که پاور گفت بیشتر به موسقی پاپ برمیگرده ... پاپ مخفف چیه؟ Popular !! این یعنی چی؟ یعنی مردمی! عامهی مردم هم تو همه جای دنیا این سبک کاور رو بیشتر میپسندن تا اینکه گل و بلبل و تایپوگرافی آنچنانی روی کاور ببینن !! حقیقتیه که قابل انکار هم نیست ...اما من به نظرم نيازي نيستش كه شنونده خيلي با تصوير اون طرف آشنا بشه.
مخاطب خاص بره آلبومهای خاصتر گوش بده ...
تو همین موسیقی پاپ خودمون هم، کسانی که کاراشون ارزش گوش دادن دارند، بعضاً به این مسائل توجه بیشتری دارن ...
البته این قضیه تو موسیقی راکمون هم کمابیش دیده میشه ...
مثلاً کاور نسبتاً ضعیف آلبوم مترسک کاوه یغمایی
یا پرنده بی پرندهی رضا یزدانی !!
خب میگیم دورهی اینا اصلاً کاور اهمیتی نداشته! همین حالاش رو چی میگین؟! به شخصه کاور سکوت سرد کاوه رو هم بر خلاف آهنگای آلبومش، دوست نداشتم !!
اما خب مثلاً کاورهای دو آلبوم آخر رضا یزدانی قابل تامل تر و بهتر بودن، هر چند با استفاده از چهره !!
این هم که مال گروه کاملاً مشهور ترش متال Exodus هست که کاملاً با نام و موضوع آلبوم هماهنگه. من خیلی این رو دوست دارم. دیوونه ها گرفتن اون تصویر معروف داوینچی رو تغییر دادن.
Album: 2010_Exhibit B; The Human Condition
خب بنده هم 2 تا کاور از زیباترین های بند احساسی - تکنیکی محبوب بزارم
deep purple - deep pueple (1969
deep purple- the book of taliesyn (1968
ویرایش:
سایز بزرگای اینا و بقیه کاور آلبوماشون رو میتونید توی لینک زیر بیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا سایت خیلی خوبی برای بقیه گروه ها هم هست و براساس حرف مرتب فرمودن
Last edited by rave-87; 14-07-2011 at 19:27.
یه چیزی در مورد این کاور فهمیدم که براتون تعریف کنم. ماجرای جالبیه.
البته من تا حالا فکر میکردم که براتون گفتم اما الان فهمیدم که یادم رفته. من تو یه روز فهمیدم که بیسیست گروه پراگرسیو راک استرالیایی Unitopia که یک خانم ایرانی بودن و الان ازشون جدا شده و همین گروه پراگرسیو متال آمریکایی Protest the Hero هم بیسیستی داره به نام عارف میر عبدالباقی که حدس میزنم ایرانی الاصل هست.
این کاور خیلی زیبا که میبینید، یه نقاشی 60 ساله هست که پدربزرگ عارف به نام جعفر پِتگار اون رو در واکنش به دعوای بین خودش و همسرش کشیده بود. علت دعواهاشون هم شک ها و دروغ های زشتی که یه زن همسایه ایجاد کرده و گفته بود.
نقاشی قراره نشون بده که تمام دنیا از دروغ هایی که از زبان انسان جاری میشه فراری هستن.
فایل بزرگتر و واضح تر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکتۀ دیگه که میدونستم اما میخواستم مطمئن شم بعد بگم اینه که اینها گروهشون رو 1999 تشکیل داده بودن در حالیکه فقط و فقط 13 سال سن داشتن. الان که 2011 هست، اینها 25 ساله هستن و 3 تا آلبوم منتشر کردن! پس یعنی در زمان انتشار آلبوم اولشون به نام Kezia فقط و فقط 19 سالشون بوده.
سلام
خودِ Rolling Stones که نیاز به معرفی ندارن
ولی کاور یکی از آلبوم هاشون به نام Forty Licks که محصول سال 2002 هستش خیلی جالبه
البته این کاور تقریباً همون لوگوی معروف رولینگ ستُنز هستش که توسط John Pasche در سال 1971 طراحی شده
Forty Licks albumcover
/////////////////////////
The Rolling Stones "Tongue and Lip Design" logo
کاور آلبوم Retro Active از گروه راک Def Leppard یکی از اون تصاویر به اصطلاح خطای دید که در زمان خودش کاور جالبی بود:
![]()
Last edited by MusicManiac; 04-08-2011 at 21:24.
کاور آلبوم Plains of the Purple Buffalo از گروه Shels* که به خوبی طراحی شده و دقیقا بیانگر داستان آلبومه. تو تاپیک دانلود آهنگای پست راک در موردش توضیح دادم:
![]()
چه خوب که تاپیک محبوبم فعال هست و در صفحه اول...
------
این کاور پست بالایی هم خیلی زیبا بود.
من رو یاد کاور آلبوم به یاد ماندنیUnder The Iron Sea از گروه بریتانیایی Keane میندازه...
Keane گروه راک/آلنترنیتیوِ پیانویی فوق العاده ای بود...
قدر خودشون رو ندونستند. به بیراهه کشیده شدند...
اون Keane فوق العاده قدیم برای همیشه مرد...
.
دوستان کاور Def Leppard رو که MusicManiac گذاشته توجه کردین؟
من چند سال پیش این رو دیدم و خیلی ازش خوشم اومده بود. خانمه + میز توالت و آینه که تصویرش توش هست با هم تشکیل یه جمجه رو میده. من خیلی از این کاور خوشم میاد.
دو تای دیگه هم که گذاشتین خیلی قشنگن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)