من یه بازی 1.5gb رو الان دانلود کردم تست میکنم ببینم چی میشه .
نه تو مسابقات شرکت نمیکنم دیگه .
Hero Online
2MoonS
9Dragons
ArchLord
SilkRoad Online
من یه بازی 1.5gb رو الان دانلود کردم تست میکنم ببینم چی میشه .
نه تو مسابقات شرکت نمیکنم دیگه .
این بازی یه بازی کشتی های قدیمی هست که به شما یه کشتی میده و میرین به جنگ زیاد دربارش نمیدونم اینم Video بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Black-Ninja; 27-04-2008 at 18:54.
چی شد تونستی بری ؟تو ؟
راستی wow رو چطوری بازی کنم یوزر پسورد میخواد
Last edited by alizshah; 27-04-2008 at 21:04.
deco online بازی شرکت joymax که از دیروز تست بتای اون شروع شده.این بازی قبلا" هم بوده ولی شات دان شده یه مدتی بعد شرکت joymax خریدش و حالا شروع شده.من اینو دانلود کردم خیلی خوب بنظرم نمیاد ولی بد هم نیست گرافیکش بچه گونه است!:
sho online یه بازی جدیده و مجانی.از فردا تست بتاش شروع میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rohan online قراره به زودی تست بتای اینم شروع بشه.احتمالا" بهترین بازی بین این بازیها همین باشه.بنظر بازی خیلی خوبی میاد این.البته نمیدونم باز میشه تو ایران اینو بازی کرد یا نه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی شد چرا بحث تاپیک رفت تو خاکی ؟!
خوب شما مشخص کنید بازی Free میخواین یا بازی که بابت اون پول پرداخت کنید ؟ طبیعتا بازیهای پولی کیفیت بهتری دارند . البته اون بازی آخر که من معرفی کردم ، مطلبی درباره اش ندیدم که از شارژ ماهیانه صحبت کرده باشه . اگر صرفا هزینه خرید اولیه رو باید پرداخت ، میتونه انتخاب مناسبی باشه .
Pirates of the Burning Sea قیمتش 49.99 دلاره و شارژ ماهیانه 14.99 دلار هم داره.منبع:
خب بازی خوبی هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه دنبال بازی پولی هستید و خیلی مایه دار برید سراغ این:
همینقدر بگم که این بازی برای xbox 360 و pc قراره عرضه بشه.هنوز نیومده کلی سر و صدا کرده.احتمالا" بهترین mmorpg سال بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه بازی هم هست که اصلش پولیه ولی در کنار اون یه سرور مجانی هم خودش درست کرده تازگیها.تفاوت سرور پولی و مجانی رو میتونید تو سایت خودش ببینید:
اگه شما هم میخواید دور هم بازی کنید
اونو خودتون تصمصم بگیرید
ولی اگه برای ما پیدا میکنید بهترست که free باشه
چون اگه اگه پولی باشه هر ماه باید پول بریزیم که فکر کنم تو خارج سخت باشه
به نظر من این بازیهای که مریخی هم معرفی کردن باید خوب باشه
از این نظر که جدید هستن و حرفه ای نیست و
احتمال lag کمه چون یک بازی جدید هست و....
البته اگه بازی گرافیگ و نوع سبکش خوب باشه
خیلی ممنونم
مریخی جان
راستی برای ارتباط با شما به جز چت و اینجا باید چیکار کنم ؟
اگه میشه ایمیل رو بده به من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)