با سلام ایا توی مولتی مدیا بیلدر میشه فایلهای html اجرا کرد یعنی هایپر لینک یا اکشن یک دکمه یک فایل html سیو شده باشد
با سلام ایا توی مولتی مدیا بیلدر میشه فایلهای html اجرا کرد یعنی هایپر لینک یا اکشن یک دکمه یک فایل html سیو شده باشد
سلام
من میخوام سی دی اموزشی با بویلدر درست کنم
ولی به چند تا مشکل برخوردم
اولیش چرا فیلم هام زمانی که روی دکمه اش کلیک میکنیم خارج از کادر بازمیشه من میخوام کادرم زمانی که فیلم بازمیشه دردسترس نباشه ودرفیلم هم گزینه back وجود داشته باشه
دوم این که یه منو ی کوچولو برای پخش موسیقی جداگانه برروی فیلمهام وجود داشته باشه که میزان صدا وقطع وصل بودنش قابل کنترل باشه
مرسی
سلام
می تونید از مثالی و پروژه ای که توی مسیر زیر هست کمک بگیرید .
یه خورده دقت کنید متوجه می شید .
C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\video
موفق باشید .
سلام
خب یه button ایجاد کنید و با استفاده از دستور RUN مسیر اون فایل html را بهش بدید .
موفق باشید .
سلام، من با مالتی مدیا بیلدر ورژن 4.9.5.1 یک سی دی آموزشی درست کردم و رو سیستم خودمم کار میکنه ولی وقتی رو یه سیستم دیگه اجرا میکنم فایلهای ویدیویی که پسوندشون AVI هستش اجرا نمیشه و فقط صدا داره و تصوری رو لود نمیکنه و گفتن باید dll های مخصوصش رو کپی کنم. ممنون میشم اگه این روش رو به من بگید تو انجمن نشد پست بزارم. مرسی
سلام به همه.
من چندتا سوال در مورد م.م.ب دارم نسخه ی 4.6.9a
----------------
1-وقتی یک شی پاراگراف تکست می سازم و متن خودم رو توی اون کپی میکنم و ok رو میزنم نتیجه یک سری علامت سوال میشه(یا وجود اینکه تنظیمات فونت رو Arabic قرار دادم)
----------------
2-آیا اسکرول بار هایی که در م.م.ب موجود هستند رو میشه ویرایش کرد و عکس های دلخواه رو روی اونها گذاشت؟
اگر میشه چطور؟
---------------
3-چطور میتونم سایت ی رو بصورت آفلاین در برنامه قرار بدم؟
---------------
در پناه حق![]()
با عرض سلام خدمت اساتید محترم.
چطور می توان کاری کرد که پروژه بیلدرمان در حین اجرا در نوار وظیفه (taskbar) و task manager دیده نشود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان عزیز من تازه با multimedia builder اشنا شدم یه مشکل اساسی دارم اونم اینکه وقتی ادرس فایلی رو به وسیله <SrcDir> داخل برنامه قرار میدم اون فایل اجرا نمیشه(منظورم فایل صوتی) لطفا بفرمایید مشکل از کجاست؟
1. بهتره به جای متن از تصویر استفاده کنی به هر حال نمی دونم مشکل از کجاست معمولا فونت هایی که با B شروع میشن این مشکل رو دارند مثل B Yekan
2. نمیشه
3. وقتی یه شی html ایجاد می کنی صفحه پیش فرضش یه صفحه ذخیره شدس. خب می تونی آدرسشو عوض کنی!
اول از همه ورودت رو به جمع بیلدریا و پی سی وردیا تبریک می گم. و مطمئن باش بهترین ها رو انتخاب کردی.
وقتی از فرمان <SrcDir> استفاده می کنی آدرس بعدش باید اسم فایل با پسوندش رو قرار بدی مثل
SrcDir>\music.wav>
توجه کن که فایل باید دقیقا در همون پوشه ای باشه که فایل اجرایی پروژن قرار داره.
و این که سعی کن از پسوند wav استفاده کنی خیلی جاها mp3 جواب نمی ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)