تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 216 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بعضی میگین n73me قدیمیه شاید سال 2006 امده ولی هنوز از رده خارج نشده و گفتم قبل از n95 لقب کامپیوتر چند رسانه ای رو n73me داره و بعضی ها میگن قدیمیه بعد نیست بدونند همین چند روز پیش ورژن جدید واسش امد که سرعتش با 5700 داره برابری میکنه همچنین سرعت دوربین هم بالا امده و با گوشی های نسل جدید هم سطح شده
    دوست من شما وارد یه تاپیک میشی موضوع تاپیک رو میخونی
    از این به بعد خواستی وارد تاپیکی بشی و الکی اسپم بدی اصلا ببین موضوع اونجا چیه بعد بفرمایید نطق کنید
    اینجا تاپیک n78 است نه تاپیک مقایسه n78 با n73 یا هر گوشی دیگه و فکر نمیکنم کل کل کردن سر گوشی جاش اینجا باشه پس بزارید هر کلوپی به کار خودش برسه

2. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان راستش امروز میخوام این گوشی رو بخرم اگه خدا بخواد.
    یه خواهش دارم از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام اگه میشه یه عکس از برچسب زیر باتری بگیرند.راستش میخوام بدونم اونجا نوشته ساخت چین یا نه و در ضمن اون کد رو میخوام بدونم باید 01 باشه یا 00 یا چیزه دیگه.
    واقعا ممنون میشم اگه کسی میتونه من رو در این مورد راهنمایی کنه
    دیروز قیمت گرفتم 320 تومان میگفتش که فارسی هم داره.
    امروز میخوام بخرم
    ممنون میشم هر چیزی که باید در موقع خریدش دقت بشه رو بهم بگید.
    سپاسگذارم.
    خوب بود یکی جواب من رو هم میداد.
    به نظرم اجازه بدین بگن این گوشی بده و اصلا خوب نیست.اخه حیفه مثه n73 بشه

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خوب بود یکی جواب من رو هم میداد.
    به نظرم اجازه بدین بگن این گوشی بده و اصلا خوب نیست.اخه حیفه مثه n73 بشه
    من يه دونه گرفتم چيني بود...فنلاند خيلي كم پيدا ميشه...البته چيني ميگم نه اون چيني ها......تحت نظر خود نوكيا...ولي باتريش اصل ژاپن بود...حرف نداشت..

اون كد هم بايد 01 يا 00 باشه فرق نداره...

ببين تو جعبش همه چيز باشه...

5. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت باتری که گفتید.
    روی باتری نوشته ساخت ژاپن؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

78 كوشي عالي هست در مورد خز كا 800 اول 5700 هم دوم 73 سوم 82 4 هست كه از 73 بزودي جلو مي زنه

8. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت باتری که گفتید.
    روی باتری نوشته ساخت ژاپن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

78 كوشي عالي هست در مورد خز كا 800 اول 5700 هم دوم 73 سوم 82 4 هست كه از 73 بزودي جلو مي زنه
    مرسی واسه نظر کاملا علمیتون دوست عزیز. استفاده کردیم ...

-----
    بحث خز شدن جاش تو این تاپیک نیست.

در ضمن ؛ از زدن پست های پشت سر هم پرهیز کنید.همه نقل قول ها رو در یک پست انجام بدید.

مقایسه گوشی های مختلف هم جاش اینجا نیست.

همونطور که جناب Legend گفتند ، ساپورت کردن انگیج دیگه مفهومی نداره.شک نکنید که ان78 از هر نظر از ان73 بهتره.از هر نظر...

من هیچیک از این دو گوشی رو ندارم و بی تعصب نظرم رو گفتم.

دوربین ان78 بدون شک از ان73 بهتره ، چون سیستم پردازش عکسش جدیدتره.

سرعت ان78 هم خیلی بالاتره ، هم از لحاظ سخت افزاری و هم از نظر سیستم عامل.

صفحه کلیدش هم دست به راحتی عادت می کنه بهش.عیبی محسوب نمی شه.

وقتی ان95 8گیگ هم اومده بود ، خیلی ها سعی داشتن بگن مدل معمولیش بهتره...

بحث داشت به کل کل تبدیل می شد...لحنتون هم با دیگر کاربر ها مناسب تر باشه بهتره...

12. 7 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من به شما یک عذر خواهی بده کارم من یکم تند روی کردم ولی شما با کمال احترام با من رفتار کردید من شرمنده اینشا الله جبران میکنم واما مقایسه این دو گوشی من نگفتم n73 بهتره از n78 هست یا بر عکس گفتم یک سری برتری هایی نسبت به همدیگه دارند در مورد دوربین دوربین 5610 هم جدید بود و بهترین دوربین رو بین گوشی های بدون سیستم عامل سیمبین نوکیا داشت و k810 رو شکست داد ویریشگر تصاویر عالی داشت ولی با تمام این وجود n73 رو نتونست شکست بده ببینید بهترین 3.2 نوکیا n73 بود وو تا حالا گوشی 3.2 نزده که بتونه در عکسای حرفه این بشهنتنها نوکیا بلکه سونی مقلا k800 رو در نظر بگیرید k770 با قدرت و تعریف زیاد با لقب ستاره جدید سایبرشات امد ولی حریف k800 نشد چرا؟ چون k800 بهترین 3.2 سونی هست و از این بهتر نمی زنه به ضررش هست در مورد n-gage هیچ جا حرفی ازش نیست اگه هم بیادمثل 6120 5700 n73 و.... باید نصب کنید که هیچ فرقی نداره گوشی هایی که n-gage رو ساپورت میکنند اصلا در بازی ها مشکلی ندارند تاحالا دیده نشده به جز 5320 که حز معایبش هم هست فاقد کارایی کامل در بازی های n-gage هست من هر دو این گوشی رو داشتم و قصد داشتم n73me رو با n78 عوض کنم ولی دیدم در عکاسی صدای صفحه کلید مناسبتره ولی از اونطرف gps wifi سیمبین 9.3 و فیلم برداری بهتره رو n78 داشت n-gage واسه من خیلی مهمه همینطور عکاسی صدای همینطور n73me رقیب گوشی های واکمن سونی بوده و صدای استریو و سه بعدی داره پس میبنید که از هر لحاظ بهتر نیستn78 ویلی دیدم n78 هم برتری هایی داره ولی n73me هم اپدیت شده ورژن جدید سرعت رو خیلی بالا برده من دقیقا با n78 تست کردم در باز کردم منو مثل هم بودن در بازکردم نرم افزار دقیقا 2 ثانیه n78 زودتر باز میکرد در روشن کردم 6 ثانیه n78 سرعتر باز میکرد ولی ناگفته نماند رم 4گیگ رو n73me من هست که 1گیگ نیمش پره در ضمن یکی از سایت های خرجی n73me k800 و یک گوشی ال جی که مدلش یادم نیست فق میدونم 5 مگاپسکل مقایسه کرده بود دونبال لینکش هستم به زودی در تاپیک مشخصی قرار میدم و میبنید در یک سری شرایط از 5 مگاپیکسل بهتر گرفته و در دیگر شرایط دوم شده ولی در شب k800 اول شده دوربین n78 مثل 5610 قبلی من بود تقربا کمی بهتره ولی در شب فلش 5610 قویتر بود عکساش بهتر بود در ضمن 5610 با فوکوس عکس های ماکرو بهتری نسبت به n73me n78 k800 ایجاد میکرد اگه متوجه شدید من زیاد گوشی عوض میکنم تاپیک های زیادی در بخش مشاوره اینجاد کردم عاشق 3.2 مگاپکسلی ها هستم 4 ساله در تعمیر گاه زیر دسته پسر خالم کار میکنم ولی انچنان حرفه ای نیستم عاشق موبایل هستم الان 5610 دارم n73me هم دارم تا چند وقت پیش 5700 هم داشتم چون دیدم در خز از n73me جلو زد ردش کردم در ضمن ورژن جدید n73me سرعتش با 5700 برابری میکرد بازم از شما عذر خواهی میکنم امید وارم منو ببخشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

در ضمن یکی از سایت های خرجی n73me k800 و یک گوشی ال جی که مدلش یادم نیست فق میدونم 5 مگاپسکل مقایسه کرده بود دونبال لینکش هستم به زودی در تاپیک مشخصی قرار میدم و میبنید در یک سری شرایط از 5 مگاپیکسل بهتر گرفته و در دیگر شرایط دوم شده ولی در شب k800 اول شده
    اون مدل LG KG920 بود...اون رو اصلا" ميشه 5 مگاپيكسلي حساب نكرد...شما با 82 مقايسه كن بيزحمت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه n340's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

دوستان من دیگه نمی دونم چی بگم.اگه سرعت 73 با اپدیت خوب میشه ،جواد بودنش هم حل شه، خوب میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •