تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 52 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

داره خودمونی میشه hajikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یه قسنتش رو جواب می دم واونم اینکه برای استفاده ی طولانی مدت که برقم وصل هست نباید باتری رو در اورد
    والا من با مسئولین سازگار ارقام صحبت کردم دقیقا عکس فرمایش شما رو گفتن
    پ.ن دوستان دکمه fn رو به اضافه کلید چپ و راست رو که برا کم و زیاد کردن نور ال سی دی هست قبل از بالا اومدن ویندوز کار میکنه ولی وقتی ویندوز کامل بالا میاد دیگه کار نمیکنه علت چیه ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    چون من به همین علت رفتم سازگار و گفتن چون قبل از بالا اومدن ویندوز کار میکنه ایراد نرم افزاریه و باید ویندوز عوض شه ربطی به سخت افزار نداره
    یا درسته؟
    ممنون

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا من با مسئولین سازگار ارقام صحبت کردم دقیقا عکس فرمایش شما رو گفتن
    پ.ن دوستان دکمه fn رو به اضافه کلید چپ و راست رو که برا کم و زیاد کردن نور ال سی دی هست قبل از بالا اومدن ویندوز کار میکنه ولی وقتی ویندوز کامل بالا میاد دیگه کار نمیکنه علت چیه ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    چون من به همین علت رفتم سازگار و گفتن چون قبل از بالا اومدن ویندوز کار میکنه ایراد نرم افزاریه و باید ویندوز عوض شه ربطی به سخت افزار نداره
    یا درسته؟
    ممنون
    خیلی حرفا شاید خیلی ها بزنن باید دید کدوم درست می گه

داره خودمونی میشه hajikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داره خودمونی میشه ravi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز شما بايد بعضي وقت ها عقل خود ت رو هم به كار بندازي(توهين نشه بهت ها) ولي همه تون اگه تجربه كرده باشين باتري كه توي دستگاه باشه و شما هم به برق وصل باشي(اگه دستگاه روشن باشه) شارژر خليلي داغ تراز وقتيه كه باتري نباشه. در مواقعي كه شارژر به لپتاپ بدون باتري وصله حتي ممكنه كه يه خورده هم گرم نشه

5. 2 کاربر از ravi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز شما بايد بعضي وقت ها عقل خود ت رو هم به كار بندازي(توهين نشه بهت ها) ولي همه تون اگه تجربه كرده باشين باتري كه توي دستگاه باشه و شما هم به برق وصل باشي(اگه دستگاه روشن باشه) شارژر خليلي داغ تراز وقتيه كه باتري نباشه. در مواقعي كه شارژر به لپتاپ بدون باتري وصله حتي ممكنه كه يه خورده هم گرم نشه

شما هم بد نیست کمی مطالعه داشته باشید دوست گل و خوبم
    شارژر و لپ تاپ ها از سیستمی به نام سویچینگ استفاده می کنند که وقتی باتری پر شد به صورت اتوماتیک از برق استفاده می کنه و باتری رو از مدار خارج می کنه
    تازه به فرض محالم که این کار رو نکنه:اگر برق بره و لپ تاپم روشن باشه این یعنی لپ تاپ باید بره قبرستون
    اگر باور نداری باتری رو در ار بعد 5 الی 10 بار برق رو در حالی که لپ تاپ روشن هست بکش تا ببینیم سیستمت چقدر مقاوم هست

7. 2 کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alireza_Magicboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما هم بد نیست کمی مطالعه داشته باشید دوست گل و خوبم
    شارژر و لپ تاپ ها از سیستمی به نام سویچینگ استفاده می کنند که وقتی باتری پر شد به صورت اتوماتیک از برق استفاده می کنه و باتری رو از مدار خارج می کنه
    تازه به فرض محالم که این کار رو نکنه:اگر برق بره و لپ تاپم روشن باشه این یعنی لپ تاپ باید بره قبرستون
    اگر باور نداری باتری رو در ار بعد 5 الی 10 بار برق رو در حالی که لپ تاپ روشن هست بکش تا ببینیم سیستمت چقدر مقاوم هست
    آیا Thinkpad T400 هم این سیستم سویچینگی که شما میگید رو داره یا خیر ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله داره
    امروزه تمام لپ تاپ ها این سیستم رو دارن

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من یه قسنتش رو جواب می دم واونم اینکه برای استفاده ی طولانی مدت که برقم وصل هست نباید باتری رو در اورد
    در دفترچه ی لپ تاپ هم بحث شده ... نیازی به درآوردن باطری لپتاپ نیست...اون چیزی که عمر باطری رو کم میکنه تعداد دفعات شارژ (تعداد پر وخالی شدنها) هستش ...

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در دفترچه ی لپ تاپ هم بحث شده ... نیازی به درآوردن باطری لپتاپ نیست...اون چیزی که عمر باطری رو کم میکنه تعداد دفعات شارژ (تعداد پر وخالی شدنها) هستش ...
    و در تکمیل فرمایشات دوست گلم
    هر باتری ای عمر مفید داره چه پدرشو در بیاری چه در نیاری (مراقبت میتونه 6 ماه فوقش عمرش رو افزایش بده)
    پس برید و حالش رو ببرید

13. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راه درست نگهداري از باتري اين نيست كه شما از لپ تاپ خارج كنيد و براي اين دليل كه چون شار‍ژ و دشارژ ميشه استفاده نكنيد خير

بايد زماني باتري رو خارج كنيد كه زير 20% شارژ و انرژي رو داشته باشه و نبايد بالاتر از اين مقدار باشه در غير اينصورت چون Cell ها و سلول ها به هم سري بسته شدن در صورت استفاده نكردن بلند مدت نشت ولتاژ يكي از اين سلول ها به ديگري باعث ميشه يكيشون از مدار خارج بشه ( در طول دراز مدت ) و در مدارهاي سري اگه عضوي خارج از مجموعه بشه روي بقيه هم اثر خواهد گذاشت و به اين دليل باتري ها طول عمرشون كم ميشه ( غير از طول عمر طبيعي ) وگرنه همه لپ تاپ هاي امروزي يك سيستم Switching رو دارند و كسي كه ميخواد دائم از باتري استفاده كنه بهتره دست بهش نزنه ولي كسي كه ميخواد باتري رو براي مدت بيشتري نگه داره بايد هر دفعه كه احساس ميشه نيازي به استفاده نداره با حدود 20% شارژ از لپ تاپ خارج كنه و حداقل هر 2 هفته يك بار با يك بار عمل شارژ و استفاده مجدد تا 20% دوباره در بياره ... دقيقا كاري كه من كردم و براي مدل Dell Inspiron 6400 باتريش الان 3 سال هست كه 2:45 دقيقه با استفاده استاندارد برق رو تامين ميكنه تقريبا مشابه روزي كه خريدم ، اون موقع 3 ساعت بود ...

15. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •