سلام .ممنون.راجع به کلاس من نمیتونم برم چون وقتم مثه نوکه سوزنم خالی نیست.فیلم زیاد میبینم...آهنگ خیلی زیاد از گروهای سیاسی . . روانشناسی گوش دادم ولی خوب بالاخره این جمله ها باید یه جوری بکار برن . منم دنباله یه منبعیم که بتونم هر روز کار کنم...هم برای فول شدن مکالمم کمک کنه هم بدرده درسم...خلاصه از تهه اعماق وجودم هم علاقه هم احتیاج دارم که زبان یاد بگیرم...(تو فیلم ها یا موزیک ها هر کی یه تلفظ داره...در ضمن یه کمم سخته فهمیدن لغاتشون...... دیگه به نظر شما در حال حاضر من چیکار کنم یعنی از کجا شروع کنم ... م م ن و ن و د ی گ ر ه ی چ . . . xxxxxXXxxxxx
با سلام.
اگر وقت کلاس رفتن ندارید (یعنی وقت ندارید) باید بدونید که فرآیند آموزش زبان چیزی نیست که یک شبه انجام بشه و بر خلاف تلیغ هایی که بیرون می کنند باید روی زبان وقت گذاشت و با زبان زندگی کرد...
//
در مورد Start شما هم می شه از نرم افزار های موجود در فروشگاه همین سایت استفاه کرد...
//
منبع خاصی در مورد مکالمه وجود نداره یا من نمی دونم و دقیقا به دلیل متفاوت بودن تلفظ ها (انگلیسی و بریتانیایی یا آمریکایی) است که حضور در کلاس رو ضروری می کنه...
چنین چیزهایی رو فقط در کلاس و با گذر زمان می تونید یاد بگیرید یا با سعی و تلاش در سایت های مختلف و برنامه های موجود... (لینک به خارج فکر می کنم بر خلاف قوانین انجمن باشه)
//
در مورد سختی درک فیلم ها و موزیک ها، شما می تونید به انجمن Light songs with good accent that you can clearly understand در لینک زیر مراجه کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل باید قدرت Listening تون رو هم بالا ببرید که باز هم توی کلاس خیلی بهش توجه می شه...
*
سوالی بود در خدمتیم!
*
موفق باشید!