منم دیروز یه همچین فایلی داشتم. یه فیلم دانلود کردم با فرمت avi که صدا نداشت تو kmplayer .
در نهایت با یه برنامه تغییر فرمت درست شد. یعنی یه بار به همون فرمت avi تبدیل کردم .
و با اینکار درست شد.
منم دیروز یه همچین فایلی داشتم. یه فیلم دانلود کردم با فرمت avi که صدا نداشت تو kmplayer .
در نهایت با یه برنامه تغییر فرمت درست شد. یعنی یه بار به همون فرمت avi تبدیل کردم .
و با اینکار درست شد.
بچه هانقل قول:نوشته شده توسط tap_ganja
من یه سوال دارم کسی می دونه چرا بعضی فایلهای تصویری تو KMPlayer بدون صداست ولی تو jetAudio و RealPlayer صدا داره در ضمن تو برنامه K-Lite Codec Pack هم بدون صداست چه جوری میشه این مشکل رو رفع کرد ممنون میشم
و با اینکار درست شد.
1:لطفا سوالاتونو در انجمن بحثهای نرم افزاری بپرسین
2: مشکل از K-Lite Codec Pack ورژنای قدیمیشو نصب کن مشکلت حل میشه مخصوصا 6.31
دوستان من آخرین ورژن kmp رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا در ویندوز xp با همچین اروری مواجه می شم.
اروز: The specified module could not be found
دوستان آخرین نسخه این پلیر قابلیت پخش فایل های ضبط شده از کانال های اچی دی با فرمت ts رو داره ؟
تنظیمات خاصی میخواد بنظرم که من بلد نیستم . میشه یکی تنظیماتی این پلیر رو بزار واسه پخش فایل های اچ دی
با سلام
من دیدم همه اینجا مشکلشونو در باره KMPlayer اینجا مطرح می کنند منم مطرح کردم
د ضمن اگه این برنامه K- Lite رو دارین بزارین که من هم مشکلم برطرف بشه تشکر
با سلام
من چند تا کارتون با اندازه کوچک دارم.می خوام این فیلمهای کارتون رو بدون اجرای پلاگین ببینم.
یعنی می خوام تصویر رو به صورت مربع مربع ببینم. همون انتخابی که د رFlv Player در دسترس گذاشتن.
(Settings\Use Video Smooting When Scaling)
می دونم توی Options\prefrences\Video Processing در سر برگ Render انتخابهایی هست.
ولی نتونستم با از استفاده از اون تصویر ساده داشته باشم.
من فیلم Flv رو هم تو Flv Player اجرا کردم هم تو KM Player ولی KM Player تصویر رو مات می کرد چون
تصویر کار تون طول و عرض کمی داره و اگه رنگها هم مابین سازی بشه تصویر مبهم و تار می شه.
(Sharpen هم نتیجه ای که lمی خوام به من نمی ده)
آیا قسمتی هست که بشه تصویر پیکسلی با هاش تنظیم کرد.
اگه اجرا گر فیلم دیگه ای هست هم برام فرق نداره .
من برای فیلمهای WMV می خوام که خیلی از اجرا گر های فیلم از اون حمایت می کنن.
کی ام موقع پخش فایل های اچ دی فیلم رو بصورت اسلو موشن نشون میده .چوری میشه درستش کرد؟
سلام
چطوری میشه یه کاری کرد وقتی رو صفحه kmplayer دو بار کلیک میکنیم به جای اینکه نمایش فیلم متوقف بشه سایز صفحش بیشتر شه ؟
سلام به همه
بعضی زیرنویسها با فیلم هماهنگ نیست وقتی با kmplayer هماهنگ می کنی چه جوری میشه ذخیره کرد که دفعه بعد خواستی ببینیش نخواد هماهنگ کنی
با 2 تا کلیک همون سایز فیلم بزرگ میشه ! شما احتمال فاصله بین 2 کلیکتون خیلی زیاده ! باید کمی سریع 2 تا کلیک کنی تا سایز فیلم بزرگ بشه !
تا جایی که من میدونم با خود KM نمیشه !
ولی میدونم که با برنامه Subtitle Workshop میتونی این کارو بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)