خب بلاک کردن سرور مربوطه سبب ایجاد یه محدودیت هایى میشه (که بسته به نظر شماست )
اما چون گفتى از کسپرسکى استفاده میکنى Allow بزار ، چون کسپرسکى در این مسائل قدرتمده و اجازه کار به تروجان احتمالى رو نمیده
موفق باشید
خب بلاک کردن سرور مربوطه سبب ایجاد یه محدودیت هایى میشه (که بسته به نظر شماست )
اما چون گفتى از کسپرسکى استفاده میکنى Allow بزار ، چون کسپرسکى در این مسائل قدرتمده و اجازه کار به تروجان احتمالى رو نمیده
موفق باشید
default خودش allow هست خوبیش همینه ادم مگه چه قدر وقت میکنه همش به فایروالش ور بره
Last edited by AliROCK; 04-05-2008 at 15:42.
دوستان میشه که تنظیمات حداکثر این فایروال رو بذارید؟
ممنون
با سلام
کسی میدونه فایلهای update در zonealarm در کجا و با چه نامی ذخیره میشه؟
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\Updates
ممنون Mr.Lover
زون الارم منکه ندیدم اینجا اپدیتشو نیگه داره
در نسخه های قدیمی چرا اما در نسخه های جدید دیگه اپدیتشهاشو اونجا نگه نمیداره واسه من که خالیه من چیزی اونجا پیدا نکردم
آخرين ورژن zone alarm چيه ؟ (+ لينك دانلود)
هيچ كس نيست جواب بده؟
من 7.0.473.000 را دارم ، كسي جديد تر ميشناسه ؟
الو ؟ كسي خونه نيست ؟
لازم نیست 10- 20 تا پست پشت سر هم بدید.
جدیدترین نسخه حتما معرفی میشه.
شما الان آخرین ورژن را دارید.البته 7.3.034.000 آخرین ورژن تا الان هستش که به صورت Beta عرضه شده و از ویستا هم پشتیبانی میکنه.من کرک براش ندیدم.
Size= 50.2 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
من از ZoneAlarm Security Suite ورژن 7.0.337 استفاده میکنم، چند وقته که هروقت که به اینترنت وصل میشم سیستمم هنگ میکنه و بعد از 15-10 دقیقه از هنگی در میاد، توی task manager که نگاه کردم دیدم که Vsmon که در حال اجراست 100% CPU رو اشغال کرده، با نصب مجدد هم مشکلم برطرف نشد. من از آنتی ویروس کسپر اسکای استفاده میکنم ممکنه بخاطر تداخل اونها با هم باشه؟البته آنتی ویروس و آنتی اسپایور زون الارم خاموشه و فقط از فایروالش استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)