تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 607 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای فرود ILS کلا برای هر هواپیمایی، در قسمت، NAV1 یا NAV2 در پنل رادیویی (Radio Panel) باید فرکانس ILS مربوط به اون باند (دقت کنبد که باند و نه فرودگاه) رو ست کنید و روی دکمه NAV1 و NAV2 رو فعال کنید و دکمه app یا همون approach v رو بزنید. من معمولا هردو رو ست می کنم و یکی رو فعال میکنم برای backup. وقتی که در ارتفاع معمولا 2500 پا از سطح باند که معمولا elevation نامیده میشه و نزدیک باند قرار بگیرید شروع به بوق زدن در جت میکنه یا در هواپیماهای کوچیک اتوماتیک autopilot کنترل هواپیما رو میگیره و هواپیما رو در راستای باند قرار میده و ارتفاع رو کم میکنه، که در زمان final approach باید اونرو خاموش کنید و خودتون فرود بیایید.

ارتفاع فرودگاه از سطح دریا یا همون elevation و فرکانس هر باند رو از نقشه پیدا کنید. در منوی بالا که با زدن ALT پیدا میشه، Map انتخاب کنید و روی فرودگاه و بعد باند مورد نظر کلیک کنید تا این اطلاعات رو بدست بیارید.

دكمه app رو كي روشن كنم؟

من همون اول كه مي‌خواستم از روي باند بلند بشم روشن كردم ولي در اين حالت ديگه نميشد از امكانات autopilot استفاده كرد و بر اساس دستورات برج مراقبت ارتفاع و heading رو تنظيم كنيم. يعني با روشن كردن app دكمه‌هاي heading و ارتفاع خود به خود خاموش ميشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialshafaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا مرسي من دنباله اين كركش مي گشتم

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

دكمه app رو كي روشن كنم؟

من همون اول كه مي‌خواستم از روي باند بلند بشم روشن كردم ولي در اين حالت ديگه نميشد از امكانات autopilot استفاده كرد و بر اساس دستورات برج مراقبت ارتفاع و heading رو تنظيم كنيم. يعني با روشن كردن app دكمه‌هاي heading و ارتفاع خود به خود خاموش ميشد.
    دکمه app برای فرود است نه پرواز و در طول پرواز باید خاموش باشد. زمانیکه به نزدیکی فرودگاه مقصد رسیدید و پیغام Entry pattern رو که در واقع به منزله ورود به دالان فرود هست رو دریافت کردید باید فرکانسها رو set کنید و app رو روشن کنید. زمانیکه برج دستور کاهش ارتفاع رو با پیغام "...until establish on localizer" داد هرلحظه امکان فعال شدن approach هست که کنترل هواپیما رو در اختیار بگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

سلام ، اگر میشود در مورد VOR و نحوه ی عملکرد و موارد استفاده آن توضیح دهید (شرح CDI ، To , From , course) . ضمنا آیا کورس را باید با باندی که می خواهیم بر روی آن بنشینیم تنظیم کنیم یا نه ؟
    و اگر فلای سیمولیتور هم وارد هستید : اولین مرحله VOR را شرح دهید که چگونه باید آن را اجرا کرد.

با سلام ببخشید که دیر شد.
    vor یک دستگاه کمک ناوبری برای اطلاع از موقعیت و مسیر یابی در هواپیما استفاده می شود.
    برای استفاده از این دستگاه باید اول فرکانس انرا در دستگاه داخل هواپیما ببندی که در fs آنرا روی پنل به حالت یک دکل می بینی.
    vor فاصله و جهت به ما می دهد که به این جهت رادیال میگوییم و برعکس سمت هواپیما هر رادیال یکی بیشتر نیست. مثلا هزاران سمت 100 درجه داریم اما یک رادیال 100 درجه از یک ایستگاه بیشتر نداریم.
    بعد از بستن فرکانس باید بتوانی از اطلاعات ان استفاده کنی.
    برای این کار باید نشاندهنده را خوب بشناسی.
    to from نشاندهنده این است که شما به سمت ایستگاه می روی یا از آن داری دور میشوی.
    چیزی که نوک عقربه به ما نشان می دهد course وچیزی که دم عقربه نشان می دهد همان رادیال است.
    از این دستگاه فقط برای نشستن استفاده نمی شود که بگویم چه چیزی را باید ببندی اما برای نشستن باید جهت باندی که می خواهی بنشینی را ببندی.

5. این کاربر از muhakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام به همه ي خلبانان آينده :
    خلاصه بگم من خيلي وقته که با اين نرم افزار شبيه ساز کار ميکنم نه بازي .(از اولين ورژن 98).
    خوشحال ميشم منم به جمع دوستانه شما وارد بشم

هر کمکي از دستم بر بياد ميکنم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آره . نمی شه گفت بازی ! خلبان ها برای گرفتن گواهینامه خلبانی این شبیه ساز رو امتحان میدن ! البته توی فضای واقعی مثل هواپیما ولی با تصاویر مجازی !

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

دوستان منم سالهاست واقعا دارم از این امکانات البته از نوع واقعی شون استفاده می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

در ایران یا خارج از کشور؟ و در آموزشگاه یا دانشگاه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

ایران و به صورت یک شغل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض درخواست

سلام muhakh عزیز

شما که الان خلبان هستید میشه از روش ورودتون به این رشته و چیزهای مورد نیاز آن را توضیح دهید.
    و این که وضعیتتون (حقوق) خوب هست در ایران یا در خارج بهتر خواهد بود .
    یک سوال دیگه این که : ارتش بهتره یا شرکت های هواپیمایی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •