تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 73 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

من چند تا سوال دارم که به مرور میپرسم.

آیا زوم اپتیکال از کیفیت عکس کم میکنه؟ چقدر؟ این میزان بستگی به دوربین هم داره؟
    در حالتی که زوم اپتیکال تا آخر به کار گرفته بشه آیا میشه با حالت ماکروش عکس گرفت؟
    جایی هست که بتونیم با حالت نهایت زوم اپتیکال نمونه عکس دوربین ها رو ببینیم؟

چند سوال دیگه دارم که به عنوان مشاوره هستن و براشون تاپیک خواهم زد.
    اساساً زوم اپتیکال از کیفیت عکس کم نمی کنه (برعکس زوم دیجیتال) ... اما میشه بحث کرد که هرچه بیشتر زوم کنیم، ثابت نگه داشتن دوربین و جلوگیری از اثر لرزش در کیفیت عکس سخت تر میشه؛ بنابراین از یه نظر دیگه زوم بیشتر میتونه به معنای افزایش احتمال تار شدن عکس باشه..

//

خلاصه اش اینه که شما وقتی در حالت ماکرو هستی تا یه حدی می تونی زوم کنی .. چون دوربین تا یه حدی می تونه روی سوژه فوکوس کنه و اگه بیشتر از اون زوم کنی صرفاً تار میشه ..

//

نمی دونم .. دوربین به دوربین فرق داره .. و معمولاً موقع ریویوی دوربین نمونه عکسهاش رو میذارن ... عکس در حالت نهایت زوم نمی دونم چقدر به عنوان یه پارامتر مهم میتونه کاربرد داشته باشه که بعنوان یک نمونه عکس گذاشته بشه ..

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام.

من چند تا سوال دارم که به مرور میپرسم.

آیا زوم اپتیکال از کیفیت عکس کم میکنه؟ چقدر؟ این میزان بستگی به دوربین هم داره؟
    در حالتی که زوم اپتیکال تا آخر به کار گرفته بشه آیا میشه با حالت ماکروش عکس گرفت؟
    جایی هست که بتونیم با حالت نهایت زوم اپتیکال نمونه عکس دوربین ها رو ببینیم؟

چند سوال دیگه دارم که به عنوان مشاوره هستن و براشون تاپیک خواهم زد.
    همونطور که دوستمون گفت از کیفیت عکس کم نمیکنه و اگر هم کم کنه محسوس نخواهد بود. این مساله از چند جهت قابل بررسیه. یکی میزان اعوجاج تصویر یا distortion که در حالت تله همیشه کمتره. پس از این نظر بهتره. یکی مقدار انحراف فامی که در حالت تله ممکنه بیشتر باشه. البته این مواردی که میگم کاملا به لنزی که روی دوربین استفاده شده و کیفیت عدسی ها بستگی داره. اگه شما یه لنز با کیفیت داشته باشید اینا یا اصلا وجود ندارند و یا خیلی نامحسوس هستند. ولی اگه از نظر شارپنس میگین فکر نمیکنم تفاوتی وجود داشته باشه (که البته باز هم بستگی به لنز داره). مثلا در محیط باز و یه شهری مثل تهران مطمئنا ذرات گرد و غبار و آلودگی روی عکس تاثیر داره.
    اگه میخوای میتونی یه سری به dpreview.com بزنی. نمونه ی عکس دوربین هایی که ریویوشون رو انجام داده در حالت های مختلف گذاشته.
    سلام دوستان . . . اولاً از معرفی سایت dpreview ممنون ، فوق العاده بود . . .

من نیازهام ایناست:
    - قیمت تا 500-600 تومن ( با رم ، باطری و یه کیف خوب )
    - زوم واید: 28mm یا کمتر
    - زوم تله : 20 یا بیشتر
    - حداقل 4 عکس در ثانیه
    - حتما برند معروف ، چون تو جلسات ، نمایشگاه ها و بازدیدهای تخصصی ازش استفاده می کنم. ( Olympus,Sony, Canon ) البته خودم عاشق Canon هستم. ولی تعصب ندارم و اگه لازم باشه می تونم با بقیه هم کنار بیآم.
    - برد فلش هرچه بیشتر بهتر

با این اوصاف و مقایسه جداول ، به موارد زیر رسیدم :

1- Canon-SX1 : تومن 560
    2- Canon-SX20 : تومن 440
    3- Olympus-SP-590 : تومن 430
    4- Sony-HX1 : تومن ؟؟

