تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 1178 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من تمامی پستهای این موضوع رو خوندن از زحمت تمامی دوستان متشکرم
    من با 1.500 بهترین لپتاپی که میتونم بخرم چه مدلی ؟ مدلشم اول hp بعد dell
    برای کار با matlab و بازی می خوام lcd 15.4 باشه ممنون
    لطفا زودتر جواب بدید
    ذکر شده است ... HP 2775 عالی است برای شما ... و اگر 15 اینچی میخواهید 6755 هم هست با سی پی یو 2.4 حدود 1.400.000 عالی هست

سلام
    قيمت لپتاپ سوني وايوو مدلar650u تو بازار ايران چنده اگه بخوام بفروشمش چند !
    در مورد بك آپ گرفتن از درايورهاي اون برام توضيح ميدين كه از كجا بايد برم!
    اگه هنگام بازي بعضي مواقع (كم)هنگ كنه مشكلش چي ميتونه باشه!
    تشكر
    قیمت این مدل رو ندارم
    برای بک آپ گرفتن هم از برنامه vaio recovery tools در بخش all programs استفاده کنید
    اگر هم هنگ میکنه به خاطر کم بودن رم یا سرعت پایین CPU هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام.

می خواستم بدونم به غیر از مدل های Toshiba tecra A9 9013 و Toshiba tecra A9 9015 مدل های دیگری ( نه لزوما" از این برند ) وجود دارند که ویندوز XP اوریجینال داشته باشند و به درد نرم افزارهای مهندسی بخورند؟

لطفا" از میان مدل هایی جواب بدین که cpu آنها core 2 dou باشند و 4Mb catsh داشته باشند.

ممنون.
    سونی سری SZ اغلب XP professional دارند اما اگر هم لپ تاپی نداشت میتونی نصب کنی و ممکنه مشکل درایور داشته باشی که اگر دل یا HP باشه تا حدود زیادی قابل حله

من چند وقت پیش قیمت دل 1525 رو حداقل تا 820.000 تومان دیده بودم.......این قیمت مال کجاست؟؟؟
    شما دو تا سایت میگردی من 100 تا لیست که برام فاکس میشه ... پاییتخت و بازار رضا بری میبینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام و متاسفم که سوالم رو جای اشتباه گذاشتم! انتقال دادم به اینجا : من بعد از خواندن تمامی تاپیک ها و زیر و رو کردن اینترنت و سایت dell.com تصمیم گرفتم xps m1530 رو با config زیر بخرم.از اونجایی که امکانش هست میخوام بدم از دوبی بیارن چون ارزون تره و گارانتی ایران رو هم نیاز ندارم و تا چند وقت دیگه خارج میشم(البته در اون صورت هم از دوبی بگیرم بهتره ) .من نگرانم نشه دقیقا همینو پیدا کرد و نمیدونم که config ها اونجا انعطاف لازم رو دارن یا نه و اصلا چقدر برام آب می خوره.تو تهران 2.6GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache رو با این مشخصات قیمت گرفتم 1700 که البته طبق تجربه شخصی وقت تحویل نصف مشخصاتش نمیخوره و هر چی توش بوده بردن واسه بچه شون یا اشانتیون شده واسه زیدشون! .پس شاید دوبی بشه کاملشو 1600 گرفت.لطف کنید اگه تجربه اش رو دارید راهنمایی کنید چقدر میشه و اصلا از کجاش بگیره؟ یه سوال دیگه اینکه config بهتر داره یا نه؟ مشخصات: Dell XPS M1530 • (PRODUCT) Crimson RED Color • Intel® Core™ 2 Duo Processor T9500 (2.6GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache) • Genuine Windows Vista® Ultimate (PRODUCT) RED ($25 More Than Home Premium For AIDS Help) • High Resolution WSXGA, Glossy Widescreen 15.4 inch LED Backlit LCD (1440x900) & Integrated 2.0 MP Webcam • 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz , 2 Dimms , PC 5200 (Company Assembled) • 250/320 GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor • 256 / 512 MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT(Shared Up To 1 GB) Core: 475 MHz, Memory: 702 MHz,GDDR3 • Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) • Dell Wireless 1395 wifi , 802.11 a/b/g/n Mini Card • Verizon built-in Cellular Mobile Broadband • Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) • 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery • Finger Print Reader • 3 USB 2.0 Ports • HDMI • VGA TV Out • S-Video • Firewire (IEEE 1394a) • Ethernet Port (10/100) • 8-in-1 Card Reader (SD, SDIO, MMC, MS, MSPro, xD, High Speed SD, Hi Capacity SD) • ExpressCard 54 mm slot (PCMCIA) • Intel 965PM/GM Main Board • Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition • Stereo In & Headphone/Speaker Out (x2) Dual Digital Array Mics • Media Center Remote Control • Height x Width x Depth (in mm): 39 x 263 x 357 • 2.63 Kg Weight • 12 Months International Warranty Without DELL Care • Made In Ireland (Or Malaysia) • Free DELL Case ------------------------------------------------------- Available Features in Box Transport Cover, Accessory Briefcase, Manual, Microfibre Cleaning Cloth, Creative EP 630 Headphones, Dell Media Direct, Dell Treiber und Utilities, Windows Recovery, Windows Vista DVD, Roxio Creator, My DVD 9.0 --------------------------------------------------------------------------------- Additional Requirements 1. Dell External Mini USB Modem For XPS M1530 2. Additional 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Or Additional 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery 3. Dell Bluetooth Travel mouse Or Logitech V220 Wireless Mouse Ruby Red ----------------------------------------------------------------------------------- Decreasing price steps : 1. Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300(2.5GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache) 2. Genuine Windows Vista® Home Premium (If Ultimate Was Very Expensive) 3. 250GB 7200rpm SATA Hard Drive (Without Free Fall Sensor) 4. 320GB 5400rpm SATA Hard Drive 5. Full Hi Definition, glossy widescreen 15.4 inch LCD (1920x1200) & 2.0 M 6. High Resolution glossy widescreen 15.4 inch LCD(1680x1050) & 2MP Camera 7. High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera (No LED)

