دوستان کسی می دونه بازی های مالزی رو کجا میشه پیدا کرد ؟
دوستان کسی می دونه بازی های مالزی رو کجا میشه پیدا کرد ؟
سلام به همگی ، من یه جاهایی خوندم که WII میتونه بازی های Gamecube رو اجرا کنه این حقیقت داره یا خیر ؟
بعدش کپی خور کردن WII آسونه یا کار سختیه ؟
ممنون
سلام...آره میشه که باید برنامه ی کپی خور داشته باشی که نصبش زیاد سخت نیست؟
اگه سخت افزاری باشه آره باس دستگاه رو باز کنی(که توصیه نمیشه کلا)...اما نرم افزاری نصبش زیاد سخت نیست؟
اون وقت برای کپی خور کردن دستگاه مثل PSP ورژن فرمور مهمه یا هر دستگاهی بخرم میشه ؟
دوستان دیسک های wii چی هستند ؟ dvd - dvd dual layer ؟
آیا کپی خور هست یا مثه PS3 هست ؟
آیا بازی هاش همش کارتونی هستند یا از حجم گرافیکی بالایی نیز برخوردارن ؟
خواهش میکنم این تاپیک رو جمعش کنین...
مگه تو ایران کسی wii هم داره...؟؟؟؟؟؟؟![]()
در مورد گرافیک فقط دو تا اویل داره این یعنی اینکه گرافیک خوبی داره .
ديسك هاي هاش هم دي وي دي چهار گيگه معموليه و بعضي بازي ها هم دي وي دي ناين هستن دقيقا مثل پلي استيشن دو ! و كپي خورم شده هم به صورت نرم افزاري و هم سخت افزاري ، والا همه بازي هاش كارتوني نيستن بازي هاي مختلفي داره مثل همه كنسول ها ولي در مورد گرافيك به نظر من گرافيكش كمي از پلي دو بالاتره !دوستان دیسک های wii چی هستند ؟ dvd - dvd dual layer ؟
آیا کپی خور هست یا مثه PS3 هست ؟
آیا بازی هاش همش کارتونی هستند یا از حجم گرافیکی بالایی نیز برخوردارن ؟
آره من دارم !!!مگه تو ایران کسی wii هم داره...؟؟؟؟؟؟؟
نينتندو دي اس هم اويل داره پس حتما گرافيك خوبي داره ! دليل بسيار منطقي بود !! ( ناراحت نشي شوخي كردم)!! نمي دونم كدوم اويل ها رو بازي كردي چون چهار تا اويل داره كه سه تاش از گيم كوب ايمپورت شدن ( يعني كنسول قبلي نينتندو) و يكي ديگه هم تو راه داره كه جمعا مي شه پنج تا! اويل تولد دوباره و اويل صفر و اويل چهار همگي از كنسول گيم كوب ايمپورت شدن فقط كنترلش براي دسته هاي Wii بهينه شده ....در مورد گرافیک فقط دو تا اویل داره این یعنی اینکه گرافیک خوبی داره .
منظور من اویل 0 و آمبرا کرونیکل بود گرافیک خوبی داره انصافا .
البته شما ظاهرا رو كامپيوتر بازي مي كنيد رو خود كنسول كيفيتش خيلي بهتره تا با تبديل كننده .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)