ممنون میشم مدل های دیگه ای که به ذهنتون میرسه ، بفرمائید تا با اینا مقایسه کنم و به چند مدل برسم و از بین اونها به کمک شما مدل نهائی رو انتخاب کنم . . .
    ضمناً قیمت HX1 چنده؟
    SP-590 که از نظر کیفیت عکس و خود دوربین به مراتب پایین تر از یه دوربینی مثل SX20 قرار میگیره. در مورد SX1 و HX1 هم باید بگم که اگه بری دنبال این دو تا باید با کیفیت پایین تر عکسها و نویز بیشترشون بسازی. البته نمیدونم استفاده ت از عکاسی بیشتر از 4 فریم در ثانیه چیه. چون اگه این مورد خیلی واسه ت اهمیت داره فقط باید روی این دو مدل فکر کنی. ولی اگه اولویت با موارد دیگه هست پیشنهاد من همون SX20 و FZ35 هست.

4. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

SP-590 که از نظر کیفیت عکس و خود دوربین به مراتب پایین تر از یه دوربینی مثل SX20 قرار میگیره. در مورد SX1 و HX1 هم باید بگم که اگه بری دنبال این دو تا باید با کیفیت پایین تر عکسها و نویز بیشترشون بسازی. البته نمیدونم استفاده ت از عکاسی بیشتر از 4 فریم در ثانیه چیه. چون اگه این مورد خیلی واسه ت اهمیت داره فقط باید روی این دو مدل فکر کنی. ولی اگه اولویت با موارد دیگه هست پیشنهاد من همون SX20 و FZ35 هست.
    سلام

- استفاده 4 فریم در ثانیه رو برای عکاسی از خطوط رباتیک صنعتی یا همچین مواردی میخوام که Position سوژه دائم تغییر میکنه. درنتیجه لازمه یه سری عکس بگیرم تا بهتریم حالت رو از بین اونها انتخاب کنم. البته شاید هم 2 فریم کافی باشه.!
    - فروشنده میگفت لنزهای CMOS ( ادیت شد: سنسورهای SMOS ) کیفیتشون بالاتره و رنگ های واقعی تری میده . در نتیجه فکر میکردم SX1 و HX1 بهترین کیفیت ها رو میدن!!!

سوال اول:
    ممنون میشم بگید که تو جدول زیر ترتییب اولویت ها واسه کیفیت چه طوریه؟
    ملاک کیفیت Max Resolution هستش یا Low Resolution یا Effective Pixel ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اینطوری فکر کردم:
    1- FZ35 و SX20 و PowerShot SX200 : چون 3000*40000 و 12.1 M.Pixel هستن.
    2- SP590 : چون 2976*3968 و 12.1 M.Pixel هستش.
    3- SX1 :چون 2736*3648 و 10 M.Pixel هستش.
    4- HX1 : چون 2592*3456 و 9.1 M.Pixel هستش.

سوال دوم:
    ادیت شد . . .

سوال سوم:
    - چرا sp-590 و sx20 هردو حدود 430-440 هستن ، درحالیکه sp590 این مزایا رو داره:
    6 فریم در ثانیه - درحالیکه sx20 برابر 0.7 فریم در ثانیه هستش!
    برد فلاش 8 متر - در برابر برد فلاش 6.8 متر
    زوم اپتیکال 26x - در برابر زوم اپتیکال 20x
    واید 26mm - در برابر واید 28mm
    وایرلس داره
    مقاوم در برابر رطوبت

سوال چهرام:
    - قیمت FZ35 و HX1 و PowerShot SX200 چنده؟

ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 31-12-2009 at 20:27.

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

- استفاده 4 فریم در ثانیه رو برای عکاسی از خطوط رباتیک صنعتی یا همچین مواردی میخوام که Position سوژه دائم تغییر میکنه. درنتیجه لازمه یه سری عکس بگیرم تا بهتریم حالت رو از بین اونها انتخاب کنم. البته شاید هم 2 فریم کافی باشه.!
    - فروشنده میگفت لنزهای CMOS کیفیتشون بالاتره و رنگ های واقعی تری میده . در نتیجه فکر میکردم SX1 و HX1 بهترین کیفیت ها رو میدن!!!

سوال اول:

کد:
    من اینطوری فکر کردم:

سوال دوم:
    - چرا sx1 حدود 560 تومنه ولی sx20 حدود 440 تومن ( گارانتی ایده آل) - درحالیکه همه چیز sx1 سره:
    لنز CMOS
    فیلمبرداری Full HD
    4 فریم در ثانیه - در برابر 0.7 فریم
    داشتن ریموت
    گرفتن عکس RAW
    داشتن Super fine واسه کیفیت - درحالیکه sx20 تا fine داره.
    lcd بزرگت

سوال سوم:
    وایرلس داره
    مقاوم در برابر رطوبت

سوال چهرام:

ممنون . . .