لطفا درست صحبت کنید ... زیدش چیه ؟

بلی ... اگر بتونی از دبی خرید کنی بهتره ... اشانتیون خاصی هم نداره که بخواد مثلا بلند کنه ... اما قیمت این مدل حدود 6030 درهم موجودی هست تقریبا همون قیمتی که گفتی ... گارانتی لوکال dell هم داره ... یعنی همه جا بجز ایران سرویس میده براش

اگر میخوای خرید کنی پک صفر بخر ... نمایندگی دوبی اغلب مدل روز و بالا رو نمیاره و باید از مراکز خرید مثل alplaza computer center خریداری کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام و یه خسته نباشید درست و حسابی به ریجستر عزیز!

عرضم به خدمتتون که من دنبال یه چیزیم برای انجام کارای سنگین گرافیکی و اجرای بازی های روز در حد مطلوب ، برای قیمتشم گمونم تا 1700000 مشکلی نباشه ، نمی دونم چیز ایده آلی میشه با این قیمت گرفت یا نه؟ ولی به هر حال با همین مشخصات می خواستم ببینم چه چیزیو پیشنهاد میدید؟ البته یه نکته ای هم که میشه اشاره کرد بهش اینه که تا حد امکان سبک باشه .
    در ضمن جایی هست که بشه با یه شرایط معقول و منصفانه به صورت قسطی تهیه ش کرد یا نه؟ میدونم تبلیغ توی این تاپیک جایز نیست ولی به هر حال بحث موجود یه حالت کاربردی داره و هر چیزی که به رفع نیاز های بچه ها کمک کنه در حدی که به منافع کسی لطمه نزنه گمون نکنم واقعاً مشکلی داشته باشه! ؟ به هر حال اگر کمک کنی خیلی ممنون میشم! در ضمن تا حد امکان از نظر ظاهری هم معقول و مناسب باشه! مرسی!

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من بيشتر کارهام برنامه نويسي اينترنت و نرم افزارهاي مهندسي مثل MATLAB ISIS و . . هست يک مدل از سوني به نام SZ670N/C انتخاب کردم.با توجه به اينکه شهرستان هستم بعد از تحقيق متوجه شدم که اگر بيام و از تهران تهيه کنم خيلي به صرفه تر هست.چند سوال دارم که اگر دوستان بتونند منو راهنمايي کنند ممنون ميشم:
    1- تفاوت مدل هاي آسياي سوني (در سايت سوني خاورميانه) و مدل هاي آمريکايي و ژاپني چيه؟(هر دو داراي کانفيگ مشابه هستن فقط اسمشون متفاوته)
    2- گارانتي معتبر سوني در ايران چيه؟ (البته ميدونم گارانتي = کشک اما ميخوام حداقل Refurbished نباشه و سرم کلاه نره)نقش/امرتات/ايران رهجو؟
    3-در تهران جاي خاصي براي خريد اگر ميشناسيد و مطمئنيد معرفي کنيد.
    با تشکر

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

5

سونی سری SZ اغلب XP professional دارند اما اگر هم لپ تاپی نداشت میتونی نصب کنی و ممکنه مشکل درایور داشته باشی که اگر دل یا HP باشه تا حدود زیادی قابل حله
    منظورت از اینکه قابل حله چیه؟ آخه من با لبتاپی که می خوام بخرم ، زیاد میخوام به اینترنت وصل بشم (چون یه شبکه وایرلس تقریبا" مجانی در اختیار دارم) فکر نمی کنی که احیانا" اگر automatic apdate یکی از نرم افزارها ( مثل بابیلون ) راه بیفته یا اصلا" درحالیکه نرم افزار در حال اجراست، به اینترنت کانکت بشم، مشکلی پیش بیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ،
    می خواستم ببینم نظر دوستان در مورداین Tablet PC با قیمت 1300000 تومن چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر خودم که با این قیمت انتخاب خیلی خوبیه.
    خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم.
    اگه کسی پیشنهاد بهتری هم داره خوشحال میشم بدونم.
    در ضمن این Laptop با 2 تا گارانتی HPIran و نوآور همراه موجوده.کدوم یکی از اینا بهتره؟
    با تشکر

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يه سيستم مي خوام با اين انتظار ها:
    باتري خوب
    گرافيك و CPU خوب
    صفحه 14.1

من خودم HP Pavilion 2775 رو انتخاب كردم. با اين امكانات:
    1. CPU: 2.5 ghz
    2. hard: 250 gb
    3. vga: 1407 mb geforce 8400
    4. ram: 4 gb
    5. 14.1
    6. lan-wifi-modem-webcam-rc-bt-fp
    نظرتون چيه؟ در ضمن به نظرتون ارزش داره كه يه Sony بخرم با همين قيمت ولي با امكانات پايين تر؟ اصلا چرا سوني اين همه توصيه ميشه؟ مگه HP و Sony تو نظر سنجي سال قبل نمره هاي نزديك به هم نگرفتن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام و یه خسته نباشید درست و حسابی به ریجستر عزیز!

عرضم به خدمتتون که من دنبال یه چیزیم برای انجام کارای سنگین گرافیکی و اجرای بازی های روز در حد مطلوب ، برای قیمتشم گمونم تا 1700000 مشکلی نباشه ، نمی دونم چیز ایده آلی میشه با این قیمت گرفت یا نه؟ ولی به هر حال با همین مشخصات می خواستم ببینم چه چیزیو پیشنهاد میدید؟ البته یه نکته ای هم که میشه اشاره کرد بهش اینه که تا حد امکان سبک باشه .
    در ضمن جایی هست که بشه با یه شرایط معقول و منصفانه به صورت قسطی تهیه ش کرد یا نه؟ میدونم تبلیغ توی این تاپیک جایز نیست ولی به هر حال بحث موجود یه حالت کاربردی داره و هر چیزی که به رفع نیاز های بچه ها کمک کنه در حدی که به منافع کسی لطمه نزنه گمون نکنم واقعاً مشکلی داشته باشه! ؟ به هر حال اگر کمک کنی خیلی ممنون میشم! در ضمن تا حد امکان از نظر ظاهری هم معقول و مناسب باشه! مرسی!
    برای کارهای گرافیکی و سنگین بیشترین امتیاز رو XPS M1530 T7500 داره که هیچ لپ تاپی تا 1.700 بهش نمیرسه ...

intel core2 T7500 - 2.4 GHZ - 4MB cache
    3 GB DDR2 ram
    HDD 160~200 GB SATA
    GF8600M GT GDDR3 memory - upto 1024MB share memory
    15.4: WXGA FULL HD support
    DVD RW
    BT
    WIFI
    LAN
    HDMI
    VISTA

حدود 1.720.000 با گارانتی بسیار معتبر

لپ تاپ های asus VX هم عالی اند اما با گارانتی معتبری فعلا ندیدم

در مورد اقساط هم جای معتبری توی تهران نمیشناسم .... از اقساط هم خوشم نمیاد چون همشون کلاه برداری ... 2 درصد روی چک ! خروم خوریه به نظرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من بيشتر کارهام برنامه نويسي اينترنت و نرم افزارهاي مهندسي مثل MATLAB ISIS و . . هست يک مدل از سوني به نام SZ670N/C انتخاب کردم.با توجه به اينکه شهرستان هستم بعد از تحقيق متوجه شدم که اگر بيام و از تهران تهيه کنم خيلي به صرفه تر هست.چند سوال دارم که اگر دوستان بتونند منو راهنمايي کنند ممنون ميشم:
    1- تفاوت مدل هاي آسياي سوني (در سايت سوني خاورميانه) و مدل هاي آمريکايي و ژاپني چيه؟(هر دو داراي کانفيگ مشابه هستن فقط اسمشون متفاوته)
    2- گارانتي معتبر سوني در ايران چيه؟ (البته ميدونم گارانتي = کشک اما ميخوام حداقل Refurbished نباشه و سرم کلاه نره)نقش/امرتات/ايران رهجو؟
    3-در تهران جاي خاصي براي خريد اگر ميشناسيد و مطمئنيد معرفي کنيد.
    با تشکر
    1- مدل های خاورمیانه گارانتی لوکال دارند یعنی همه جا سرویس رایگان براشون در خاورمیانه و حتی ایران! ارائه میشه ... کیفیت ساهت بالاتره ... یک سری سرویس های عربی دارند .... قیمت هم بالاتره !

2- امرتات و ایران رهجو سرویسهای بهتری میدن نسبت به سایرین

3- امرتات ... توی پاییتخت ... خود ایران رهجو و امرتات فروشگاه دارند و میتونی از شهرستان هم خرید کنی از نمایندگیهاشون چون قیمت شان یک لیست هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •