با سلام
من يك k810 دارم كه دوربين فيلمبر داريش شطرنجي آيا درايوري وجود داره كه علاوه بر درست كردن ان كيفيتاون رو بالا ببره.
با تشكر![]()
با سلام
من يك k810 دارم كه دوربين فيلمبر داريش شطرنجي آيا درايوري وجود داره كه علاوه بر درست كردن ان كيفيتاون رو بالا ببره.
با تشكر![]()
سلام.
میخواستم بدونم درایو دوربین رو تو برنامه SEtool v1.08 باید در قسمت MISC File بزاریم یعنی مثل اکوستیک صدا؟
اگه میشه یه درایو دوربین برای فیلمبرداری K750 هم بزارید بی زحمت
یه سوال دیگه: از اکوستیک 2X800 میشه برای K750 استفاده کرد یا فقط برای k800 هستش؟ آخه یجا نوشته بود رو k750 هم جواب میده
Last edited by Mostafa E; 11-04-2009 at 20:19.
فكر كنم آموزشش اينجوريهاگر اشتباه مي كنم لطفا اساتيد اصلاح كنن
در کامپیوتر خود یک فولدر بنام ifs ساخته و در داخل آن یک فولدر دیگر بنام settings ایجاد کرده و در داخل این فولدر هم , فولدر acoustic را میسازیم
(حال درایو آکو ستیک مورد نظر که در پسوندهای apf یا zapf میباشند(بسته به نوع گوشی) را در پوشه ی acoustic که ساختیم کپی میکنیم . سپس برگشته و فولدر ifs را به حالت zip در آورده و برنامه ی Setool را باز میکنیم , گوشی را خاموش میکنیم , سیمکارت را جهت اطمینان از گوشی خارج میکنیم , باطری را در جای خود در گوشی قرار میدهیم و بعد از وصل کردن گوشی به usb و انتخاب مدل گوشی از برنامه , فایل ifs.zip را در قسمت Misc files قرار داده و دگمه ی FLASH را میزنیم بعد دستورات برنامه را دنبال میکنیم تا کار نصب پایان یابد. حال میتوانید از آکوستیک جدید در گوشی لذت ببرید.
با سلام من درايور دبليو 700 براي ويستا و 7 ميخوام
سلام:
يه موقع يادمه اين تاپيك بالا بود حالا چرا انقدر سوت و كوره
آقا هادي (H.VIKE)هنوز هستي يا ديگه سر نميزني؟
به هرحال من سوالم رو ميپرسم اگه كسي جواب داده كه خدا خيرش بده اگرم نداد بازم خيرش بده
داداش من يك G705 خريده ازش راضي ولي صداش خيلي ضعيفه
ميخواستم ببينم اين گوشي هك شده و اكوستيك خوبي براش پيدا ميشه كه به اسپيكر آسيب نزنه و صدارو تا حدودي تقويت كنه؟
دوســـت عزیزم سلام
هستم در خدمتتونگوشی داداش شما سری A2 هستش که خوشبختانه میشه هک کرد و پچ و ...
رااندازی کـــرد تو انجمن خودمون یکی تایپک زده بود اگه پیدا کردی که استفاده کن ولی اگه پیدا نشد تو گوگل
سرچ کن هک کردن گوشی های A2 باید یه برنامه ای رو به نام A2 Uploader دانلود کنـــی و هک رو شروع کنی .
موفق باشید!![]()
سلام به همه. درایور p990 رو میخوام. تو روخدا یکی به دادم برسههههههههههه.
منتظرما. مرسی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)