سلام

سوال اولت رو نفهمیدم
    سوال دوم: خب ملموه دیگه هر چقدر پول بدی آش میخوری
    سوال سوم: فقط اسم ,اسم , اسم . کنونه دیگه پول اسمش رو هم باید بگیره

اما ادامه

CMOS مربوط به نوع سنسوره نه لنز
    لنز HX1 از سری G هست که دست پخت خود سونیه و از پارسال تو بازار اومده باA900

اما وقتی نوع سنسور CMOS ,نتیجه بهتر از CCD هست ,یه چیز طبیعییه .یه مثال بزرگ وقتی شما یه مسیرطولانی رو میخای بری, نمیگی یاید ببینیم قطار بهتر یا هواپیما تابلوه هواپیما بهتره (نیازی به تست هردو وسیله نیست) ,پس وقتی M.Pixel کم تر باشه (نزدیک تر به 6 M.Pixelکه استاندارد این اندازه سنسور هست) باچگالی کم تر پس نتیجه بهتره(بخصوص در نور کم) SX1 & HX1
    حالا نمیدونم چرا "prowler88" عزیز میگند "کیفیت پایین تر عکسها و نویز بیشتر" که ممنون میشم دلایلشون رو بگند

در مورد HD و Full HD این دوتا با هم فرق دارند, هم در مقدار هزینه ای که باید بدی, هم چیزی که نشونت میدن ,هر چند HD عالی هست و شاید نیازی به Full HD نباشه .پس دوربینی که Full HD داره گرون تره SX1 & HX1

برد فلش HX1 9.1m هست که بینظیره

فریم در ثانیه هم به نظر من چیز خیلی مهمیه. وقتی شما با HX1 میتونی 10 فریم در ثانیه عکس بگیری یعنی سرعت, دقت در لنز و سنسور و پردازشگر چه در فوکوس چه در نور دهی چه در پردازش اطلاعات چه در انتقال اطلاعات و...خیلی بالا هست واگر محدودیت در تعداد نداشت میشد D3S یا mark IV که هر کدم 8 یا 9 ملیون تومن قیمت دارند حالا شاید زیاد هم به کار نیادا

HX1 خیلی بهتر از SX1 هست

نو آورانه ترین دوربین سال های اخیر HX1 هست که جای تقدیر داره

HX1 :530 تومنه
    FZ35 : 440 تومنه

اما یه نصیحت : از من میشنوی بی خیال غیر حرفه ای ها شو برو سمت حرفه ای ها تا بفهمی عکاسی چیه مثلا D5000 یا 500D که یه 200 تومنی گرون تر هستند اما کاملا ارزش دارند

موفق باشی
    Last edited by ELSIN; 28-12-2009 at 01:38.

8. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

- فروشنده میگفت لنزهای CMOS کیفیتشون بالاتره و رنگ های واقعی تری میده . در نتیجه فکر میکردم SX1 و HX1 بهترین کیفیت ها رو میدن!!!

سوال اول:

کد:
    من اینطوری فکر کردم:

سوال دوم:
    - چرا sx1 حدود 560 تومنه ولی sx20 حدود 440 تومن ( گارانتی ایده آل) - درحالیکه همه چیز sx1 سره:
    لنز CMOS
    فیلمبرداری Full HD
    4 فریم در ثانیه - در برابر 0.7 فریم
    داشتن ریموت
    گرفتن عکس RAW
    داشتن Super fine واسه کیفیت - درحالیکه sx20 تا fine داره.
    lcd بزرگتر

سوال سوم:
    وایرلس داره
    مقاوم در برابر رطوبت

سوال چهرام:

