اگه دوربین مهم نبود براتمن با شرایط و خواسته هایی که دارم (که دوربین جزو خواسته هام نیستا) G900 رو انتخاب کردم
خوب میتونستی جی 700 برداری
تا اومجا که میدونم غیر ئوربین هیچ فرقی با هم ندارن..
اگه دوربین مهم نبود براتمن با شرایط و خواسته هایی که دارم (که دوربین جزو خواسته هام نیستا) G900 رو انتخاب کردم
خوب میتونستی جی 700 برداری
تا اومجا که میدونم غیر ئوربین هیچ فرقی با هم ندارن..
دوربینش g900 با اپدیت جدیدتقریبا درحد همون k850 هست (ولی اوایل اینطور نبود) سرعت بیشتری هم نسبت به w960 داره و.....
نمونه عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزرگترین فرقش که من فوق العاده لازمش دارم WiFi هست که g700 نداره
در مقایسه با w960 هم
G900 واسم بهتره چون:
کلید های جهت نما و D-PAD داره (اینم واسم مهم بود)
کیفیت صفحه نمایشش بیشتره
سرعتش از W960 بیشتره (خیلی مهم بود چون میخوام از جاوا به uiq نقل مکان کنم)
عملکرد تاچش بهتره
خوشگل تره
ابعادش کوچیکتره
وزنش کمتره (فقط 99 گرم)
اینتر فیسش جدید تره
WiFi b/g هست ولی w960 فقط b
w960 درسته 8 گیگ حافظش آدمو دیوونه میکنه ولی باید فکر اینکه گوشیت رو جاهایی مثل جاهای نظامی میبری یا دست کسی میدی هم باشی . و این یه نمه مشکل ایجاد میکنه چون g900 میشه مموریش رو در آورد ولی w960 نمیشه
کار کردن باهاش پشت فرمون بهتره
شارژش بهتره
فکر میکنم کافی باشه![]()
دوستان من یه بروشور از گوشی های سونی اریکسون پیدا کردم که مال شرکت سیتادل هست. من شنیده بودم که این شرکت جمع شده و تنها گارانتی کامتل هست.
کدومش بهتر و معتبرتره و کدومش اصله؟
سیتادل و کامتل هردو معتبر هستند فقط فرقشون در کشور نمایندگی شون است![]()
مگه تو ایران نیستند؟
در ضمن سیتادل تو بروشورش نوشته که یه HBH-GV435 رایگان همراه گوشی میده. آیا کامتل هم اینکارو میکنه؟
![]()
رم g900 قابلیت در اوردن رم هنگام روشن بودن گوشی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------
راستی چنئ تا بازی پیش نصب شده داره روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی ها هستن؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه روی سری g داخل جعبه رم گذاشته نشده هندزفری چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by starn; 29-09-2008 at 20:09.
فکر کنم جواب هردو سوال بله باشهرم g900 قابلیت در اوردن رم هنگام روشن بودن گوشی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هندزفری چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی باز دوستانی که گوشی رو دارن میتونن مطمئن جواب بدن
[quote=ali_power42;3012956]دوربینش g900 با اپدیت جدیدتقریبا درحد همون k850 هست (ولی اوایل اینطور نبود) سرعت بیشتری هم نسبت به w960 داره و.....
والا من از همه چیزش راضیم...ولی آپدیتشم کردم...ولی کیفیت عکس هنوز مثل k850 نشده...
به نظر من کنتراستش خیلی پایینه...و همین کیفیت دوربینشو پایین آورده......میخواستم بدونم شما که میگید کیفیتش اومده در حد k850 ، از نظر کنتراستش چه جوریه...من با اینش خیلی مشکل دارم
با سلام
دوستان من این تاپیک رو پیگیری کردم...مقداری از سئوال هام جواب داده شد! ولی یک مقداریشون مبهم هنوز مونده برام
1 - فرق G700 و G900 دقیقا چی هست؟ راستش من نه دوربین برام مهمه و نه WiFi ....چیزی که خیلی برام مهمه سرعت و کارکرده..آیا تفاوتی میکنه؟
2 - صداش دقیقا در چه حدی هست؟ در حد P900 هست یا بیشتر؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)