دوست عزيز در قسمت VIDEO گزينه Burning DVD VIDEO FILE را بزن البته بايد فيلمهات DVDباشد
يا يك گزينه ديگر دارد كه خودش تبديل مي كند
دوست عزيز در قسمت VIDEO گزينه Burning DVD VIDEO FILE را بزن البته بايد فيلمهات DVDباشد
يا يك گزينه ديگر دارد كه خودش تبديل مي كند
راستي اگه واقعاً DVD-Writer شما چنين امكاني داشته باشه، صد در صد نرم افزار مربوطه اون هم توي سي دي خود DVD-Writer هست. توي اون سي دي دنبال نرم افزارش بگرد بايد حتماً باشه.
بايد از نسخه كامل نرو استفاده كني كه مجهز به Nero Vision هست. در غير اين صورت فقط مي توني VCD فيلم و DVD ديتا رايت كني اما DVD فيلم نمي توني.
اگه توي نرو در قسمت Photo and Viddeo گزينه اي شبيه Make your own Video DVD رو داشته باشي امكان رايت دي وي دي داري اگه نداشته باشي بايد نسخه كامل نرو رو گير بياري.
ببين بترتيب شماره ها برو
بعد با نرو اكسپرس رايت كن موقع انتخاب فايل هم بهت مي گه چه پسوندهايي ار سا.رت مي كند بايد DVDباشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از جوابي كه داديد.ولي من فيلمي كه روي هارد دارم خودش دي وي دي هست نه ويد يو ضمنا منظور شما از ديتا چيه؟چه فرقي داره ؟نحوه رايت ديتا چطوريه؟ببخشيد گفتم كه خيلي وارد نيستم يعني اصلا.
سه نوع اصلي DVD داريم:
1- فيلم (Video DVD)
2- آهنگ (Audio DVD)
3- داده (Data DVD) (هر چيز غير از آهنگ يا فيلم)
براي رايت هر كدام هم روي گزينه مربوطه خودش كليك مي كنيم. مثلاً Make Data DVD, Make Video DVD و... .
اگه فيلم هاي DVD رو با گزينهMake Data DVD رايت كني، روي كامپيوتر قابل پخش هست اما ديگه روي DVD-Player قابل پخش نخواهد بود.
اينهم آموزش: چگونه مي شود از هر فايلي يك Image ساخت
حجم 420 كيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من با nero 8 از يک دي وي دي image گرفتم .
اين image رو mount کردم و با nero فايل هاي اون رو توي Compilation که ميخواستم بزنم کشيدم.
موقع رايت هم تيک Cache files from hard or network رو برداشتم تا فايل ها رو کش نکنه (طول ميکشه و کار بي خودي هست، وقتي داري از رو ي image ميزني)
خلاصه هر کار کردم ، حاليش نشد که cache نکنه!
( نشانه کش کردن : کلي طول ميکشيد و در temporary folder هم فايل هايي ايجاد ميکرد !)
کسي نظري در اين باره داره ؟
آيا از لحاظ فني مشکلي هست که موقعي که image رو mount مکني و ميخواي فايلهايي از اون رو رايت کني حتما بايد کش بشه ؟
من که بعيد ميدونم !
من كار نكردم زياد يعني هواسم به نبوده ماله من زياد طول نمي كشد سريع هست
اگر با ايمج درايو مشكل داري با برنامه Daemon Tools استفاده كن كارش 20 هست
اگر توي كش ذخيره كند براي سرعتر بودن هست و درست رايت كردن البته بدرد CDبه CD مي خورد بيشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)