ممنون . . .
    سلام.
    *در مورد عکاسی پیاپی باید به یه نکته توجه بشه که اگه قرار باشه با سرعت 10 فریم در ثانیه در محیطی که نورش کافی نیست از سوژه عکاسی بشه به ناچار باید حساسیت افزایش پیدا کنه که در نتیجه باعث میشه کیفیت عکس به طور محسوسی افت کنه. پس باید این نکته رو مدنظر قرار داد. اگه 2 فریم براتون کافیه که FZ35 جواب کار شما رو میده با 2.5 فریم.
    *دوستمون هم اشاره کردند که CMOS یک نوع سنسور هست و نه لنز. تا مدتی پیش فقط دوربین های حرفه ای یا SLR از این سنسورها استفاده میکردند که در اکثریت موارد موجب کیفیت بالاتر و نویز کمتر میشد. اولین دوربین غیرحرفه ای که سنسور کوچیک ولی از نوع CMOS داشت SX1 بود. این دوربین موقع معرفی خیلی سر و صدا کرد و انتظار همه این بود که کیفیت عکسش نسبت به یه مدلی مثل SX10 به شکل کاملا محسوسی بهتر شده باشه. ولی عملکرد سنسور CMOS روی این دوربین دقیقا خلاف انتظار بود. به طوری که نه تنها باعث بهبود کیفیت نشد بلکه نویز دوربین هم مشخصا افزایش پیدا کرد. این اولین تجربه ی استفاده از سنسور CMOS در این ابعاد و روی همچین دوربینی بود. البته حداقل باعث شده بود که سرعت عکاسی پیاپی بالاتری به ارمغان بیاد. بعد از مدتی HX1 به بازار اومد که از نظر سنسور و مشخصات دوربین شباهت زیادی به SX1 داشت. این دوربین هم دقیقا مثل SX1 مشکل نویز داره. ولی احتمال این هست که در آینده با پیشرفت تکنولوژی عملکرد موفقتری از این نوع سنسور روی دوربین های غیرحرفه ای ببینیم. SX1 به نوبه ی خودش یه شکست به تمام عیار برای کنان بود.
    در مورد قضیه ی رزولوشن و تاثیرش روی کیفیت عکس بارها صحبت شده. رزولوشن فقط و فقط روی اندازه و جزئیات عکس تاثیر داره و نه روی کیفیت. عامل بسیار تعیین کننده این وسط اندازه ی سنسور هست. اگه ما یه سنسور کوچیک داشته باشیم و رزولوشن رو همینجوری بالا ببریم کیفیت عکس نه تنها افزایش پیدا نمیکنه بلکه بدتر میشه و روی حساسیت های بالا نویز شدیدی مشاهده میشه. پس سعی کنید این قضیه رو معیار قرار ندین. حداقل 9 مگاپیکسل باشه کافیه. مهمتر از رزولوشن اینه که کیفیت عکس چطوریه.
    *اینی که گفتی SX1 تا super fine داره دلیل بر بالاتر بودن کیفیتش نمیشه. فقط اسم تنظیماتش فرق میکنه. کیفیت عکس SX10 اتفاقا بالاتره.
    *درسته که این مدل الیمپوس از نظر مشخصات وسوسه برانگیزه. ولی اگه بدونیم مشکل لرزشگیر داره, عملکردش تو حساسیت های بالا ضعیفه, عکس های با فلاشش خوب نیست, و کلا یه سری مشکلات کیفیت عکس داره یه جور دیگه بهش نگاه میکنیم.
    *قیمت FZ35 حدود 450 بود آخرین بار که پرسیدم. SX200 هم اصلا بهش فکر نکن. در سطح این مدل ها نیست.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوستان 1دنیا ممنون از پاسخ های کامل تون . . .

درحال حاضر دارم dpreview رو شخم میزنم تا کمتر مزاحم اساتید شم! به یه نکته بر خوردم. درسته؟؟
    خیلی ها در عکاسی روز و نور طبیعی از fz35 تعریف کردن ولی به عقیده خیلی ها performance اش تو مکان بسته و نو کم پائینه.
    بعضی ها هم میگن این دوربین واسه نور کم و indoor طراحی نشده و در این موقعیت ها کیفیت HX1 رو برتر میدونن.
    من هم 60% مصرفم تو جلسات ، کارخونه ها و نمایشگاه هاست نه طبیعت.

کد:
    خواستم بدونم تا چه حد محسوسه ؟!
    Last edited by a6l3i; 29-12-2009 at 13:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان 1دنیا ممنون از پاسخ های کامل تون . . .

درحال حاضر دارم dpreview رو شخم میزنم تا کمتر مزاحم اساتید شم! به یه نکته بر خوردم. درسته؟؟
    خیلی ها در عکاسی روز و نور طبیعی از fz35 تعریف کردن ولی به عقیده خیلی ها performance اش تو مکان بسته و نو کم پائینه.
    بعضی ها هم میگن این دوربین واسه نور کم و indoor طراحی نشده و در این موقعیت ها کیفیت HX1 رو برتر میدونن.
    من هم 60% مصرفم تو جلسات ، کارخونه ها و نمایشگاه هاست نه طبیعت.

