تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 23 از 923 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

های آل گایز... سوال من این بود که برای استفاده از لغات در گفتگو چه تمرینی خوبی که از کلمات استفاده کنم...حدودا لغات انگلیسی رو بلدم بات نمیدونم به یکی میخوام بگم >>بتوچه<< چی میشه خواستم بدونم منبعی چیزی پیزی ستیزی نیست ما بکار بگیریم .......... ممنون از زحماتتون

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

های آل گایز... سوال من این بود که برای استفاده از لغات در گفتگو چه تمرینی خوبی که از کلمات استفاده کنم...حدودا لغات انگلیسی رو بلدم بات نمیدونم به یکی میخوام بگم >>بتوچه<< چی میشه خواستم بدونم منبعی چیزی پیزی ستیزی نیست ما بکار بگیریم .......... ممنون از زحماتتون
    سلام دوست عزیز!
    لطفا فینگلیشی ننویسید، مثلا همون Hi, all guys تون یا but رو می گم...
    *
    لطفا منطورتون رو واضح تر بیان کنید...
    اگر سطح مکالمه رو مد نظر قرار دادین، همونطور که در پست های قبلی به دوستمون گفتم، بهتره تعدادی فیلم زبان اصلی نگاه کنید. (چون به نظر می رسه شما انگلیسی رو بر مبنای آموزش بر پایه ی گرامر یاد گرفتید... ) همچنین با یه سرچ کوچیک توی همین فروم یا اینترنت می تونید جملات و مکالمه ی روزمره ی انگلیسی را بدست آورده و با آن ها کار کنید. در صورتی که کلاس می رین، توی کتاب ها به مکالمه توجه شده... مثلا توی بیشتر کتاب ها همزمان با vocabulary تعدادی conversation هم موجود داره که البته بیشتر جاها در حین conversation تعدادی لغت می آموزید...
    منظورتون چیه که حدودا لغات انگلیسی را بلدید؟ یعنی شما معانی بیشتر لغات انگلیسی را می دانید؟ (یه نگاه به معانی لغات set یا get و یا take توی دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی بنداز)
    *
    در مورد اون "بتوچه" می تونی بگی It's non of your business یا It's not about you. (اولی بهتر و بی ادبانه تره!)
    سایت های زیادی وجود دارند. ولی همون کلاس تنها راهشه...
    می تونید نرم افزار های آموزش زبان انگلیسی رو از بخش فروشگاه همین سایت خریداری کنید و با آن ها کار کنید (مثلا Tell Me More Premium)...
    *
    در مورد E-book یادگیری هم می تونید در قسمت E-books on learning English همین انجمن درخواست بدید.
    در مورد کتاب های غیر الکترونیکی(!) می تونید از دوستان دیگه بپرسید چون من تا حالا از روی کتاب های دیگه مکالمه یاد نگرفتم... در کل اگر طالب باشید سطح زبانتون بالا بره، همین فروم بهترین جاست...
    *
    لطفا اگه دوستان دیگه می تونن مطلب رو کامل کنند...
    *
    موفق باشید!
    Last edited by pro_translator; 23-08-2008 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .ممنون.راجع به کلاس من نمیتونم برم چون وقتم مثه نوکه سوزنم خالی نیست.فیلم زیاد میبینم...آهنگ خیلی زیاد از گروهای سیاسی . . روانشناسی گوش دادم ولی خوب بالاخره این جمله ها باید یه جوری بکار برن . منم دنباله یه منبعیم که بتونم هر روز کار کنم...هم برای فول شدن مکالمم کمک کنه هم بدرده درسم...خلاصه از تهه اعماق وجودم هم علاقه هم احتیاج دارم که زبان یاد بگیرم...(تو فیلم ها یا موزیک ها هر کی یه تلفظ داره...در ضمن یه کمم سخته فهمیدن لغاتشون...... دیگه به نظر شما در حال حاضر من چیکار کنم یعنی از کجا شروع کنم ... م م ن و ن و د ی گ ر ه ی چ . . . xxxxxXXxxxxx

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Last edited by yzdn_Satrianisolo; 24-08-2008 at 09:14. دليل: ههییی هوووووووووووووووو!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .ممنون.راجع به کلاس من نمیتونم برم چون وقتم مثه نوکه سوزنم خالی نیست.فیلم زیاد میبینم...آهنگ خیلی زیاد از گروهای سیاسی . . روانشناسی گوش دادم ولی خوب بالاخره این جمله ها باید یه جوری بکار برن . منم دنباله یه منبعیم که بتونم هر روز کار کنم...هم برای فول شدن مکالمم کمک کنه هم بدرده درسم...خلاصه از تهه اعماق وجودم هم علاقه هم احتیاج دارم که زبان یاد بگیرم...(تو فیلم ها یا موزیک ها هر کی یه تلفظ داره...در ضمن یه کمم سخته فهمیدن لغاتشون...... دیگه به نظر شما در حال حاضر من چیکار کنم یعنی از کجا شروع کنم ... م م ن و ن و د ی گ ر ه ی چ . . . xxxxxXXxxxxx
    با سلام.
    اگر وقت کلاس رفتن ندارید (یعنی وقت ندارید) باید بدونید که فرآیند آموزش زبان چیزی نیست که یک شبه انجام بشه و بر خلاف تلیغ هایی که بیرون می کنند باید روی زبان وقت گذاشت و با زبان زندگی کرد...
    //
    در مورد Start شما هم می شه از نرم افزار های موجود در فروشگاه همین سایت استفاه کرد...
    //
    منبع خاصی در مورد مکالمه وجود نداره یا من نمی دونم و دقیقا به دلیل متفاوت بودن تلفظ ها (انگلیسی و بریتانیایی یا آمریکایی) است که حضور در کلاس رو ضروری می کنه...
    چنین چیزهایی رو فقط در کلاس و با گذر زمان می تونید یاد بگیرید یا با سعی و تلاش در سایت های مختلف و برنامه های موجود... (لینک به خارج فکر می کنم بر خلاف قوانین انجمن باشه)
    //
    در مورد سختی درک فیلم ها و موزیک ها، شما می تونید به انجمن Light songs with good accent that you can clearly understand در لینک زیر مراجه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل باید قدرت Listening تون رو هم بالا ببرید که باز هم توی کلاس خیلی بهش توجه می شه...
    *
    سوالی بود در خدمتیم!
    *
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون.اما من گفتم که نمیتونم برم کلاس که (مشکل خودمه) اونم اینجا نمیشه...باید خصوصی بگیرم... اگه خواستم کلاس بگیرم باید در چه سطحی بگم باهام کار کنه ؟ مبتدی متوسط و .. .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون.اما من گفتم که نمیتونم برم کلاس که (مشکل خودمه) اونم اینجا نمیشه...باید خصوصی بگیرم... اگه خواستم کلاس بگیرم باید در چه سطحی بگم باهام کار کنه ؟ مبتدی متوسط و .. .
    سلام دوست عزیز!
    در مورد سطح شما بستگی به خود شما داره... یعنی تا چه اندازه زبان می دونید... تا این حد رو از کجا یاد گرفتید؟ (اگر از مدرسه و دبیرستان هستش که از Beginners و Intermediate می تونید شروع کنید، ولی اگر بالاتره، از نظر بنده از Upper Intermediate شروع کنید خوبه...)
    در کل می تونید به موسسه های آموزش زبان برید و یک "آزمون تعیین سطح" بدین تا آمار سطح خودتون دستتون بیاد!
    *
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر همگي
    ميشه بگين در جواب اين چي ميگن
    You made me blush with so kind thoughts

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام بر همگي
    ميشه بگين در جواب اين چي ميگن
    You made me blush with so kind thoughts
    He/She has thanked you due to your kind thoughts and you in response should say:

You're welcome
    or
    Don't mention it

10. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نمونه سوالات تولیمو یا mche میخوام. کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •