تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 53 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستان (a.z.p.z) به من یه هدفون معرفی کرد : sennheiser px 100
    ایشون میگه که همه ی اون ویژگی ها تو این هدفون هست صداشم خیلی خوبه و قیمتشم حدود 70 تومنه !
    میشه بگید این هدفون وضعیتش چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی ...
    من هم px100 دارم و هدفون خوبیه و همونطور که محمد جان گفتن با چیزهایی که شما از هدفونت میخوای تفاوت داره.
    و همونطور که دوست خوبم گفت باید خودت بدونی in ear یخوای یا on ear
    ولی اگه هدفون مدلی on ear (اینایی که بزرگن و روی گوش قرار میگیرن) خواستی px با توجه به بودجه شما
    انتخاب بسیار عالی میتونه باشه در صورتی که با این شرایطش وافق باشی
    1. خیلی جمع و جوره و اندازه عینک جمع میشه و با زبون خوش میره تو جعبش

2.اگه بخوای دراز کش اهنگ گوش بدی یکم اذیت میکنه یعنی به پهلو که اصلا نمیتونی بخوابی و اگه بخوای
    ماموتی بخوابی بعد از چند دقیقه خسته میشی

3. کیفیتش با نوجه به پول شوما حرف نداره و تو این رنج ( زیر 80 تومن) فکر نکنم رقیبی داشته باشه

4. صداش به بیرون درز میکنه و توصیه میشه تو هواپیما با صدای زیاد باش ااهنگ گوش نکنی چون کنار دستی هات کفری میشن البته اگه صداشو از نرمال بالا ببری ( با نتوجه به تجربه شخصیم )

5. اولش که نیگاش میکنی فکر میکنی خیلی ظریف و اسیب پذیره ولی بر خلاف ظاهرش خیلی محکم و بدنه قوی داره و به این راحتی ها چیزیش نمیشه.

2. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخام هدفون hs1000 کریتیو بخرم چه جور مدلیه برای بازی و آهنگ

اگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید تا حدود 60 تومن
    یه مدل Fatality داره کریتیو که همین حدود قیمتشه (شاید 5-10 تومن بیشتر).. مخصوص بازی هستش و برای موسیقی هم نسبتاً مناسبه ... ولی هدف اصلی اش بازیه ... فکر می کنم این مدلی که شما گفتی هم همین باشه..

البته یه نکته رو هم در نظر بگیر که این مدلی که شما مدنظرته همونطور که از اسمش برمیاد هدست هستش ... اگه میکروفونش برات کاربردی نداره توصیه می کنم بری سراغ سری HQ کریتیو.

بعنوان گزینه های دیگه، اگه میخوای تا 60 تومن هزینه کنی ، AKG هم یکی دو مدل در این حدود داره که توصیه میشه (پاساژ ایران یا پایتخت گیر میاد)...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما در مورد بحث بلندی صدا و استفاده از هدفون و اینکه برای گوش آسیب ایجاد می کنه یا نه .. و چند ساعت استفاده کنیم و حداکثر صدا چقدر باشه و اینا مکرر صحبت کرده ایم ... که خب موافق و مخالف خودش رو داره و شدیداً هم بحث تجربی ای هست ... یعنی حتی گزارش های پزشکی ای که داریم هم قطعی نیستند ...

من خودم توی این بحث معمولاً همیشه تاکید کرده ام که جانب احتیاط رو بگیرید و اصلاً از نظر اخلاقی هم فکر می کنم وظیفه دارم اینو همیشه گوشزد کنم که سلامت گوش و شنوایی ما از هر چیزی مهمتره ...

حالا حاشیه رفتم برای چی؟ ... متاسفانه یکی دیگه از دوستان رو که چند روز پیش حضوری دیدم (ایشون هم از قدیمی های پلیربازه.. از 6-7 سال پیش وارد این وادی شد) هم گفت که شنوایی گوش راستش قدری دچار مشکل شده و دکتر همون اول بهش گفته "با هدفون زیاد موسیقی گوش میدی؟" ... که ایشون هم گفته بله ... جالب که می دونم خیلی هم اهل زیاد کردن صدا نبوده ...

بهرحال این دومین دوست پلیر بازی بود که دچار این مشکل شده (اون دوست دیگه قضیه اش مال 2 سال پیش بود که در فوروم دیگه مطرح شد)... و توجه کنید که هر دو بعد از 5-6 سال استفاده از هدفون و پلیر بصورت مداوم دچار این مشکل شده ان .. بنابراین حواستون با آسیب در بلندمدت هم باشه...

------------
    اگه دوست داشتید چندتا پست های قبلی ام در این مورد رو بخونید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. و توصیه ای درباره مدت زمان استفاده (برحسب ساعت در روز)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 15 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

در مورد px100 که گفته شد صدا به بیرون درز میکنه خوب دیگه هدفون های open به همین شکل هستند اما از خیلی جهات از هدفون های closed بهتر هستند ...

