سلام!
من بازیو تموم کردم اما نمی دونم چرا نمی تونم تو قسمت my cars ماشین bmw m3 رو اپگرید کنم؟؟؟!!!!
اصلا بجز ماشین تو career ماشین bmw m3 دیگه ای نمی تونم بردارم!!!
سلام!
من بازیو تموم کردم اما نمی دونم چرا نمی تونم تو قسمت my cars ماشین bmw m3 رو اپگرید کنم؟؟؟!!!!
اصلا بجز ماشین تو career ماشین bmw m3 دیگه ای نمی تونم بردارم!!!
ماشین بی ام و ای که میده رو نمیشه درست کرد . یعنی همون جوری هست . مدلشه !!!
چرا . اما این که چیز جدیدی نیست . توی خیلی از بازیها از این روش استفاده میکنن . اما باید آدم تیز بین باشه تا متوجه این چیزها بشه .
سالام به دوستان من همه كاراشو انجام دادم safe disc 4 رو هم اجرا و هيد كردم همينطور دائمون تولزو ولي بازم ارور ميده بازي من 5 سي دي need for جديده كمك كنين يه بار نصب شد بالا اومد ديگه نميياد ممنون
![]()
سلام بابك جان
اين بازي الان كرك شده
و شما با نصب كرك بدون هيچ مشكلي (و بدون هيج نرم افزاري) ميتونيد بازي رو اجرا كنيد
لينك دانلود كرك :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin101; 26-01-2006 at 12:54.
بابک جان . شما نرم افزاری مثل Clone CD یا الکل نصب کردید ؟ ( برنامه ای که درایو مجازی درست میکنه ) اگه همچین برنامه ای نصبه درایو مجازی اون رو غیر فعال کنید .
سي دي من مال مدرن بود با استفاده از daemon tools بايد وارد بازي ميشدمبابک جان . شما نرم افزاری مثل Clone CD یا الکل نصب کردید ؟ ( برنامه ای که درایو مجازی درست میکنه ) اگه همچین برنامه ای نصبه درایو مجازی اون رو غیر فعال کنید .
___
حالا ميشه اين كراكو نصب كرد وارد بازي شد چون من كل بازيو نريختم با استفاده از دائمون تولز وارد بازي ميشم
ميشه؟
آره عزيزنوشته شده توسط Babak_King
كرك رو مثل بازيهاي قديمي در محل نصب بازي كپي كن و از بازي لذت ببر
ظاهرا . اینجور که امین جان گفتن دیگه این بازی کرک شده . ولی باید خودت تست کنی . شاید برای من کار کنه ولی برای شما نه . امتحانش ضرر نداره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)