ای هشتادو پنج ده بهتر و راحت تره ........................فکر کنم همینه
ای هشتادو پنج ده بهتر و راحت تره ........................فکر کنم همینه
تلفظ درستش؟؟؟!!!!
تلفظ درستش " آی اِیتی فایو هاندرد اَند تِن " هستش !!!!
دوست عزیز اینکه تو ایران مغازه دارها بخوان این گوشی رو به چه اسمی بشناسن ، اونم وقتی که هنوز تو ایران (و بقیه جاهای دنیا!!!!!) عرضه نشده چه اهمیتی داره ؟! مطمئن باش که تا 6 ماه بد از وارد شدنش تو ایران مغازه دار های باهوش و با استعداد کشورمون اسم این گوشی رو یاد نمی گیرند و بهش می گن " 8 مگا پیکسلی جدید سامسونگ " !!!!!!<==> ای یارو یکی از همون مغازه دارای عزیزمونه !!!!
![]()
به نظرم 5810 یا هشتاد و پنج ده بهترین اسمیه که میشه بزاری روش
هم قیافش شبیه گوشی های نوکیاست
هم اسمش
هم سیستم عاملش
علی جان سیستم عامل رو بیخیال !
راستی شبیه کدوم گوشی نوکیا هستش ؟ !
سیستم عامل شبیه ان 78
قیافه شبیه ان 95 8گیگ و ان 81
علی جان یه کم بی انصافیه که بخوایم طراحی گوشی های نوکیا و سامسونگ رو مقایسه کنیم ...
من هیچوقت طرف گوشی های سامسونگ نرفتم اما میخوام یه مثال بزنم... من مادرم یه گوشی ازین تاشو های سامسونگ داره ( که واقعا مدلش الان یادم نیست ) از همین تاشو های قدیمی که مال تقریبا 4-5 سال پیشه که ال سی دی های رنگی تازه داشتن جا میفتادن و خوب خوراک سامسونگم گوشی های تاشو بود اون زمان...! بدنش اولا تشکیل شده از تعداد قطعات زیادی که به خوبی با هم مچ شدن و همینطور منحنی ها و جزییات خیلی زیاد رو بدنش ! نمیدونم حرفمو خوب میرسونم یا نه ولی سامسونگ خیلی به جزییات اهمیت میده ( شاید یه گوشی 200 هزار تومنی سامسونگ خیلی جزییات بیشتری تو بدنش باشه تا N95 ! )... البته خودم از همین مورد طراحی های سامسونگ بدم میاد... من ترجیح میدم یه گوشی ساده و در عین حال شیک خوشم میاد... و اتفاقا فک میکنم همین سادگی باعث برتری نوکیا به خیلی برندها شده ( البته به نظر من برای هر برندی انواع گوشی ها از نظر طراحی لازمه چه ساده چه پر از جزییات چه اسپرت چه فشن و....! )
من فک کنم اشاره به همین تاپیکی که امیر جان ایجاد کرده بد نباشه... خوب گوشی های کلاسیک نوکیا همشون ظاهر ساده و در عین حال شیکی دارن ! و 3 تاشون تو پر فروشایه اروپا قرار دارن : 6300 و 6500 و 6220 ! البته دوتاشون پسوند کلاسیک ندارن ولی فک میکنم بخوایم طبقه بندیشون کنیم جزو همین دسته قرار میگیرن...
البته سامسونگم با گوشی هایی مثل G800 و I7110 داره به طراحی های ساده و کلاسیک تر هم توجه میکنه...!
به شخصه علاقه ی خاصی به i7110 دارم...!
آخه کجااااااااااااااااااااش شبیه ان 95 8 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا ان 95 8 گیگ دکمه های کشیده و کوچیک داره . سامسونگ آی 8510 دکمه هایی شبیه به یو 600 داره !!!! چه ربطی به ان 95 داره نمیدونم !
دیگه بحثی ندارم
فقط عکس هارو مقایسه کنید !
اون طراحی دایره دوربین پشتش هم بماند بحثی سر اون نمی کنم !
استفاده از دی پد هم بجای اون دایره نامتجانس رو گوشی های قبلی سامسونگ بماند !!!
البته سیاست بدی هم نیست
محصولات سامسونگ برای جلب مشتری های نوکیا مثل محصولات نوکیا میشن
چه از لحاظ ظاهری
چه از لحاظ سیستم عامل
تازه گوشی های سامسونگ (مثل این مدل) امکانات بیشتری در اختیار مشتری قرار میدن
که باعث میشه مصرف کننده از مارک نوکیا بگذره و سامسونگ بخره (به شخصه خود من !)
Last edited by ali racer; 21-08-2008 at 20:10.
توی این عکس فقط مشکی بودنشون باعث شده که شبیه به هم بیان
هر چند پست بالامو ادیت کردم
ولی اصلا این نظر رو قبول ندارم که مشکی بودن...
دیگه خیلی تابلوئه....
ضمنا اگه دقت کنی حتی سا مسونگ اسم سازنده رو مثل گوشی های جدید نوکیا
از بالای ال سی دی به پایین اون آورده !
امری که تو جی 810 این جوری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)