wonderboy جون دشمنت شرمنده بابا. راستي اين عكس رو كه گزاشتم ببينيد همين الان اومد براي من ولي ديروز هم اومده بود. نگفتين فايل هاي DAT رو چه طوري آپديت كنم؟ :roll:
![]()
wonderboy جون دشمنت شرمنده بابا. راستي اين عكس رو كه گزاشتم ببينيد همين الان اومد براي من ولي ديروز هم اومده بود. نگفتين فايل هاي DAT رو چه طوري آپديت كنم؟ :roll:
![]()
سلام آقا كسي اين آپديتهايWonderboy, رو از روز اول جمع كرده الان تكميل داشته باشه اصلا كلا چنتا آپديت تا حالا دادن
سلام
locked account عزيز فايل آپديتي رو كه من روي سايت گذاشتم در واقع براي آپديت كردن همون فايلهاي DAT هست.
در مورد عكسي هم كه زير نوشته خودت گذاشتي بايد بگم كه اين عكس نشون ميده كه مك آفي از شما درخواست رجيستر داره كه متاسفانه در مورد ما ايرانيا رجيستر نميشه (البته مثل اينكه بعضي از دوستان موفق به رجيستر كردن شدن).
من تونستم رجيستر كنم مشكلي پيش نيومد ولي اجازه آپديت نميده در ضمن اگر لينك آپديت ضد جاسوس مكافي هم بذاري ممنون ميشم
Dat ها رو با يه فايل زيپ كه پژمان لينك داده بود آپديت كردم. حالا هم مونده خود virusscan ورژن ده. فاير وال و security center هم دو يا سه روز پيش آپديت ساخته شده براشون. كه من الان موندم ببينم شما يه كاري ميكني يا ... :roll:
سلام
توجه توجه
مشكل فايل آپديت حل شد.
دوستان عزيز مشكل فايل آپديت مك آفي حل شد. فردا صبح فايل اطلاح شده رو روي سايت ميذارم و حتما توي همين تاپيك اين موضوع رو اطلاع ميدم.![]()
ضمنا به احتمال 99٪ فردا آپديت McAfee AntiSpyware رو هم ميذارم.![]()
سلام
دوستان از تاخيري كه در گذاشتن آپديتها پيش اومده واقعا شرمندم. :oops:
راستش سروري كه سايت من روي اون قرار داره مشغول انجام تغييراتي هست و من هرچه تلاش مي كنم نميتونم فايلها رو روي سايت بذارم. :(
بمحض موفقيت اطلاع ميدم.![]()
سلام
مكافي من ورژنش 10 وقتي آپديت تاريخ 21/5/84 رو ريختم مكافي ديگه اجرا نشد و ارور ميداد
لطفا آپديت 10 بزارين
سلام
mohammad_h عزيز همونطور كه قبلا توضيح دادم فايل آپديتي كه درست كردم براي هر دو مك آفي نگارش 9 و 10 قابل استفاده است اما متاسفانه فايل آپديت براي آپديت مك آفي 10 مشكلي داشت كه رفع شد ولي به دليل مشكلات خطوط ارتباطي هنوز نتونستم فايل اطلاح شده رو روي سايت بذارم بمحض گذاشتن فايل روي سايت اين موضوع رو توي همين تاپيك اطلاع ميدم.
سلام
توجه -------------------------------------- توجه
لطفا تا اطلاع ثانوي از دانلود فايل آپديت خودداري كنيد:
متاسفانه فايل آپديت براي آپديت مك آفي 10 مشكلي داشت كه رفع شد ولي به دليل مشكلات خطوط ارتباطي هنوز نتونستم فايل اطلاح شده رو روي سايت بذارم بمحض گذاشتن فايل روي سايت اين موضوع رو توي همين تاپيك اطلاع ميدم.
باتشكر
Wonderboy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)