سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
گوشیت رو یه بار خاموش و روشن کن حله!![]()
خدمت اساتيد يه سوال داشتم كه هر كجا پرسيدم كسي جوابمو نداد البته ميدونم اين تنظيمات مربوط ميشه به3Gكه تو ايران راه نيفتاده وكمتر كسي ازش اطلاعاتي داره با اين حال ممنون ميشم كمكم كنيد من روتر وايرلس دارم و خيلي وقتها بدون اينكه حتي كامپيوتر رو روشن كنم با گوشيم(n96)بهش كانكت ميشم و ميرم تو اينترنت حالا با هر سيمكارتي هم كه شد حالا من برنامه ياهومسنجر و اسكاي پي رو رو گوشي نصب كردم چجوري ميتونم با طرف مقابل تماس تصويري داشته باشم واز دوربين جلويي بجاي وبكم استفاده كنم چون ميدونم تنظيمات خاصي داره
سيمكارت ودافون و تركسل تركيه امكانات3Gدارند من تو تركيه سيمكارت ودافون رو گوشي گذاشتم ولي بازهم نتونستم تماس تصويري برقرار كنم
لطفا كمكم كنيد
با سلام.
ميخوام ترفندي ساده رو در اينجا آموزش بدم ، گرچه شايد خيلي ها اين ترفند رو بلد باشند ولي شايد كساني كه تازه به جمع دارندگان گوشي هاي Nokia Nseries پيوسته باشند اين ترفند رو بلد نباشند.
كساني كه از گوشيهاي سري N نوكيا استفاده ميكنند هميشه اين مشكل رو داشتند كه همه عكسها و كليپ هاشون با هم در قسمت گالري گوشي نمايش داده ميشه و امكان مخفي كردن و شخصي كردن عكسها و كليپ هاشون وجود نداره اما با اين ترفند ساده شما ميتونيد بدون استفاده از هيچ گونه نرم افزاري هر عكس و يا كليپي رو كه بخواين از ديد ديگران در گوشي خود پنهان كنيد.
طبق روش زير اين كار رو انجام بديد:
بريد به قسمت File manager بعد بريد به قسمت memory card بعد بريد داخل فولدر other بعد گزينه option رو بزنيد و يه New folder بسازيد و اسمش رو به Contacts تغيير بديد و دوباره درون اين فولدر يه فولدر ديگه ايجاد كنيد با هر اسمي كه دوست داريد حالا هر فيلم و يا عكسي رو كه ميخواهيد پنهان كنيد در قسمت File manager انتخابش كنيد و Move folder كنيد به فولدري كه تازه ساختين حالا ميبينيد كه عكس و يا فيلم انتخابي ديگه در قسمت گالري گوشي نمايش داده نميشه و براي برگردوندنش هم كافيه دوباره Move folder كنيد به محل اوليه.
اميدوارم كه اين مطلب مفيد واقع بشه.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 19-10-2009 at 22:26.
کی حوصله داره از این کارا بکنه؟
یه x-plore نصب کن تموم
آزمایش می کنم ببینم می شه
گوشی های تازه سری N مانند N82 بخشی به نام "مرکز فیلم" یا همون Movie Center دارن. این برنامه فقط می تونه کاری بکنه که فیلم و عکس در گالری نمایش داده نشه، اما دست آخر نمی تونه از پس همین مرکز فیلم بربیاد. ( خودم امتحان کردم )
رو ان-n97-n78-96جواب نمیدهبرا N95-N82این کارا لازم نیست کافیه فیلم رو تو پوشهMy video بريزي
![]()
Last edited by aref.moradi; 08-11-2009 at 09:07.
نشد!روی N82 که پاسخ وحشتناکی داد!!!![]()
تاييد ميشه.
مي تونيد هم يه فولدر هيدن خودتون بسازيد و بريزيد تو اين فولدر
مثلا فولدر PB تو درايو E كه هيدن هم هست برا اين جور كارا جاي مناسبيه.
خوبيش هم اينه كه فقط از طريق x-plore قابل دسترسيه و كسي با فايل منيجر خود گوشي نمي تونه فايلا را پيدا كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)