نه فایل ها همشون دانلود میشهشما بگو کدام فایل را نتونستی دانلود کنی یا خراب بود تا درستش کنم.![]()
ولی یکی از تم ها خراب بود که الان یادم نیست ! :دي
نه فایل ها همشون دانلود میشهشما بگو کدام فایل را نتونستی دانلود کنی یا خراب بود تا درستش کنم.![]()
ولی یکی از تم ها خراب بود که الان یادم نیست ! :دي
این هم نقاشی !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برنامه ی خیلی خوب برای تبدیل ویدئو
Fixed a typo in resolutions.xml Fixed an auto-resolution bug Fixed an “Audio-Track” bug Fixed a “Tweaks” bug Fixed a few more *.ass/*.ssa subtitle bugs New “Partion Decision” option available in “Advanced” tab
codec packکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم این برنامه های تبدیل فیلم dvd واسه psp چه قدر طول میکشن...من چند تا برنامه که استفاده کردم خیلی طول میکشه..دوستان میشه بگن مثلا یه فیلم 100 دقیقه ای رو چند دقیقه ای Convert می کنند!؟/...سریعترین برنامه واسه این کار چیه!؟
بیشتر به قدرت پردازش سیستم شما بستگی داره.
من با برنامه jetaudio با کامپیوتر نفتیم : دی cpu 2400amd مثلا یک فیلم 100 دقیقه را 130 تا 160 دقیقه طول میده
اوه..پس من وضعیتم خیلی خوبه که...از سیستم شما خیلی سریعتر Convert میشه...امیدوار شدم.![]()
پس با این اوصاف واسه یه فیلم ریختن تو psp پیر میشیم که.![]()
من بعضی موقع ها زیر نیم ساعت هم تبدیل میکنم !![]()
ali_ranger22 شما از چه برنامه ای واسه تبدیل استفاده می کنی!؟؟![]()
آخه من تنها کاری که با pc میکنم وبگردی هست و استفاده از نرم افزار Auto CAD
برای همین فعلا همین سیستم جواب گو هست.
زیاد علاقه به دیدن فیلم روی psp ندارم ترجیح میدم با تلویزیون ببینم.اگه یک موقع برای مثلا یک مسافرت فیلم خواستم فیلم ها را convert شده دانلود میکنم.
بله منم اگه یک cpu چهار هسته ای Q6600 داشتم زیر نیم ساعت تبدیل میکردم.
همان طور که گفتم زمان زیاد به برنامه ربط نداره البته بی ربط هم نیست اما ارتباط مستقیم با قدرت پردازش سیستم شما داره.
علی آقا هم فکر کنم از برنامه PSPVC استفاده میکنه.چون همیشه تا این برنامه آپدیت میشه معرفی میکنه.
Last edited by choory; 29-11-2008 at 13:06.
دیگه دیگه ! :ديبله منم اگه یک cpu چهار هسته ای Q6600 داشتم زیر نیم ساعت تبدیل میکردم.![]()
نه من از Xillisoft اکثرا استفاده میکنم
این برنامه هم که معرفی میکنم فک نکنم DVD to psp داشته باشه فقط تبدیل ویدئو هست که برای تبدیل ویدئو Xvid4psp از همه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)