من تا حالا صد بار این بازی رو توی شبکه دو نفری بازی کردم.
مراحل کار :
1. خاموش کردن فایر وال : روی هر دو تا کامپیوتر فایر وال رو خاموش کن. اگه خاموش نباشه به هیچ وجه نمیتونی بازی کنی.
2. ایحاد شبکه : دو تا کامپیوتر رو به هم وصل میکنی و شبکه رو تشکل میدی (من خودم با استفاده از مودم ای دی اس ال سوزوکی دو تا کامپیوتر رو به هم وصل میکنم ) برای اطمینان از درست بودن شبکه باید از دستور Ping استفاده کنی. به این صورت که از استارت، ران رو میزنی و دستور پینگ رو به این شکل وارد میکنی :
*.*.*.* ping
به جای ستاره ها باید شماره ای پی کامپیوتر برادرت باشه که اگه اشتباه نکنم 192.168.1.7 خواهد بود. برای اینکه مطمئن بشی شماره ای پی خودت و برادرت چیه میتونی روی علامت دو تا کامپیوتر کوچیک که در کنار ساعت کامپیوتر هست دابل کلیک کنی. توی این قسمت ای پی کامپیوتر رو مینیویسه.
اگه شبکه درست باشه باید چهار تا پیغام Reply From ببینی ولی اگه درست نباشه چهار تا پیغام Request timed out میده. دقت کن که اگه ای پی اشتباهی بزنی باز این پیغام رو میده.
3. نصب و اجرای بازی : بعد از اجرای بازی میری قسمت مولتی پلیر. یکی از کامپیوتر ها باید هاست بزنه و اونیکی جوین بزنه. برای این کار میتونی دقیقا این کار رو بکنی :
ای پی خودت رو واسه برادرت بخون تا در قسمت Host IP Adress خودش وارد کنه
دکمه هاست رو کلیک کن و منتظر باش
از برادرت بخوا تا دکمه جون رو بزنه و بهت متصل بشه