دو سه صفحه قبل من برا ورژن4 کرک گذاشتم.
دو سه صفحه قبل من برا ورژن4 کرک گذاشتم.
راستی لازم به ذکره که فرمت فیلم mkv هست و قبل از تبدیل به dvd با kmplayer زیر نویس درست نشون داده می شه ولی بعد از تبدیل خیر .
دوست عزیز ببین این سریال کار می کنه.
E3RRE-55KNG-F8GEL-66ZU8-R9HYB-4
XL5TQ-WWJU9-B2X6R-JWGYJ-RDSE8-4
این هم اخرین کدک صوتی و تصویری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما
متاسفانه این سریال ها هم بدرد نخورد
کدک ها را هم نصب کردم بازم فرقی نکرد
لازم به ذکره که من با kmplayer تحت فرمت mkv زیر نویس ها را دارم . همچنین من نرم افزار subtitle workshop را هم دارم ودر این نرم افزار هم وقتی زیر نویس را باز می کنم باز نشان داده نمی شود![]()
ممنون به خاطر آموزش
دوست عزیز یک بار برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن.
این هم آخرین ورژن برنامه
پسورد باز کردن برنامه اسم این سایت است فقط تایپ کنید >>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی شما
در اولین فرصت این کار را می کنم . ولی بنده یک روش دیگر را انجام دادم که احتمالا مشکل حل می شود . به این صورت که منن زیر نویس را با نوت پد باز کردم یونیکد آن utf8 بود سپس آن را به ANSI تغییر داده و دوباره save کردم حالا وقتی که با نرم افزار total video converter فیلم و زیر نویس را به DVD تبدیل کردم زیر نویس درست نشان داده شد. ولی هنوز با Convertxtodvd امتحان نکرده ام ولی فکر کنم مشکل باید حل شده باشد.
بازم از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم و اگر با این روش مشکل با این نرم افزار هم حل شد اینجا اطلاع می دهم.![]()
سلام دوستان
چطور میشه توسط این نرم افزار زیر نویس که میخوایم برای فایلی قرار بدیم کمی بالاتر بذاریم؟
چون من هر چی زیر نویس گذاشتم تو PC خوب نشون میده ولی تو دو سه تا دستگاه دی وی دی تست کردم زیر نویس ها انقدر پایین هستن که کاملا دیده نمیشن.
من با تنظیمات بخش زیر نویس خیلی ور رفتم و اعداد رو خیلی تغییر دادم که تو عکس سمپل حتی زیر نویس بالا هم آمد ولی باز هم موقع کانورت و بعد رایت دیدم تغییری نکرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر زیرنویس شما sub/idx باشه با برنامه Subtitle creatore می تونید این کار رو انجام بدهید .اما اگر زیرنویس srt باشه خود برنامه و در منو setting/subtitle / subtitle text rendering/ در صفحه ای که باز میشه از گزینه
margin(border of text filed گزینه سمت راست رو بالا پایین کنید .اگر 28تا30 باشه معمولا هم بر روی کادر سیاه رنگ پایین صفحه میافته و هم قشنگ دیده میشه.
سلام
بنظرتون بهترین فونت برای این برنامه و کلا برای زیر نویس فارسی چیه
لطفا اگر ممکنه لینک فونت مورد نظر رو هم قرار بدید(البته در صورتی که فونتش تو خود ویندوز نیست)
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)