کد:
    خواستم بدونم تا چه حد محسوسه ؟!
    ببینید اصولا اگه کسی بخواد تو محیط بسته و کم نور یا به عبارتی روی ایزوی بالا عکس با کیفیت بگیره باید بره دوربین SLR بخره. خیلی فرق میکنه. FZ35 تو حساسیت های بالا عملکرد خوبی داره به نسبت خودش. HX1 فکر نمیکنم همچین بهتر باشه. فقط یه ویژگی که HX1 رو متمایز میکنه اینه که میتونه چند تا عکس با ایزوی پایین بگیره و اینا رو ادغام کنه و مثل این باشه که با ایزوی بالا عکس گرفته. یعنی مجبور نیستین برای این که کیفیت عکس افت نکنه شاتر رو بیشتر باز نگه دارید که لرزش دست باعث تار شدن عکس بشه. چند تا عکس با حساسیت پایین و سرعت شاتر بالاتر گرفته میشه و روی هم دیگه قرار داده میشه. البته این که عملکردش چطوریه و تا چه حد موثره من خودم تحقیق نکردم راجع بهش. ولی تا اون جا که دیدم به نظرم جالب اومد.
    SX20 هم البته مثل FZ35 انتخاب خوبیه.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان چندی پیش تصمیم گرفتم یه دوربین بگیرم و از دست فیلم و دردسرهاش خلاص بشم
    اما تازه مشکل شروع شد
    دوربینی مد نظرم بود که هم کیفیت بالایی داشته باشه هم جمع و جور باشه و هم تنظیمات دستی داشته باشه

بعد از کلی تحقیق panasonic lx3 رو پیدا کردم که انصافا دوربین عالی هست اما تنها ایرادش که نمیشه باهاش کنار اومد
    زوم 2.5 هست و تا پای خریدش هم رفتم اما باز راضی نشدم

دوربین بعدی panasonic gf1 بود که اونم قیمت 1000دلاریش منو منصرف کرد

و در آخر canon g11 که برتریش در زوم 5x هست و اطلاعات خاصی در موردش ندارم

چند تا دوربین اتومات هم تست کردم که اصلا منو راضی نکرد

حالا از اساتید کمک میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم

نیکی پناهتان

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اما تازه مشکل شروع شد
    دوربینی مد نظرم بود که هم کیفیت بالایی داشته باشه هم جمع و جور باشه و هم تنظیمات دستی داشته باشه

بعد از کلی تحقیق panasonic lx3 رو پیدا کردم که انصافا دوربین عالی هست اما تنها ایرادش که نمیشه باهاش کنار اومد

نیکی پناهتان
    این طور که من از پستتون فهمیدم بودجه شما حدودا 500 تومنه درسته؟ اگه نه ماکزیمم بودجتونو بگین و عکس بردار اماتور هستین یا حرفه ای تا من یا بقیه دوستان پیشنهادامونو بدیم بهتون
    در مورد کنون G11
    مختصر اطلاعاتی میدم(اطلاعات بیشتر در صورت درخواست)

Canon PowerShot G11
    رزلوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک 5x مانیتور 2.8 اینچ متحرک قیمتشم با گارنتی 525 تومنه

• تکنولوژی i-contrast : این فناوری در شرایطی که نور محیط ناهموار است بسیار کارامد می باشد
    • امکان عکاسی با حساسیت سنسور(ISO) 12800 در محیط های کم نور بدون نیاز به استفاده از فلاش : امکان ثبت تصاویر با بهترین کیفیت

• فناوری AF و AE که بصورت اتوماتیک دقیق ترین فکوس و میزان نوردهی را تنظیم می کند.
    • حدکثر زمان ضبط فیلم 1 ساعت با 4 گیگابایت حافظه
    • نمایشگر 2.8 اینچی با 461000 پیکسل
    • ساپورت های عکاسی JPEG و RAW
    • لنز 28-140 میلی متری
    • زوم اپتیکال 5x
    • زوم دیجیتال 4x
    • سیستم فکوس اتوماتیک
    • بازه حساسیت سنسور (ISO) از 80 تا 3200
    • سرعت شاتر 1 تا 1/ 4000 ثانیه
    • 17 حالت جداگانه برای تنظیمات صحنه
    • 11 حالت برای تعیین تراز سفیدی
    • زمان تاخیر 2 تا 10 ثانیه
    • پورت USB
    • اتصال HDMI
    • وزن: 355 گرم
    • ابعاد : 112 x 76 x 48
    • ساپورت تصویر در اندازه های:
    • 3648 x 2736
      3648 x 2048
      2816 x 2112
      2272 x 1704
      1600 x 1200
    • 640 480
      320 240

16. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اما تازه مشکل شروع شد

نیکی پناهتان
    همین G11 الان بهترین گزینه هست.

18. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •