هارد ریست باید چند تا دکمه رو باهم بزنی و باید از یکی کمک بگیری چون خیلی سخته که ادم اون کارها رو با 2 تا دست انجام بده.............دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هارد ریست باید چند تا دکمه رو باهم بزنی و باید از یکی کمک بگیری چون خیلی سخته که ادم اون کارها رو با 2 تا دست انجام بده.............دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه منظورم دمکه ایش بودو اینا : دی
یه چیزایی توی alltouchpro.com دیده بودم باورم نشد : دی
تنسک : دی
شَما که میگید کانکت میشه به دلیل برنامه های زیاد نصب شده یا کامل نصب شده است هارد ریست باید بکنید اگه بلد نیستین هارد ریست کنین بگید هارد ریست را آموزش برم
درضمن اونe مخفف edge است که وقتی که gprs کار نمیکنه از شبکه edge که سرعتش خیلی کمتر از gprs هست وصل میشه
دوستان عزیزی که رام فابریک گوشیشون و عوض نکردن پیشنهاد می کنم که این رام جدیدی که htc برا خاورمیانه داده بیرون رو حتما نصب کنن..من الان تقریبا 2-3 هفته ای هست نصبش کردم..فوق العاده سرعتش بالاتر از رام فابریکه و هنگ هم تو کارش نیست..
من تازگی touch pro گرفتم اما یه مشکل دارم
ویندوزم vista x64 هست رفتم این device center vista x64 رو هم دانلود کردم اما نصب که می کنم گوشی رو نه device center دیتکت میکنه و نه خود ویندوز
سلام.
دوای هر دردی هارد ریست نیست شما که ماشاا.. مدیر ارشدید.در ضمن اون e که میاد همونطور که گفتید مخفف edge هست اما همونطور که بر عکسش رو گفتید سرعتش خیلی از gprs بیشتره و توی ایران هم مخابرات هنوز راه اندازی نکرده.(اینو میتونید توی سایت همراه اول هم پیگیری کنید.)
سلام.
شما مطمئنی که وصل میشه گوشیت؟ روی آنتن e میزنه یا کنارش بصورت بزرگ؟ اگر رو آنتنه یعنی وصله که البته در موقع کانکت شدن شما باید دو تا e یا g ببینی یکی بزرگ یکی کوچیک.اما در هر حال اگر میبینی بصورت اتوماتیک میره برای سرچ و کانکت شدن به احتمال 99% شما یک برنامه رو ست کردید که در مواقع خاص مثل سر یک ساعت خاص به اینترنت وصل بشه و به این علت کانکت میشه.مثلا" شما یک برنامه هواشناسی دارید و ست شده که مثلا" هر 6 ساعت یکبار آپدیت بشه واسه همین بصورت خودکار میره واسه کانکت شدن.
به هر حال شما باید اشکال رو پیدا کنید و مسئله رو حل کنید نه که با هارد ریست کردن صورت مسئله رو پاک کنید.:11:
درسته اریا جان..هم بالای انتن e میومد هم کنارش به صورت بزرگ نوشته بود..البته الان که این رام جدید خاورمیانه رو نصب کردم دیگه این مشکل و ندارم..و دیگه خود به خود کانکت نمیشه..
البته قبلا هم خیلی باهاش ور رفتم ولی درست نشد...به هر حال الان دیگه خوبه..رامی که فابریک روی گوشی نصب بود واقعا مزخرف بود..
ممنون از توجهت
البته اضافه کنم که یه بارم هارد ریست کردم..نه به خاطر این مشکل..ولی بازم درست نشد...
سلام
1 سوال از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام بپرسم
من میخوام این گوشی رو بگیرم به نظر شما ارزش 600 تا پول دادن رو داره یا ادم 100 تا بزاره روش اپل بگیره
ایرادهاش و مزایای گوشیتون رو هم اگه بگید ممنون میشم
امکانش هست یکی کمک ما کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)