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هدفون sony NC33 چطوره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید مدل خیلی خوبی باشه ... باتری نیم قلمی (AAA) میخوره و مشکلی از این جهت نداره (با یه باتری برحسب کیفیت و شارژی بودن/نبودن میتونه بین 50 تا 100 ساعت کار کنه) .. از نظر گرفتن نویز محیط هم بسیار خوب عمل می کنه... اگه هم یه موقعی نیازی به قابلیت NC اش نداشتی می تونی خاموشش کنی و مثل یه هدفون in ear معمولی ازش استفاده کنی (که باز هم در این حالت میتونه صدای محیط رو به مقدار خوبی بگیره)

اما توجه کن که اصولاً توصیه میشه صرفاً کسی مدلهای NC رو بخره که به قابلیت NC نیاز داره.. وگرنه هزینه اضافه اس و یه هدفون in ear معمولی هم کار رو راه میندازه.

*قیمت داری ازش؟ .. کجا گیر آوردی؟ .. NC22 قیمت چندین ماه پیش اش رو دارم : 77 تومن ..

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باید مدل خیلی خوبی باشه ... باتری نیم قلمی (AAA) میخوره و مشکلی از این جهت نداره (با یه باتری برحسب کیفیت و شارژی بودن/نبودن میتونه بین 50 تا 100 ساعت کار کنه) .. از نظر گرفتن نویز محیط هم بسیار خوب عمل می کنه... اگه هم یه موقعی نیازی به قابلیت NC اش نداشتی می تونی خاموشش کنی و مثل یه هدفون in ear معمولی ازش استفاده کنی (که باز هم در این حالت میتونه صدای محیط رو به مقدار خوبی بگیره)

اما توجه کن که اصولاً توصیه میشه صرفاً کسی مدلهای NC رو بخره که به قابلیت NC نیاز داره.. وگرنه هزینه اضافه اس و یه هدفون in ear معمولی هم کار رو راه میندازه.

*قیمت داری ازش؟ .. کجا گیر آوردی؟ .. NC22 قیمت چندین ماه پیش اش رو دارم : 77 تومن ..

من که اصفهانم. پسر عموم هفته پیش دیده تهران تو نمایندگی سونی 105 تومن.
    به نظر شما philips SHE9800 بگیرم بهتر نیست؟؟ اخه قابلیت NC زیاد به دردم نمیخوره. کلآ تا 60-70 تومن یه هدفون خوب واسه ایپاد بهم پیشنهاد بکن لطفآ....

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که اصفهانم. پسر عموم هفته پیش دیده تهران تو نمایندگی سونی 105 تومن.
    به نظر شما philips SHE9800 بگیرم بهتر نیست؟؟ اخه قابلیت NC زیاد به دردم نمیخوره. کلآ تا 60-70 تومن یه هدفون خوب واسه ایپاد بهم پیشنهاد بکن لطفآ....
    105 تومن هزینه معقولی واسه یه هدفون محسوب میشه .. اگه NC چندان بدردت نمیخوره الکی بخاطرش هزینه نکن ..

اگه میخوای تا همون حدود و با همون فرم (یعنی هدفون in ear) یه خرید داشته باشی، می تونی بری سراغ EP830 از کریتیو که حدود 50 تومنه .. کمی بالاتر aurvana از کریتیو هم خرید خیلی خوبیه (80-90 تومن) ...

از نظر من فیلیپس، در درجه بعد از سونی و کریتیو قرار داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

105 تومن هزینه معقولی واسه یه هدفون محسوب میشه .. اگه NC چندان بدردت نمیخوره الکی بخاطرش هزینه نکن ..

اگه میخوای تا همون حدود و با همون فرم (یعنی هدفون in ear) یه خرید داشته باشی، می تونی بری سراغ EP830 از کریتیو که حدود 50 تومنه .. کمی بالاتر aurvana از کریتیو هم خرید خیلی خوبیه (80-90 تومن) ...

از نظر من فیلیپس، در درجه بعد از سونی و کریتیو قرار داره.

اها مرسی. اخه تعریف اون مدل فیلیپ رو زیاد شنیدم. در کل با 60-70 تومن شما چی پیشنهاد میدین؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اها مرسی. اخه تعریف اون مدل فیلیپ رو زیاد شنیدم. در کل با 60-70 تومن شما چی پیشنهاد میدین؟؟
    پاسخ این سوال رو پست قبلی دادم ... دقیقاً با 60-70 تومن شاید AKG میشه خرید که خب مارک بسیار معتبریه ، اما مدل In ear اش رو کمتر دوستان تست کرده ان ... کمی پایین تر هم که گفتم 830 از کریتیو و کمی هم بالاتر aurvana از کریتیو توصیه میشه.

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •